kära Leopold.




Så här såg jag ut igår. Ganska trevligt med nya kläder och mods smink.

Ojhoj vilka hardfeelings jag gick igenom igår. Vet inte om jag vågar gå till skolan nästa vecka. Haha. Tur att jag beställde klipp tid i torsdags.
Allt ordnaaaar sig.
Mari kom och räddade mig lite. Åkte hem till henne, såg på båda Bridget filmerna och åt glass. Nu är hon påväg till LDN den lilla skitungen. Utan mig. Fubbchubb! Nä önskar henne en super vecka!
Idag har jag jobbat och sen blir det inget jobb tre lördagar i rad. Åh, så underbart! Kan ju sova vart jag vill heheheh. Typ ute på någon bänk. Sounds like a plan. Idag blir det till att träffa Tovefisen iaf! Åh lov. åh lov. Du är mycket välkommen.

Puss

Hagalicious.






Älskar att varje gång det är sol när vi slutat skolan nickar vi mot varann och tar första bästa spårvagn till vår trottoar i Haga. Först köps seveneleven kaffet och sen trippar vi neråt mot vårt place. Detta var i Måndags.
Idag har jag avklarat engelskaprovet. Det var ganska enkelt. Har även varit på en fransktalande föreläsning på Hvitfeldska som verkligen är en enooooorm skola! Sen slutade vi mycket tidigare och drog hem till Fridas lägenhet där vi somnade på golvet i en hög. Mys.
Puss

Katter och snus.


alltså, dör så snygg.



Lite favoriter i repris, fast har redigerat Twiggys bild.


Coolaste katten i stan.

hej. Igår sov jag inte länge alls. När jag gav upp tanken att ens försöka sova, läste jag Bridget Jones, lyssnade på musik, såg på musikvideos och skrev i min svarta bok. Funderade också på om jag har blivit för van att somna i Mattis famn och därav sömn problem. Om det blir värre hyr jag nog in pojken för veckan.
Idag var det sooool! Åh. Det var bara att nicka till Tove & Frida och sen stack vi till våran soliga trottoar i Haga. Drack kaffe, åt choklad och babblade babbel. Fint.
Fick även rosa cupcakes från Karltex då de hade premiär för Amy Winehouse's nya kollektion i samarbeta med Fred Perry. Goda cupcakes var det i alla fall allt.

Puss

En lektion eller två. Bilder från de senaste veckorna.


Solens sista, värmande strålar kanske. Kaffe på en trottoar i Haga förra eller förr förra veckan.

Jag och Maris trevliga behov som vi då och då mättar. frukost till middag. Denna gången var det på min födelsdag. Finaste <3

Bästa.

Annas fina fötter vid rep tid. (Måste repa snart, dör)

Mari spelade med Johns Vatten en sen kväll i Linneakyrkan på kulturnatta. Lät mycket bra!

I torsdags rusade jag in i skolan för att gå på första lektionen. Men den var inställd. Så jag och några andra flickor och pojkar satte fart på Café Berlin. Det var lite smått underbart. Drack kaffe, te och varm choklad i någon timme eller två. Ute föll de först snöflingorna.

Fint i fönstret. (Man kan se snön utanför såg jag nu)

Förra helgen. Teamwork då vi städade Fridas lägenhet.

Igår befann jag mig i en av de finaste lägenheterna med bästa läget! Ryser lite. Den låt på Stigbergstorget precis ovanpå Bengans! Där träffade vi trevligt nytt folk och från förra helgen.

Oliver och Isak hand i hand.

Efter det besöket trallade jag och Tove hem till Kärra. Så gick jag till Mattis tomma rum och la mig. Somnade som en stock och sen efter några timmar dök även han upp.
Hade mys morgon och sen stack jag vidare till baslektionen. Trevlig helg!

puss

Je crois que Francine est profondément malheureuse.




