Alhoa!

Hade en go-tand igår. Ville spara men svår att hålla kvar, sorgligt nog. Har tydligen namnsdag idag med mitt namn, Ellen (Lolilol). Då får man tårta och kramar. Ah gött. 
Beautiful. 
Dansade på berg med utsikt till denna låt igår. Japp. Jap. Ja. J. 

Jennybus.

I går fyllde en till av mina närmsta vapendragare myndig/arton/gammal! Eftersom jag är inne på födelsedagsinlägg (verkar det som), så passar jag på nu dagen efter att lägga upp ett litet extra hurr. Vi firade med donouts och Moon Thai Kitchen, vilket var som att hamna i en djungel med en massa lampor i Thailand. Ska bli stammis. 
Finaste människan helt enkelt. Pussar, hurr, burr & en massa annat festligt. 

Tove!

Igår fyllde världens bästa Tove 18 år! Detta firade vi med att baka en DJ-yodacake (vi jorde vårt bästa så att den skulle likna hennes Numark mixtrack pro) och överraska henne tidigt på morgonen. 
Nyvaken men glad!
Kaffe & tårta blev det!
Nya skor från Dani. Sen drog vi en spontanbio och såg nya Batman! Rysligt bra helt enkelt. Senare på kvällen möttes vi upp på Cans i Linné och sedan fortsatte födelsedagsbarnet vidare med följe & jag åkte hem (haha, sorgligt). 
Tove är en av de bästa i världen och jag är så himla glad att få ha äran att vara hennes vän. Älskar dig min vapendragare och grattis i efterskott! 
 
 

RSS 2.0