något att hänga i ögonen.




Bara första bilden som är min egna. Äälskar tamagotchi hotellet btw.

Hello you people! Idag har det varit en ganska "s"chill dag på Schillerska, hö-hö. Fast har själv varit så ostabil man kan vara nästan. Först normal, sen sjukt trött, sen efter en stor cappuchino sjuukt studdsig sen skakade jag nästan. Haha, älskar't! Något känns inte totally right, men what the heck! Träffade Malin efter skolan och åkte till vårt favorit ställe! Clas Ohlsson, yihaa! Det behövs ibland då man ska införskaffa sig t.ex. ett hänglås eller andra nödvändiga saker.
Skolfoto imorgon! Ehh. Ska nog kika lite i mina gaderob. Kiss&bajs

Zebra.



GRATTIS i efterskott kära du! Hoppas du får ett mycket bra år som sextonåring, klappa katten mjaou. Puss på dig gull.

På min första lektion idag var det helt omöjligt att hålla ögonen öppna. Gud. Har aldrig vart svårare. Trodde nästan att jag skulle däcka. Ögonen stängdes heela tiden. Satt och hade naglarna i kinderna. Sen tog jag en promenix med Tove och vi fick syret till våra hjärnor som gjorde att vi kunde ta oss igenom nästa lektionen.
Hade min första kinesiska lektion idag också! Var mycket intressant. Fick lära oss att säga hej, jag heter, du då, tack och lite sådant nödvändigt. Nästan fullärd ju!
Sen åkte jag hem och la mig i soffan med satc som sällskap. Hade tänkt åka till gymmet och träna på de sista jag har kvar på kortet. Men usch, har ingen lust alls! Kanske en rask promenad istället? Hm..

Puss

Schillerskas kyrka i skogen.






Lite lördags fint!

Så! Nu har jag varit på min första schillerska "fest"! Träffade trevligt folk och hade det allmänt bra. Stod och snackade med en kille, med stickad tröja, all night long om musik (lyssnade på samma baand), böcker, schillerska, secondhand och sådant fint! Sen drog vi oss hem i natten svart som katten.

Nu ska jag få i mig kaffet och sen stan. Hur ska jag orka? Jaja, vi får väl se! Puss

Varför halsade jag nyss två koppar kaffe?

Hola amigos! Sitter här nykoffienard och kollar lite satc. Lite.. ljuger som en med beroende problemos. Har redan sett hälften av boxen. Ehm, ehm.
Idag fick vi sheman och jag snackade med fler. Gillar verkligen klassen! 25 tjejer + sju killar = excellent. Eller? Blir till att vänta och se.
Imorgon fyller den gamla och gaggiga brodern arton glittriga år! De ska vi fira med paket, sång och tårta och han med en framtid fylld med giftig saft. Underbart.
Nu babblar mamma om hy och datoranvändning? Är tydligen ett datoralko. Jaha. Får väl dra mig innan min hy poppar igen. Ciao foxes





Testugan och regn.

Bilden passar så underbart dåligt men nåja, france iaf.
Hej raringar! Idag var det min sista lovdag och den har varit en väldigt bra sådan. Har kollat på satc en heeel del, gymmat, haft Malin på besök och promenerat i regnet med Malin och Elly.
Idag var som sagt te-peppa-schillerska kvällen. Tända ljus, gott te, skorpor, skön musik och gott sällskap! Hög mys faktor.
Hämtade Malin med min extrema moppepedo i regnet och lämnade Malin under ett stort paraply i regnet. Trevligt! Drog med oss Elly också så fick jag ju sällskap hem och tid med flickan, perfaa!
Nu ska jag kolla satc tills jag däckar och imorgon blir det upp tidigt och skolaaa! Ciao ciao

Vaniljrökelser och äpplen.



Bilden visar det jag och Elin hade för oss igår natt i mitt pingisrum. Haha! Underbart. Bar in en massa ljus och tände eld på vaniljrökelser. De rykte länge de! Vi sprang och snurrade runt, jag hade på mig min sjal virat runt huvudet, lyssnade på musik och sådant normalt.
-Just an ordinary walk in the park.





