Fnitter & korvGOD NYTT ÅR FUDGERS! Tagga 2011 med två resor till Frankrike (därav en ensam), fjällen med Mattis och co, vår (!!!) och ja.. sådant kul.

HEJ.

Ollefabriken

Hej! Jag är fångad i en bubbla som jag och min fina man har skapat de senaste dagarna. Har inte stigit ut ur dörren på sisådär tio och ett halvt år. Nä, men har faktiskt varit här konstant i fyra dagar. Båda har varit krassliga och t.o.m sjuklingar. Men det har varit trevligt ändå. Jag undrar hur många timmar film, tv och serier vi har nu. Igår natt såg vi på Mirrors medan jag låg och snorade på stackarens mage. Efter filmen var jag totalt paranoid. Inget trevligt aaaalls. Nu sover Mattis och jag har hunnit duscha och sitta här en stund. Jaja, tänkte vara lite snäll mot guten.
Ja, så har mina dagar sett ut plus mängder av kinamat och godis. Hej hopp, tror mamma och pappa kommer och sliter med mig hem idag. Puss.

Jul af Ton.God jul. Jag är lite kär i min nya videokamera. Den är fin. Måste bara figure it out lite närmre innan jag blir mäster filmare. Kan inte bestämma mig om jag gillar eller inte gillar bilden över, livet är svårt.


Julaftonens morgon började med en mysig frukost, julstrumpor och julkalendern.


tog på mig flugan och skjortan jag fick av my beloved Mattis i förrgår, åh så fin.

Sen drog vi oss till Borås för god mat, god släkt och sådant trevligt.

Carl, stackarn, var febrig som en.. en... en... människa med feber.

Ja, årets julafton var kall men trevlig. Spelade julklapsleken, rimmade och bara myste. Heh.


RAAH RAAAAAAH.

Puss.
femme fatale

Idag vaknade jag hos mannen. Igår somnade vi till Nightmare before christmas. Och så gick vi på promenad som slutade med att båda låg i snödrivor. Kriget var igång! Fight på hög nivå. Efter gick vi in och fick varmchoklad av mattis mamamamamamama. Fint ska det va äkta varmchoklad ska man ha. När vi skulle klä granen hängde det ett litet paket i granen till moi från Mattis mammi. Så gulligt.
Nu ska vi fortsätta kvällen, puss och god jul.

Haga vs Partille


Gose!Sen åkte jag och Tove vidare till vårt köra Vasa och åt.

Och sen kom Frida! Trevligt värre.


Det spökade på caféet så vi gav upp efter ett tag och gick ut i kylan


Sen tog vi vårt pick och pack för att åka till Ffiona i partille! Där drack vi en massa glögg och spelade paketleken! Ojoj, vilket hets alltså, haha.Tove och sin närmsta vän, grädden.


Jätte trevlig Söndag. Och nu är det lov! Hej och hå, jag välkomnar dig med öppna armar.

Puss

MasterplansLite bilder från Mattis bil, inte Mattis men hans faders, speciellt den i mitten. Nej, nu ljög jag. Inte den i mitten.

Jag har så grymt mycket bilder från bara igår. Som jag klickade och klickade på den lilla knappen. Bilder från min och Matteus morgon, bilder från Haga marknaden, bilder från ett fint café och bilder från paket-jul-kvällen med flickorna. Mysig dag! Imorgon är det julavslutning och åh så bra det känns.

Pussarzoo orginal.


död människa.

Upp och hoppa!

Mari är nog en av de bästa människorna på att måla på sina armar och händer. Och andras förstås. Har själv ett par tänder från igår på handleden. Gal1. Det var en fin dag igår med misenfisen. Franskkorv, glass, film och prat prat prat.
Det var avslutning på minitennisen idag. Skönt. Blir lugnare mornar nu. Kanske. Fick en liten godispåse av jultomtarna, hihi. Totally over extcited about it.

L'hiver de duex mille duex.

Igår var jag på en liten promenad som varade länge. Gick till utkiksberget och njöt lite. Tänk att det kan vara så fint detta vita vinterland.På kvällen tog jag fram en massa pysselsaker och satt på mitt golv med musik strömmande ur högtalarna. Mycket trevligt och lugnanade.


