vi startade en symfoniorkester, men vad är kvar av oss nu
Släktkalas för fina mormor igår med gose Mattis. Det var mycket trevligt. Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknat med pojken vid min sida, gått promenad till isen med min fina vän musiken och ätit god söndagsmat.
Amen

allt och inget.det var allt. men det ska bli inget.

vitamines in the air.
Idag stannade jag hemma. Kände att jag inte var på topp! Så får hoppas att jag är piggare imorgon. Har kollat O.C. första säsongen och ätit frukt. Hey ho let's go, säger vi då!
Har inte så mycket mer att säga. Hej.

Fog

Var hälsad du fina inidivid någonstans från någonstans. Jag mår si sådär. På vippen att bli sjuk. Ack ack. Är ganska säker på att det är Mattis Makaron som har varit i farten. Sov hos honom inatt och igår natt och han var lite krasslig som vanligt! Suuuck.
Idag hoppade mon Mari på trean på Valand och vi satt sida vid sida ända hem! Och oj vad vi skrattade. Skippade efter luft var trjde minut. Ja tänk vad mycket roligare en vanlig bussresa kan bli med sådant fint sällskap! Åh du fina Greven.
Helgen har varit fin den med! I fredags repade jag med Majorna boyzen med z för att dem är så kola. Nästan. Det var trevligt det! Sen far jag til Malin och Maris lilla sambosällskap. Oj vad fint det var! Nästan så att man ramlade av stolen om man hade suttit på en sådan!
Sen var det jobb och Masthugges besök. Där t.ex. satt jag med Vickan på mina axlar och åt chips och pratade med en engelsk gubbe. Sen åkte jag till gubben i Kärra! Sen spenderade vi hela söndagen och denna natten tillsammans. Så himla värt faktiskt.

Det var lite om mina dagar! Hej. Jag. Behöver. Fota. Nya. Bilder. Hej. Då.

antikens avkommor


Bilder från i sommras

Längtar tills veckans jobba plugg är över. Sitter här med böckerna upp till midjan. Känner att nu får det banne mig bli helg.
Jag gillar att min videokamera glittrar i vissa ljus. Sådant uppskattar man! Och.. måste jag ta vad jag inte gillar nu också? Fast har ju faktiskt redan nämnt det här ovanför.
Kan någon vara snäll och göra klart mitt svenska arbete? Har fastnat lite. Du kan få en kram eller två. Vet att du vill.
Hm. Teaterns födelse.. Har i alla fall skrivit klart om Lesbos ön. Där alla var lesbiska. How nice.
Nä nu kör jag!

Hej då. Skriv gärna något uppfriskande i kommentarfältet, känner att jag behöver det, tjingeling!


Klaga, heja heja!

HEJ! Jag måste fånga mitt förnuft och börja plugga efter det här inlägget!

Idag satt jag intryckt på en sån där fyra plats på bussen med min bok och mina hörlurar. Så sitter en stor, tant bredvid. Och så klart måste hon börja klaga på killen som sitter på andra sidan bussen när han har sina fötter uppe på stolskanten. Orkar inte med det. Måste de tro att de äger hela världen bara för att de är gamla. Lyssnade inte så noggrant, men förstod att tanten inte ville ge sig. Och inte killen heller. Det tyckte jag var bra. Ville bara skälla ut henne. Okej. Vet att det låter som om mina åsikter är på fel sida nu, men blir bara så trött. Varför lägga så mycket energi på något sådant onödigt? HEJ DÅ, see u in hell.Den här kan man få bli glad av. Man får för polisen. Hej.

Mixed
1. Victor's back
2. Jag har en ny fin tröja och nya kostymbyxor, som jag bara vill pussa på. Halleluja!
3. Mat. Jag är hungrig. ge mig! Här och nu.

Idag var Mattis och hans paranteser (parents) på fika i vårt hem! Checkade av några saker inför vår lilla resa till Vemdalen! Ser fram emot det rejält nu. Härligt! Det behöver man göra. Se fram emot saker. Saker som inte är för långt bort, som sommaren och varma vindar.
Nu har jag även bytt profilbild på ansiktsboken, jobbigt med stora förändringar alltså, suuuuck.

HEJSVEJS!

Kalaskalaskalas

Hej där! Kom nyss på att det är söndag. Hur snabbt gick inte denna helgen? Inte kul. Igår var jag på släktkalas för min kära kusin Lovisa som nu gått över till vuxenåren! Arton. Har hört att man får kalla sig vuxen då. Jag hade i alla fall på mig min nya, fina tröja, som jag fyndade på Stadmissionen med mattis i Fredags. Finilini kan man säga då. Kände mig lite som en i Mad men gänget. Härligt!