Fann vi vårt inre Elin? Kanskeeeeeeeeee...

Bilder på nytt i nytt.




Monki, weekday.

Babian barn.

Hej! Igår var det mys på stan med Mari och Elin, sen Anna (som joinade direkt från skolan)! Hälsade även på Alice som fyllde år! Gav henne en chokladmuffin med någon snurr på, haha. Gott tyckte vi som bakat (hrm hrm) och bajs tyckte Alice som fyllde år. Härligt! Köpte för mycket, men det får man. Kollade mitt konto idag och aja baja. Men det får en väl att jobba hårdare sen på helgerna som gäller? Japp så säger vi.
Blev en höst tröja/lite som en jacka från Monki, linne/klänning från weekday, en grå hääärlig oversize tröja med världens goaste matrial från H&M, strumpisar, strumpbyxor och 2 kg anteckningsblock och en kalender. Oj oj. Stor shopping!
Fikade på den finaste espresso house, cappuchino, underbart behövande just då. Och macka. Satt där länge och bara tog det lugnt. Sen taggade vi affärerna och när elin och anna sprungit på bio hängde jag och mari på akademibokhandeln! Drack svensk jordgubbs must på flaska med sugrör och läste tidningar. Fick köpt våra skol saker mötte upp rädda bio barn. De hade sett Beck filmen och hade tydligen varit rädda mest hela filmen. Snackade med Elin om den och undrade vad mödaren hade för slagas "mönster". Han hade tydligen begravt dem levande och då sa jag klokt "usch, det är ju det hemskaste sättet att bli begravd på!". Yes, 'aight right?
Sen åkte jag, Elin och Mari till Maris place och där satt vi på golvet i snart maris gamla rum, helt mörkt förutom en lysande jordglob vi hade framför fötterna och en massa choklad och mjölk. Trevligt tyckte vi! Slutade dagen med en nattpromenad med Elin! Oj vad jag kom fram till saker, sorry Elin att du knappt fick prata innan jag öppnade munnen men hade så många uppenbarelser. Haha. Jag såg guuud! Nejdå. Tack för en riktigt bra dag! Puss






Har fått ärva mormor och morfars gamla radio nu! Så fin.

några timmar genom webbcam.

Igår gjorde jag absolut ingenting förrän på kvällen då jag åkte till Mari. Och precis då man åker ja då blir alla helt galna där hemma för att de skulle laga mat. Hatar mat ibland. I alla fall alla dessa mattider och nej du måste stanna hemma/komma hem så hela kvällen blir förstörd. Fast så var det inte igår riktigt men jag och mari hoppade på super crossen och flög hem för att äta tacos. Åt upp en tacos på typ 45 min. Duktigt tycker jag. Sen kom Elin efter en stund och vi hade allmänt trevligt i det nya rummet (former pingisrum). Mari fick skjuts hem vid .. toolv (?) och jag följde elin med cykeln. Det var sjukt varmt ute märkte jag sen när jag kom hem. Heh.


Igår hade jag lugg igen. Kanske ska satsa i alla fall..







Kaffe och ananas, mums

totally digg'N



Just hanging in the christmas tree.

Har just sett klart juno för hundraelfte gången, underbart underbart. Har någon sorts connection till den filmen alltså. Fick axelmassage av Carl i typ en evighet också, how great!? Japp japp japp.
Livet rullar på gott nu. Lot's of love from family, friends and boys. Love it. Och nästa vecka blir det lite spännande då jag börjar skolan och kommer träffa my new friendies. Yes yes.

Ha det!

HEJ!




Ska man göra en kissie och säga, kolla jag har klippt lugg!? Eller ska jag skippa skit snacket och säga att jag bara har kammat fram håret och satt fast det med ett diadem som en normal människa skulle säga då det är det som är sant? Jag väljer alternativ B!
Detta med håret för med sig så mycket ångest och så många tankar, ska man eller ska man inte våga? Känns som att det skulle bli så jobbigt för en som aldrig behöver göra ett dugg med sitt hår. Och sen när jag har provat känns det inte riktigt som att det passar mig som person förutom när jag inte posar. Och det gör jag ju inte hela dagarna som man kan tro här, hehe. Nja... kanske satsar på endast färgning om det ska bli någon förändring här. Men känns också jobbigt att lämna luggen bakom sig, så mycket som jag har tänkt på det, ibland tror jag nästan att jag har lugg! Har ju samlat bajs många bilder i en mapp med luggar luggar luggar.


