Björns vänner

I fredags kom Anna hem från sina fem veckor i Tokyo! Och vi tyckte hon gjorde helt rätt i skämma bort oss med konstigt godis, 7eleven Sake & Plommonvin. Spenderade flera timmar med att ta igen och höra historier från varandra. Kvällen eskalerade och det blev dagens öl, Olle 25, Dubliner & hetsiga lökringar på bk. Allt vad en bra kväll behöver helt enkelt.
Lördag. Tyckte Fridas nya klänning var rysligt fin, samt flätorna. Innan detta hade vi fniss-bakis-brunchat med Marcus & Jenny och spanat in skivor på Bengans (hittade bästa). 
Sen avslutade vi lördagen med pizza & vinrester hos Anna. 
 
Mer var det väl inte. Pepp på våren.
 
 
 
 

Smalltalk with Ellen

Välkommen. Börjar med att visa hur kunglig jag är. Oftast på högtider så som julafton osvosvosv. Har ej uppdaterat då mina kameror ligger nerbäddade långt ner nära jordkärnan, dvs har inga intressanta bilder med kvalitet att visa. MEN jag har ju den lille iFånen. Ibland, icke ofta, kan man få till någon bild med den också. Vet ej om det ligger till så just nu, men whatzeva. 
Frida bor micke mysigt i Majorna och vi hade söndagsmiddag. Något vi borde göra varje söndag.
Jag, mami & papi var och åt trerätters på fransk restrurang i Vasa, vilket var gudomligt gott. Fick dock hets äta det sista för att sedan komma iväg till Familjen Addams. Se! 
Lorensbergteatern & Sebastian på sitt kommande albumsomslag, "Acoustic love songs" 
Halloween. Carl gick all in och rakade av allt. Sen karvade han in ett pentagram i skallen. Ragge unnar sig på bänken.
Jag var någon slags tennisspelare. Drog på med lite blod på läppen, men såg mest ut som herpes. Kände ju pressen när jag förfeztade med de andra blodiga. Lämnade pojkarna för att dricka lite öl hos Sebastian innan vi skulle fara iväg till Annika & Sallys lägenhet. 
Värdparet. Man vet att det är en bra fest när det finns Mario Cart & Super Smash Bros. Och öl.
Vikarierar ju mest hela tiden. Some deep shit.
Fikade med Fridisen i veckan efter jobbet. En liten bölle.
Alltid fint att få något extra i skummet. Förra gången fick jag satan med texten "snusk", föredrar den sista. 
Annars då. Keep on röcking.

RSS 2.0