Kollar Factory Girl för andra gången. Första gången var på en Onsdags håltimme med Mari. Dem onsdagarna vi brukade åka hem till Mari för att antingen göra minipizzor, toasts eller tortellini och se på film. Kom ihåg att filmen berörde mig så djupt. Den fick mig att må illa till mods på något sätt. Den här gången berör den på andra sätt. På bra sätt I guess. +++update- okej, man mår lite illa av vissa händelser.

Hade min stora pälsjacka idag. Och jag gillade det.

Puss

Om det bara kunde vara lite mer av det andra.


Awe. Favoriten.


Hittade dessa bilderna på Rockhouse hemsida på Frida, mig och Tove! Treevligt.




TJOHEJ! Sitter här och läser min fina tidning, lyssnar på nostalgisk musik. Mår lite av varje. Pluggar lite då och då. Ja jo.
Idag simmade vi med klassen. Sen åt jag och Tove på Mcidonken. Blev mätt som en plätt och åkte hem. Har börjat få tillbaks en del av min hårångest. Ojojoj vad dramatiskt livet kan va ibland!
Börjar kvart i tolv imorgon. Sådant tycker jag om lite extra. Vill avsluta med något smart. Men nej. Har inget mer att säga. Puss

Omeehgawd.



Egil i Fridas kyl.

Denna helgen har varit feeeeeeeedt! Igår, lördag, blev jag avlämnad/följd av Broder Carl, raaaag och Nicklas till Fridas lägenhet! Blev bokstavligen talat inkastad av Carl och nicklas. På Frida som glatt öppnade dörren. Haha. Stackarn.
Jag slängde in min feta väska och sen stack vi gaals till en ferre i majorna! Där fann jag min nya bff! (best friend forever). Oliver med "the" efternamnet. En mycket trevlig man! Gick till botten av kosken. Haha, fint vare. Sen efter några timmar återvände vi till Fridas place med lite nytt folk. Carl och gänget kom också tillbaks på småtimmarna där. De hälsade glatt på efter att ha varit på puben.
När alla gått och vi tjejer var ensamma kvar tog vi fram kladdkakan och satt på golvet med varsin sked! Underbaaaaart. Dagen efter ställde vi klockan på en pleasent trevligt tidig tid för att komma långt fram i Håkan kön! OCh det gjorde vi allt! För när vi kommit dit och stått en stund kom dem ut med kölappar så vi behövde inte köa i flera timmar. SkönT!!


Ffiona taggar till. Precis innan Majorna.

cark på besök. Frida och han såg verkligen väldigt intresserade ut över varandras hår. Haha, blickarna alltså!

Tove och Oliver!


Egil och Issa.


Chill på dill.


Oliver!


Kärlek till hängmagetröjor <3

På morgonen.

Vad vill ni ha åh drickaaa? Kaffe kaffe kaffe!



HETETETETETET

Tove när vi trippat ner till Domkyrkan!

Frida var fin.

åhhhh hopp!

Klart vi var tvungen att ta en hopp i hoppig magasinsgatan bild!






Håkan bråkan!

Underbart att han hade på sig samma kläder som på omslaget!

Tove gosens tur!

go kraaaaaaam

Wasa optik, bästa skylten!




Verkligen en löööfely helg! Pussipuss på alla och fan vad detta tog tid. Cred till moi. Hej.

Skapa nytt.


Idag började jag senare. Det gjorde jag igår med. Imorgon börjar jag som vanligt på fredagar men slutar tidigare än vad jag gjorde förra fredagen. Detta var viktigt för er att veta. Så att ni kan sjunka in i mina sinnestämningar. Nja. Kanske inte riktigt. Men ändå.
Längtar lite smått tills helgen. Som börjar imorgon! Lovely. Jag.. hmm.. nej. Funderade på att gå på Ram di dam imorgon! Men hmm.. njä. Ska nog ha mys kväll hos Anna. Skulle vara mkt trevligt och skönT.
Puss

Varning för stora bilder. En kopp teee till det?