Jag är luggoman utan barn.

I torsdags tog jag mitt pick och pack för att åka ut till den svenska landbygden! Liljastorpet! Alexander som var mannen i huset heter just Lillja i efternamn. And that make scence! Underbart.
Jag, Linnea och David tog fyra bussar för att komma fram! Sen fick vi skjuts av Alex och Isak då det inte gick några bussar ända upp.
Dagarna har varit greeeejt. Mattis och hans lilla vän Rune (Rasmus) kom upp dagen efter oss och partaja. Mycket trevligt!
Vi har ätit en massa Coco Pops, pizza, kebab och chockladpudding, wow vilken hälsoresa!
Det var ett väldigt fint torp men tog inga bilder! Varför, varför, varför? Jaja, skönt med lite kamera rast ibland kanske.
Nu är det en vecka kvar på sommarlovet! Fick hem ett brev från min framtida skola Schillerska och vi börjar tydligen på Tisdag nästa vecka istället för på måndagen. Känns faktiskt väldigt bra att skippa det där med att allt börjar på en måndag. Är faktiskt peppad! Blir kul att träffa männsikorna i klassen and so on.
Jag har ångest för att jag inte har varit på way out west och håller mest för öronen och ögonen när allt underbart sägs och skrivs som det. Men tror jag överlever! Kyssar

Ett hjärta till dig

 








Godmorgon världen!

Idag är det bättre och solen skiner. Idag blir det Alexanders land och det ska bli kul det! Har bara inte packat ett skit än och vi ska väl sticka... snart ? För snart absolut. Och jag sitter här, score!
Har hunnit kolla på satc 2's gaybröllop, äta, lyssna på hög musik och fb. Wow. Jag kommer bli något stort känner jag! Tänkte ringa Linnea nu och sen duscha, byebye sweetness!





du


Det är ungefär så här det har sett ut de senaste dagarna. Feber, halssont och.. ont. Jaja, det är sådant man får ta ibland. Har sett klart en hel säsong av Will & Grace (kan inget än att älska den serien, gush) och en massa family guy. Är fortfarande lite mosig så sitter hemma en dag till.
I helgen hade vi som sagt besök och vi pratade engelska all the time, förstod verkligen allt men det var hundra gånger svårare att få fram det man ville säga rätt och snabbt. Med lite tränging så. Nej men det var kul men väldigt energi.. energi brukande? Äsch det tog i alla fall mycket enrgi och man var helt slut efter en dag! Visade runt dem i göteborg! Åkte paddan (haha, första gången och jag som ska vara götborgare? Det var faktiskt intressant!). Var trött trött då vi var hos Lilja kvällen innan, träffade nytt trevligt folk.
Och nu gråter jag av filmen jag ser. Ellen Page, oslagbar, allvarligt, dör. Hej.

couples retreatment





ANNA KOM HEM SÅ ATT DU KAN KOMMENTERA MIN BLOGG! GAAAAAH.

Hm. Just nu vet jag inte riktigt vad. Men det gör faktiskt inte så mycket. Snart börjar skolan! Är ganska excited over it. Men nu ska jag försöka njuta lite av det sista. Men vad ska man hitta på? Hm hm hm. Svårt svårt svårt. Igår kväll när jag kom hem från kylan satte jag mig vid TV:en som stod på. Där fann jag "Dagis papporna". Skrattade högt som fan. Men det var nog bara för att skratta som fan. Sen gick jag ner och åt och kollade på en film som man inte riktigt skrattar höggt som fan till. Somnade lite för sent vaknade lite för tidigt.
Snart kommer the americanos hit! Gaah. Vad ska man säga liksom? Brrrr. Känns lite jobbigt nu. Men om det är jobbigt så flyr jag väl. Vem erbjuder ett hem?

