Augusti, 1100

Haha, åh, fini.

Igår var jag på kalaspuff i Partille (därav första bilden)! Träffade härligt folk, men det kändes som att tiden gick lite för fort! Sen blev det kärra.
Igår var jag med om en värsting krigsskada efter jag kommit hem från min ytterst hurtiga joggingtur från jobbet. Stod sådär vackert uppe med benet uppe på handfatet och filade fossingen. Så slant den plötsligt och landade väldigt hårt på badkarets vassaste kant (som även sprack). Det slutade med väldigt, väldigt mycket blod. Blev alldeles skräckslagen, stackars lilla mig. Nu går jag runt med en väldigt ond fot med världens jack, UNDER foten. Ja. Sådär jätte fint under foten, så att man måste gå på såret vid varje kliv. Jätte kul. Förstörde halva lördagen. Jag som var så på toppen där efter hurtbulle rundan på sex/sju kilometer! Men tur att kvällen blev bra i alla fall.

Idag har jag spelat bas och läst i min tjocka medeltidsbok. Plus ätit våfflor. Puss

cheeriossatte en gaffel i min tumme här om dan. Det kan se ut lite som bilden ovanför. Sicken krigsskada!

Det har börjat sippra in så många fina ljus i huset nu! Så när jag var hemma på tisdagsmorgonen sprang jag runt och fotade lite smått överallt.
Idag åkte jag upp till Mattis skola med Josef och Frida vid min sida! Sen tog jag och Mattis spårvagnen till Haga för en avslappnande fika! Sen blev det stan och lejontrappan i solen. Fint fint!
Sen farde jag vidare till en överskottsenergi Mari! Galen kvinna på vift!! Sen blev det promenad hem, hälften med sällskap irl och hälften fortsatt sällskap fast via mobilen.
Hej hopps pepsi puff!

om pressIgår var jag, mamma och pappa på bio. Vi såg den omtalade filmen Black Swan. Visste att det var en väldigt tuff film. Men oj. jag svettades och grät. Man sveptes med så förbannat mycket.
Det är svårt att finna ord. Nu ska jag öva på franska ord istället.

hoppla horsie
Har överskottsenergi. Eller så är jag i strong vilja att göra något. NU! Väntar på kola-tove. (seg som en kola)

Har inget vettigt att skriva. Förutom att.. jag tror jag tappat det. Vettet alltså. Hej då.

saliva


Tror jag och Mari kom överrens om att denna skulle exposeras här. ahahaha. Nej sicken fin liten svamp. puss på dig hjärtat.


nu ska jag allt ta tag i dagen!! PAAAAAAAAAAOW

away from here


Usch, nu vill jag bara att det fina vädret ska dyka upp! att det ska vara torrt och behagligt när man går ut. Mitt huvud dunkar och jag vill bara här ifrån. Fy. Peppar festivalerna till sommaren så att det kryper i benen.
Om två/tre veckor ska jag i alla fall fara till Frankrike. Hoppas vädret är lite bättre där.
Idag när jag var på stadsbiblioteket hoppade Mari plötsligt förbi i sin fina klarblåa tröja!! Sicken härlig överraskning. Fick lånat min medeltids roman och mötte Mattis. Snipp snapp slut så var det inget mer märkvärdigt med det. Åt morotspannkakor. Ganska spännande ändå. Living on the edge!!!
Tjopp tjohej.

fikaträff(-säkert)

vart tog våren vägen? -som varade i typ två dagar.

gillar att mari får till looken. Så som det ska va.

mmmm gott med cupcakelikcakes.

Igår när jag var hemma det sista för att bli frisk kom Mari förbi med sprudlande energi! Det var bara att sätta på en kanna kaffe och se glad ut. Livet är änna tufft. Haha, nej, detta var ypperligt trevligt må jag lova! Så bakade vi färglada cupcakes. När det var klart gick vi ut på balkongen där det var sooooligt. Var det igår kan man ju fråga sig.
Idag gick jag till skolan, skönt att komma ut i livet igen. Nu ska jag skriva lite på ett av våra tusen arbeten (okej, typ två aktuella, men men.) Hejhej!

to die by your side is such a heavenly way to dieEtt halvår med finaste killen. Har även haft en lyxig studiedag, eller buffertdag som det kallas på schillerska.

Älskar dig Mattis Eriksson.

Nödvändig livsinformation.

-orskar inte hur snygga bilder.

Japp, nu har jag gjort franska nationella prov två dagar i rad. Och ett förra veckan. Sista kommer nästa vecka. Blah. Aja, sen går vi in på steg fyra, så det rullar på!
Har ledigt imorgon, halleluja!
Föresten, har börjar skriva hemskt ointresserande gratulationer på fäjsbåk. Fast fnittrar lite högt för mig själv och skickar det. Idag fick det bli Grattmahatma Ghandi. Kändes helt rätt faktiskt. Om det inte är Gratmahatma Ghandi kan det vara grattelatte eller gratäng. Lite kalas på det faktiskt. Intressant, jag vet.
Hej svejs.

RSS 2.0