Finns inget att säga än ett litet hej på dig. Check out my big face on your screen. Passar det sig?

Facebook status: Bästa måndagen på länge.


Döpte denna bild till Drugdealer av skäl att jag ser sådan ut på denna bilden. Hurra för det! Sådär såg jag ut igår!

Så här såg jag ut idag, fniss.

Idag har jag haft en riktigt go måndags eftermiddag! Jag, Frida och Tove begav oss till Haga efter skolan. Satt på en trottoar kant i solen bland alla fina hus och cafeér. Drack kaffe och pratade en lång stund. Så skönt att bara va! Sen hoppade jag på Elin när jag skulle hem. Alltid lika trevligt!

Puss

Sjunde oktober en torsdag.

I torsdags var det den sjunde oktober. Då fyllde jag sexton år. Alltid trevligt med födelsedagar.
Familjen kom och sjöng på morgonen, fick fina presenter i fina förpackningar och hade en underbar eftermiddag på stan med Mari och födelsedagsmiddag där det serverades pitabröd detta året. När vi ätit upp kom Linnea och Anna sådär lite surprise aktigt med två Frödinge kladdkakor! Fint var det allt! Men dem har jag kvar i frysen till ett annat tillfälle då mamma hade bakat en choklad tårta. Så drack kaffe och åt tårta med Mari, Anna, Linnea, mamma, pappa, carl och Elin dök upp efter en stund! Tack alla små raringar!
Efter fikat öppnade jag ett litet paket från Elin och Anna som jag egentligen skulle fått förra året. Bättre sent än aldrig! Right? Där i låg det en liten mögglig chokladbit och crazy Hello Kitty tatoos. Haha. Mycket vackra! Så alla fem fick gnuggisar på handlederna. Nästan lite som dödsätar märket i Harry Potter!
Här kommer i alla fall några bilder!


Finbesök!


Efter de galna tatueringarna satt vi i mörkret på mitt golv, pratade och lyssnade på Maris vackra stämmor, thih.


Dödsätar kitty!!

Jag och snutt!

Maris kittekatt fick brev om hogwarts!

Min gick det lote fel för i livet..

Elin såg lite smått sleten ut hon!

Det var ledsamt att säga adjö! (Bilden är egentligen från mottagningen av anna och linnea, men men, hehe)
Haha, underbar bild!

Innan jag och Mari åkte hem var vi Haga och åt frukost och i linné flr att kika in i en liten söt vintage butik!

Tack för dagen mina små söta flickor. Love you all. Puss

Sjukling, perfaaaaaa.





Här sitter jag, hemma för andra dagen. Inte kuuul. Igår målade jag naglarna svarta och sen strök jag på sådant där vit, glittrande lite genomskinligt och då blev det en sådan där grön metallic färg! Nästan lite awsm på det.
Har kollat på film efter film, attackerat en hel halstablett påse och druckit litervis med te. Sweet.
Imorgon räknas jag som ett år äldre. Kan bli trevligt. Om jag blir av med detta fanskapet!! Gaaaaah. Bort bort boort.
Har inte så mycket mer att säga en GOOD BYE FRISKISAR OCH SVETTISAR!

Beloved.



I Lördags när jag och Mari trallade runt på stan för att köpa en wunderbar fjällräven jacka till henne fann jag min mycket efterlängtade pälsjacka! Den hängde på weekdays secondhand "hörna". Åh. Äntligen! Hade på mig den i morse ända tills jag steg utanför dörren och kände hur varmt det var idag! Lite synd nästan. Hade liksom lust att kura ihop mig i min kära jacka. Men icke då!
Mitt huvud har varit så spänt nu i några timmar! (Sen vi slutade ungefär) Känns inte världsbäst! Känner lite hemskheter i halsen också. Bajs med bokstäverna A, S, B & J.
Har druckit typ fem koppar kaffe i två omgångar och kollat DH säsong sjuu. Spännande ju!

Puss

RSS 2.0