syrebrist

Det här är en period jag knappt kan andas. Projektarbetet är som en uppstucken eldgaffel och jag finner ångest för en massa annat strunt, som livet. Men visst har det hänt lite småtrevligt ändå! 
I söndags var jag och mamma hos mormor och morfar i Borås för att göra klart den sista planeringen av en viss balklänning hon ska sy till moi. Så himla spännande! 
En annan hylla i ett annat hörn i ett annat rum. 
Medan mormor sydde en massa provbitar bläddrade jag för fullt i hennes gamla Burdatidningar från 60/70-talet. 
Exotiskt. 
I tisdags hämta David upp mig, Mari, Anna och Linnea för att åka till Partille och kolla in den här damen på scen! Elin spelade ryssk hembiträde, aka Svetlana. Hela klassen var grymt duktig! Klappklapp. 
För två veckor sen hämta Tovetuffs mig från jobbet och så åkte vi på äventyr, seconhandrunda! 
Köpte en massa fint. Bl.a. en kinesisk långklänning som jag bär på bilden. Har väl aldrig tänkt att jag ska bära något med kinesiska drakar på förrän... nu, Feting c00l. Hurra för secondhand (vidga dina vyer *reklamröst*)
 
idag har jag pluggat, gråtit till en låt flera gånger, haft en lektion och varit på två pass. Men HEJ

Men åh trodde ju på det


 
Här kommer en liten hög med bilder från lille ifånen. Idag slutade jag redan vid elva och firade därför med fika med först Anna & Tove och sedan med Josef. Det var vårigt och vi vandrade över påbörjad smält is med solen sprudlande kring oss, vilket kändes rätt och slätt helgrymt. Nu börjar helvetet med projektarbetet och vi har fått tre lediga dagar till att jobba ihjäl oss nu måndag-ons. Ahh ska låsa in mig. Hej! 
 
 
 

 

På en liten semester.

Är super dålig på att uppdatera. Men vill blogga om trevliga saker som hänt och inte bara om de mörka dagarma som varit nu i de tråkigaste måndaderna (det har såklart hänt en massa trevligt, men tyvärr har inga vackra bilder fångats då). Den roligaste händelsen ägde i alla fall rum på sportlovet då jag och Tove åkte med mina parents till Corvara i Italien för att glida i backarna och dricka öl! Gjorde en liten småtrevlig film som sammanfattar resan på något håll. Varsegoda! Och bry dig inte om att kolla om du inte vill se mig och Tove med förvrängda röster, rörlig toa eller bakåtgående liftar. 
 
Har ju inget att göra med resan men tycker det ser ut som pappa hittat ingången till Narnia ellerl liknande. När han egentligen bara gräver i fisen. (Haha ja det är så den heter i vår familj...) 
Hämtade upp en annan fis och körde mot Trelleborg för att ta nattfärjan till Tyskland! Här är lyxhytten.
Så här kan man se ut, då får man vara svartvit också!
Mamma co-captain. 
Några av mina aktiviteter. Det jag gjorde på ett ungefär. 
En ledzen kitty. Jag försökte väl mest få vara en del va denna bild. Lyckades!
Kom fram till Innsbruck i Österrike och vi fick ett fint litet hotellrum för oss själva. Åt god middag på en rejält Österrikisk restaurant och vandrade längs de tomma gatorna, när det inte studsade förbi fulla ungdomar i lederhosen då förstås. 
DET här var alla bilderna jag tog. Alltså chockad. Men filmade ju mest. HEJ

RSS 2.0