Födelsedagsfrida.

I lördags fyllde min lilla sessa år! Det firade vi med Aperol, bubbel & en rosa ukelele. Efter lite firande var det dags för mig, Frida & Robin att fara in till stan för att bli bjudna på dumblings på Beijing 8 där Fiona jobbar! 
Robin granskar
Fnofffnoffnoff
Roligt att det endast var här som kameran fick följa med. En himla bra natt blev det i alla fall.

Skjul fyra sex

Igårkväll mötte jag upp två fnittriga jäntor på järntorget för att sedan ta oss till skjul fyra sex! Där hade Mari & tre vänner releasefest för sin dokumentärfilm om livemusik. För en ynka tjugolapp fick man morotssoppa med bröd till, lärreläsk, lyssna på två bra band och se en grym dokumentär med sjuttio andra lost souls. Helbra!!
Med vinden i håret

På väg! 


Det var grått & smygregnigt.

Siri, hej!

Tycker om denna bilden. Och dessa människor.

Det var lite svårt att fota i mörkret och man ville ju inte förstöra myset med en massa blixtar. Det var fint dekorerat i hela lokalen!


Glad Elin!
Mari mitt i stress & press, Elin klappar. (OBS! Not fo' real-real, just fo' play-play)
In action.
The Golden Girl, TGG. Elins solokarriä på g.
Ett bra koncept.
Vann Elins uppmärksamhet. 
Så mycket kärlek.
Första bandet! Sen åkte lakanet upp och vi fick beskåda the masterpiece! 
Sen åkte lakanet ner och där stod Leo & Nora redo att spela! Så himla fint. Ska också bli kär och spela gitarr tillsammans med me löv. Kanske.
En extra fin tisdagskväll helt enkelt! Tack igen Mari! 

Spring 2 spring.

Godkväll! Både idag & igår spenderade jag två heldagar inne i stan i det mycket angenäma vädret! Igår hade jag t.o.m. varm solhud på kvällen, hurra. Då var det jag & Anna som spatserade på göteborgs gator, fikade i Haga och åt sushi vid Oscar Fredrikskyrkan! Blir så sjukt glad av den tjejen alltså. Tyvärr dokumenterades detta inte, men idag tog jag med kameran! 

Dagen började med att mormor och morfar kom förbi, fikade och provade klänning som mormor kommit halvvägs med! Sen begav jag och Frida oss för att ta bussen in till stan! Glad Fridis på hållplatsen. 

Mötte upp Tove, Anna och Tilda för att ha någons slags pysseldag hos Anna! Alla hade med sig en massa fint & glittrande. Jag tog med mig en gammal knapp. 
Anna & Frida! 

Skål! 

Aha mhm. Snygg.
Alltså. Åh. <3
Sen kom Tilda och slöt sig till gruppen! 
Såg Josef sittandes glittrande (ja, allt glittrade idag) i solen på Le Pain! Skuttade dit och hejade. 
William var också där! 
En babe.
Sen glömde jag ta kort när vi väl pysslade hemma hos Anna! Men kameran åkte upp när vi satte oss på Con Leche för kaffe och macka. 
Tove undrade om man såg hennes ögon genom sina solglasögon. Nej. 
 
Åkte hem. Dog i sängen. Kollade Game of Thrones, första avsnittet på säsong tre!! Spenande. Hej.

RSS 2.0