Ganska fin dag, fast fortfarande sjuk så det drar ner det lite. Men idag mår jag bättre, men inte helt fullbordad, så satsar på att bli helt frisk innan jag drar mig ut på äventyr.

Puss.

Kafferep, Fred Varannan VeckaEn till liten fin film med vackra minnen, mest från bandrepen (kafferepen), men även lite annat som jag fann i skattkistan. Älskar kvalitén <3

Hej, jag är sjuk och har inget liv. Me like.

Söndagar.

Oj, vad jag inte mår helt rätt nu. Halsont, feber och sådant trevligt! Har prov imorgon, men.. hmm, får se hur jag gör.
Igår stod jag i länge i köket och bakade kakor till mitt lilla pensionärs kalas. Vi drack kaffe i mängder, buggade, berättade om vårat förflutna, lyssnade på en blandning mellan Edith Piaf och 80'tals hitsar. Jag var utklädd till en gubbe med mustasch och hög hatt, gift med Barbro (Mari, som var tjusig i skjorta och kjol) och ja, vi var riktiga tigrar på dansgolvet kan man ju säga. Fnitter.
Filmade en del med Maris fina system kamera och tog några kort, men den har ju inte jag här så känns lite tomt att inte sitta med bilder! Men det var i alla fall nio stycken små gubbar och gummorrunt bordet. Tack ni fina.
Sen drog vi vidare, hurtiga som vi är, till Marcus lägenhet i Majorna. Katt i påse och en kort soffa jag la mig på. Sen vaknade jag och Mari tidigt, åkte hem och åt frukost till en Wes film. Jag sov mest. Puss

Och nu är ikea filmen klappad och klar! Och hmm, ni kan ju varför en filmkamera står med på min önskelista, men man tager ju vad man haver!


Kafferep & plastkött

Imorgon blir det ett rejält kaffe rep med gummor och gubbar hemma hos mig. Dans och dammsugare. Can't wait!
Igår höll jag hus hos Marcus i majorna med goa vänner. Väldigt trevligt! Sen åkte jag & Tovisen till K-town i sällskap med hennes syster! Och oj, man visste inte vem som pratade nästan. Haha, så lika i dragen!
Sen hoppade jag in i Mattis famn och somnade hur gott som helst. Åh. Nu är jag ensam kvar i hans hus, börjar halv ett, en lektion. Hardcore superstar.
Puss
Älskar dig.inte jag i alla fall.


On our way till Anna busen för lite bus och mys med flicks.

mys i hys.

Nöjd chey!
the kids are alright.

Happy couple.

Jag och Annas rumpa posar glatt och positivt.

Jag och katten posar glatt och positivt.

Lycka <3

Det snöade som tusan och vi blev alla snögubbar där ute.


hej maribusilus!

Hade en mysig kväll hos Anna igår. Vägen hem var mycket spännande då vi mötte både dombledore och gandalf påvägen. Sen var det några som tog kort på mig och Elin från någon fest och när jag var utanför mitt hus kom det en bil fylld med bus pojkar som undrade om jag var en person som jag inte var så vi ropade lite till varann och sen åkte dem och jag gick in. Där hade mamma & pappa folk över på glögg, så det var vamt och mysigt. Satt där och sen rullade dem hem och jag gick och la mig i Carls säng och somnade till en film.


Idag fick jag Rabarber och Grädde te, gott!

Pusspiss.

VATTENNVATTENVATTENVATTENVATTEN
h3h3 med treor. För att jag är cool. Min mamma säger inte det till mig. Men jag vet. Jag känner det inom mig. Coolness in my spirit (sprit)

Hej alla glada barnafötter! Igår var det helt amaaazing på spelningen! Var sjätte bandet och det var runt 120 pers i publiken. Ganska fränt faktiskt. Spelade sju låtar (en låt tvågånger, hamstern) och innan moshade vi som idioter så min arm är helt sne.
Idag har jag jobbat och kom hem till en vaken (!?) Mattis. Vi har jaft den segaste kolan dagen, ganska så mycket lovely faktiskt. Ehm. Hade planerat en galen pulka åkning i kväll med Linnea & Mari, men orkar inte trotsa vädret denna dag. Tycker inte om vädret just nu. Bara ibland. Typ. När det är ljust. Typ. Och sol. Typ.

Pusses (vi har nu aldrig uppskattat vatten så mkt som min familj gjorde imorse, halleluja)

RSS 2.0