Ciao!

I scream, you scream, everybody scream "Ice cream"


Kolla vilka otroligt små glasstrutar! Det har vi i våran frys vi.

Linnea var med och festade loss on the icecream. Hoho, söt.

And so did Anna! (haha, fint kort.. mycket bra vinklat!)

Nånting som gör att jag inte gillar bilden av mig själv här.. hm. Aja, bring it on!

Har precis fikat med mamma, hon hade bakat hela morgonen, bullar och något som liknade chocolate chip cookies. Mums!

Puss

Öl är kvinnligt.



GO KVÄLL! Här sitter jag med Elin den bästa (!) och chillar med saft. Vi ska nog dra oss snart, eller folket kmr ju faktiskt till oss, bra som vi är!

Älskar er alla

God morgon världen!




Idag tänktes det bli grabbkväll med Elin. Sådant tycker jag är mycket trevligt! Och vad gör jag uppe så här tidigt? Jag höjer ju ribban hela tiden! Nä men jag ska besöka David innan han far ut till Köln igen! Så jag och Elin ska brumma iväg med våra moppepedos. ha det bra, graejt!

Crazy bananas!


Igår innan vi begav oss till Alexanders hus kom dessa två flickor till mitt hus tog lite foton och hey! Här har vi några.

Anna snygging!

Bara snyggs här!

HAHAHAHAHA. Förlåt Mari, men en sådan här splended bild kan inte bara ligga och damma i mappen! Lovar, du överlever, so sweet.

Sen när vi väl åkt så fick vi höra att dem inte var hemma än och att det skulle ta en stund, sega som dem är! Så stack till Mari och bakade apigt goda kokosbollar som vi tog med! Sen stack vi dit och allt var frid och fröjd!

haha, vilket crazy bananas böj!

Galet fin i Andreas ros1 (hardcore bby) och Maris ros1. Låter som att det är Andreas ros1 men det är min ros1 som jag döpt till Andreas! Woow.


Fula posen med nya jackan!

DU! HA DET FREAKING BÄST. JA DU, ehhhhh hehehehehe. Japp. Jag vet själv inte vad jag ska göra nu, I'm so lonely right now I'm just LOVING it. Puss

Today!

Bonjour mes amis! (french bitch)

Idag vaknade jag av mitt vackra alarms ljuva toner och gick upp vid halv tio (tidigt, yes!), åkte till gymmet och körde järnet sen gick jag till replokalen och där bosatte jag mig med två av mina bandmedlemar i några timmar, lunch pause i form av yoggi jalla, banan och naturgodis. Fick ihop en hel låt! Yippie. Sen åkte vi hem och nu har jag ätit. Snart blir det till att åka till David och Lilja med flickorna. puss




Köpte en militär inspirerad kappa igår! Lovely. Halvapriset från MQ.

Bisous!

Bara sådär.


Har äntligen hittat den perfekta boken att fylla med trassliga ord, min helt gena "svarta svåra bok". Underbart!


Just wanted to tell you about my book.

Svart&svår


Såg på 500 days of summer igår, underbart deprimerande film.



Kom precis hem från stan med Mari och Elin! Hade bokat biljetter till Inception men ingen av oss hade lust när vi väl skulle gå så gick i affärer och åt thai istället, skönt! Hittade en mycket fin jacka på MQ, en svart skrivbok (äntligen den "svarta, svåra" boken!), en svart bh och en massa trosor, über sköna! Just lovely.
Snart kommer det lite folk tror jag, så det blir go mat och sådant, yeej, eller? Bisous

the violet hour.






Var hälsad! Sitter här och inspiration lyssnar på musik för bandet! Vi ska peppa nytt nu. Härligt. Men svårt, kanske.
Igår stack jag till Anna för mys med henna och Mari. Köpte lite gott på willys och bänkade oss sen framför TV:en. Det var ju trotsallt Family Guy maraton! Men det avbröts ibland för lite MTVieeee. Skönt med lugna kvällar. Puss

RSS 2.0