Ickefranskakvällar.
Igår samlades vi hos Frida, då vi inte setts på trettio år och tre dagar tillsammans. Det var menat att det skulle bli en mysig fransk kväll. Men vi slöppte kexen och ostarna när vi såg den heliga chipshyllan. Så blev det med det. Men mysigt var det i alla fall!

Imorgon drar jag mig till Emmaboda för festivaliusmusikius. Underbart! Hoppas bara vädret håller.. Hopp hej.

Mixed up.


Igår hälsade jag på Carl och Niklas i tatueringsstudion! Nöjda killar. Precis när jag steg in öppnade sig himlen som bara den! Åska och pissregn. Ostabilt väder de senaste dagarna?


När molnen tog en liten pause studsade jag vidare till Slottskogens kolonier där Viktor bor lite ibland. Gick och åt chickensoup & jösses-vad-gott-bröd med Viktorr och hans mammi.

Efter middagen åkte vi till Kungsportplatsen där en minnesstund för Oslo tog vid. Tände ljus och stod kvar en stund. Jag har nästan aldrig kännt mig så här hjälplös. Det är vidrigt.

Viktor imorse.

Sen drog vi på lite kalas. Fint att träffa folk man inte sett på länge/eller inte sett alls, hmm.


Man kunde hitta mycket fint i den lilla stugan.Helgen har varit jätte bra, om man bortser från all sorg till Oslo. Hej.

ebenholts baby.


Igår kom den här och en till tös (Tove & Jenny) hem till moi för film och mys. Skedade gött. Inte sant? Och imorse far vi till kärra för att dem skulle få en chans att fräscha till sig lite (skabbungar..). Sen drog vi in till stan.

En sjukt stor bild på mig och marlbroman.

gosijenny.

Hejhej, här är jag med mitt svarta hår. Hurra så festligt. Ahahehe orkar inte blandningen av redigering. Gott ändå.

Bus, men snygg.
Josef joinade fint. Och kom med de hemska nyheterna om vad som pågår i Oslo nu. Hemskt.

Säger hejdå med en väldigt vacker spejs bild. Spejsat, aheheahe wow.

the high wont fade here, babe

Igår bjöd jag över dessa två trevliga damer på fika.

Mormor & morfar har varit på besök. Då kan man hitta kakburkar sådär snällt kvarlämnat.

På kvällen skuttade vi ner till havet. Där invigde vi min rosa, runda grill med marshmallows. Sen efter ett tag kom Mari och joinade gruppen.

I tisdags färgade jag och Tove våra hår! Toves blev lite fel och mitt blev väl bra, men lite tråkigt. Så idag far jag iväg och köpte en lite bättre och mörkare färg- Hurra. Och hurra för Toves röda hår, som hon fick till idag!

mustig äppelmust


Igår hade jag fin besök av Viktor! Balkonghäng, våfflor, munspel och alla andra tänkbara instrument plus sång. Kunde knappt bli bättre ju! Plus att jag nu fått låna tre dokumentärer av finekillen- Joy Division, Velvet Underground och the sacred triangle (med Bowie, Iggy & Lou). Mums, njuter.


På besök.

I tisdags åkte jag och Tove till Orust för att hälsa på älskade lilla Frida! Där var det oförskämt fint väder. Vi åt god mat och pratade mest hela tiden.
På Onsdagen åkte vi ner till havet med Fridas fyrhjuling, yiha. heh.


Riskaka festhets

jag var tydligen där också. looking a little bit sne och fel

fight! Men så kollade jag på klockan och det var en kvart kvar innan vår buss skulle gå. Skynds skynda skynda! (Vi hann)

Det var ett fint litet besök. Idag var jag och Tove på bio, såg sista Harry Potter äventyret! Åh. Grät några skvättar. Den var bra. Hej.

Dagen vi vinkade av Korsika.Sista dagen på Korsika åkte vi till en fin liten stad. Satt på ett lokalcafé med franska snubbar. Drack café au lait och åt jordgubbs & kokoschoklad macarons. Mums.Har bott hos Mari i tre nätter nu. Vi har haft sena nätter med altanhäng, scones, musik, film, gitarr och många ljus. Det var fint! MEn nu har jag lämnat det trygga boet. puss

Första veckan, Korsika

Hej! Bloggen är inte begravd. Har bara varit på en två veckors lång semester på Korsika! (En ö som hör till Frankrike).
Våra familjesemestrar är ju inte de lugnaste kanske. Har vandrat några gånger, extreme klättrat i bergen, vindsurfat, spelat tennis och sådant trevligt!
Börjar med att visa vårt första hus.

Det här huset hyrde vi första veckan! Loved it.På baksidan hittade man en stor & mystisk trädgård fylld med träd, växter och stora krukor.Och om man gick till stan såg det ut lite så här:
Vi bodde på kvarter Arab.

Bror.
Åkte upp i bergen till en fin by och åt god mat.


Vi åt även en del hemma. Hade ju ett stort kök tillgängligt. Plus en utomhus grill!

Vi åt mycket tomat och mozarella!


Vi åkte ut till en liten ö för att bada.

Mattis!Guidad tur påväg hem!

Åkte förbi en liten stad där höga hus låg precis vid kanten! Besökte denna stad några/någon dag senare.
Från klippkanten med de höga husen!Pizza på trottoaren!


En kyrkogård.

Art!

Hittade en massa pacman figurerer på olika hus på ett ställe! Fränt ju!Sista stället innan vi begav oss till andra sidan Korsika och lämnade av Mattis pojken!

Hej.

RSS 2.0