Ska försöka skriva lite till på Svenska arbetet nu. Heja heja mig!

timemachine

Idag har det varit en lång skoldag, sen åkte jag till Mattis och myste lite. Det var finelifint. Herre gud vad jag är trött. Skulle kunna somna nu på direkten. Au revoir

Upside down and inside out


Bild 1, 3 och 5 är mina från kroatien
. Sommaren då känns så lång borta. Som en bit av en evighet. De har gömt sig i mörkret.

Idag skulle jag på en lektion vid 9.40 på morgonen. Såklart var det inställd och nästa lektion började inte förrän klockan ett. Onödigast i världen kan man tycka, men det är bara att vända det till något positivt, som att det var bättre än att ha en lång lektion. I stället åkte vi till Statsbiblioteket för att hitta böcker från Antiken. Sen sprang vi ner till nedervåningen där b.la. jag och Marcus spelade Guitar Hero. Sen var det gympa. Som tydligen bara var planering. Wow.
När jag kom hem var jag trött som attan. Jag som inte gjort alls mycket. Men satte mig med en stor kopp kaffe och kollade ett Glee avsnitt. Har blivit som en dagsrutin.
-Minst ett Glee avsnitt om dagen är bra för magen, säger vi då. Och hör på. Den fick ur mig tårar igen!!! Det kommer ju aldrig sluta. Tror jag har fällt en eller två tårar till nästan varje avsnitt nu det senaste. Antingen håller jag på att bli sentimentalaste i världen, eller så är det så gråt framkallande att ingen kan motstå.

Krimskrams


two walls one head
Dem kommer kliva på dig igen.

Idag är det sista lediga dagen! Är nog lite glad att våren närmar sig för varje dag i alla fall. Idag har jag i alla fall hunnit snyfta lite till ett Glee avsnitt, kokat kaffe, skrivit om Antikens grekland, fotat och sjungt falskt.
Nu ska jag nog sätta mig och göra racer gif bilder. Kanske dyker upp senare. Hej.

Update, typ tre och en halv sekund efter.

Mini racebilar som jag och Mattis köpte i kärras "exklusiva" godisaffär. (och nej, det är inte min tumme som dyker upp, nej nej)

knatting


Mitt huvud verkar ha smält bort under lovet. Försöker skriva på mitt lilla svenska arbete, men det kommer inte riktigt ut något vettigt. Så jag satte på ett Glee avsnitt.
Imorgon är det sista dagen på jullovet. Då ska jag nog sattsa på att gå upp lite tidgigare än klocken ett som har blivit min vanliga tid att gå upp på. Inte bra.
I Fredags dansade vi runt i Mastugget med en massa trevligt folk. Sen till Majorna och sen till Frida med flickorna. Dock fick vi inte sova ut, men det gjorde inget. Åkte hem till Mari, fick mat, sömn och trevligt sällskap. Sen halkade jag hem i regnet och hittade  Mattis på trappen. Han tog jag med in. Upp kom Carl och hoppade ut från balkongen. Jaha tänker man och kollade ner, där fanns den stora snöhögen Mari varnat om, bambambaaam.

Nu hörde jag att Glee avsnittet tog slut. Hejs.

en dag, kanske igår.
En dag, kanske igår, hade jag och Mattis mys frukost med nybakta frukostmuffins.

Hej. Kom hem för en stund sen från att ha varit på mitt och Mattis första biobesök tillsammans. Vi måste ju ha gått på bio tillsammans efter fyra månader tänker man. Så vi valde att se på nya Narni filmen i det spexiga 3D formatet! Kalas tyckte båda jag och han.
Igår hade vi Glee-maraton som tusan hemma hos Frida. Vi var åtta små barn, ivriga inför vad som väntade våra ögon. Och som vi tittade! Var uppe till klockan 6 på morgonen, filmade lite överallt och mumsade socker. Mycket trevligt.
Hej svejs.

Deux mille onze


SAY CHEEEEEEESE!

 

Hej. Goddag. Vad trevligt att träffas här. Jag har haft en helt underbar nyårsafton med en massa trevligt folk. Språkeliten var på topp! Först åt vi hembakad pizza och skakade rumpan till peppad musik i Partille, sen far vi vidare till Majorna. Stod ute på en fotbollsplan med Major-bo och skrek. Sen gick vi in tills klockan blev mycket. Åkte hem till Kärra med Tove. Sen har jag och Mattis legat hemma hos honom och varit totally döda. Ganska härligt.

Nu får jag se vad jag ska hitta på idag. Vill träffa så många. Hör av er folks! Det var väl ungefär dennna texten som jag kunde åstakomma idag. Puss


RSS 2.0