Schillerskas studentbal.

Igår var det studentbal! 

Förberedelser innan alla skulle komma! Fridas mamma hade gjort en massa olika snittar och pappa stod för de starka drinkarna.

Drink-mazter

Sen var det dags för fotografering på balkongen! Älskar att vi är så himla färgglada. Som små karameller.
Skål!
En liten familjekram.
Sen kom hela gänget ut och knödde!
Ein schal till
Sen åkte vi in till stan för bal! Först fotografering vid Poseidon! 
Så himla mycket kärlek åt dessa personerna alltså. Finfinfinfint.
Haha, han chillar. Hänger. Tare lugnt.
 
Sen var det dags att gå in till middagen! Ännu mer foton. Ehe.
Jag & min balkavaljer Oscar! 
 
Åh. Många blandade känslor. Man har ju längtat så mycket efter studenten, men vill ju inte att det här ska ta slut? Jaha, nu var balen, som man gått och väntat på, över. Om exakt två veckor tar jag studenten. Läskigt. 
 
 
 

Dagens fångst: En påse med poses

I lördags fixade jag och trixade med hår & smink inför studentbalen som äger rum imorgon! Mari kom först och hjälpte mig med papeljotter, men blev mest fluffigt utan de lockarna jag var ute efter. Så satte upp håret i pincurls efteråt! 
I väntan på att pincurlsen skulle göra sitt! Får se hur jag ska lyckas få samma frill imorgon eftersom jag gjorde en massa olika trixi lördags, ehwehe.
Tog ut det bakre och tyckte ändå det såg helt ok ut med den uppsatt. Men fick stoppa mig och tänka: "NOT THIS TIME" och:
Viola! Lockar överallt
Hade min nya sidenkappa/klänning!

Posade i varje hörn av vår tomt. c00l light tänkte jag och putade.

Oskyldig.-.-.-.-
WILD. Ha-ha.. Ne. Och då kanske man undrar, står hon i en fotostudio hos Chanel eller vad händer??? OBSOBSOBS! Nä människor, hör och häpna, en vit vanlig vägg!!! Alltså kan man göra detta hemma. Om ni är så lucky och har en vit vägg d.v.s.
 
Imorgon är det bal och jag ska ha fördrink hos mig med åtta andra små peppade människor. Då ska papa J bjuda på färgglada drinkar och salta pinnar (ne har allt sett de festliga snacksen i skåpet!!!). Efter vuxet mingel (förtutom min baldejt Oskar, för han är pepp på att vara odräglig) blir det bal på slottet (på Valand..). Jag som är balvan sen Bryssel säger "pfff", är la van. 
 
Nej, jag är jättepepp! Ska peppra med glansiga balbilder här någon gång i mitt liv!
 

RSS 2.0