En dag i Bryssel

Igår åkte jag, Anna & Klara in till Bryssel för att undersöka andra ställen.
Fin!
Annas personliga fotograf!
Himla bra!
Besökte de Afrikanska kvarteren, vilket var intressant!
Sen hittade vi til vår förvåning Urban Outfitters & Soho på en fin liten innergård.
Hejhej, jag var också där!
Efter att ha gått runt ett bra tag stannade vi för att fylla på med energi.
Sen tog vi tåget till Waterloo och vandrade hem.
Tog en massa kort på vägen så jag minns Waterloo också, på ett ungefär.
Åhå mys.
Köpte med mig en passande mugg från Urban Outfitters. Känns fint!
Alltid lika kul att upptäcka Bryssel lite mer. Gillar ju Bryssel mer och mer. Hejaheja. Nu blir det en väldigt lugn dag. Ha en bra söndag.

I fredags.

I fredags åkte jag, Klara, Emma och Victoria in till Bryssel med Clara & hennes vänner som var på besök. Där åkte vi till Les Halles och njöt av att det var så himla festlig stämning i stan. Hängde en massa prideflaggor överallt så kan ha varit någon slags pridefestival. Sen fortsatte jag, Klara, Victoria och Emma vidare. Tog ett litet stopp på McDonald's (fick min hamburgare gratis, så jag rullar) sen var vi redo för att skaka rumpa. Hann med en massa trevligt den kvällen. Satt mitt på Grand Place och träffade trevliga människor. När Bryssel är som bäst helt enkelt!
Victoria & Emma innan vi skulle åka.
Rosa himmel.
Klara.
Jag var pepsi.
Himla bra kväll måste jag säga.

Atombomb

Godkväll! Idag hade vi nationellt prov i Sv B, himla skönt att sluta vid elva istället för halv fem måste jag säga! Var en massa fint ljus nyss, så hoppade runt och tog lite kort.
Nytt på väggen! Två akrylmålningar för att testa färgen lite. Övning..
Känner mig som ett litet tomt skal just nu. Inte på något dåligt vis eller så, men har inte så jätte mycket att tänka på just nu känns det som. Mitt huvud är tomt, fast med påtvingat plugg i. Skalet har i alla fall roat sig med att spela in videos, spela in lite musik och fotat idag. Känns ju i alla fall lite bra. Ha en bra kväll!

Pappa & Versailles

Idag fyller min kära fader år, så skickade lilla fina födelsedagskortet här ovan i morse. Kompenserar min onärvaro en del tycker jag allt. Grattis fina pappi!
Har håltimma, så knepar och knåpar lite på en svenskauppgift, effektivt. Något himla trevligt som jag fick reda på idag är att boardingen ska åka till Versailles den 2 Juni! Var några år sedan jag var där, mitt i min Marie-Antoinette-hysteri. Då hade jag ingen bra kamera så ska bli trevligt att fota lite. Borde tvinga folk att klä ut sig och göra världens photo shoot. Kan bli lite tricky, men vad gör inte ett försök? Nej nu ska jag fokusera på skola. Ha en fortsatt bra dag!

Allt som är mini är fint.

Köpte målargrejer idag. Känns himla bra då jag bara har blyerts här i Bryssel annars! Ministativen köpte jag då jag är ett minigeek & för att det känns lite fint att måla på och sätta i hyllan på ett ungefär! Ska bara klura ut vad jag ska måla!
Svarta moln vällde in och det tog inte lång tid innan åskan kom & regnet forsade ner. Såg Kristin på vägen och tyckte lite synd om henne där hon gick och nästan drunknade. Nu måste jag vila så att mitt huvud känns lite lättare.

Moln & vattennivåer.


Storbloggaren här, när hände detta? Rastlöshet? Tid? Bryssel? Hm. I alla fall, så här ser mitt face ut idag och jag kom precis hem från en liten dagstur i Waterloo med Frida, Stephanie & Johanna. Köpte målargrejer & åt gott. Har diskuterat olika molns namn & former och olika vattennivåer med Johanna, värt snack.
Nu har jag åskhuvud (konstig huvudvärk av något slag) då åskan är påväg, inte det skönaste.

Nappe Dynne & det spännande skrivbordet.


Satte precis upp en nymålad favoritkille på väggen! Napoleon slår allt & alla. (Förklaring till Nappe Dynne). Update Lördag 11:51, ångest då jag tycker bilden här bara ser hemskt misslyckad ut och inte liknar Nappe Dynne alls. När jag sitter i min säng och kollar på väggen ser det ut som Nappe, så går in på bloggen varje timme och tror att det ska se bra ut, men nej. Ta bort hmmmm. Update: Lördag 12:31, gjorde små ändringar och bytte bilden här på bloggster. woopwoop
This is where the magic happen.
Fina människor (Claras mugshot)
Har målat och lyssnat på Bob Dylan (på hyllan), arty as hell. Det är fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Skapa en sekt eller kolla film? Det är svåra val alltså. Man kan i alla fall inte gå ut säker nu för tiden. Det är strålande sol, sen BAM, ösregn. Vädret är nuts woopwoop. Drar det säkra kortet och stannar inne. Har hälsat av Clara som lämnar mig för sin familj denna helgen, trodde vi var i samma team, ey? Ska passa på att göra allt hon inte gillar att göra, vilket är... Får fundera på den grejen. Wuttiliwuttinthebutt, hej.

Varning för flashingfrishing.

Idag fyller en av mina finaste vänner Frida arton år (och Hitler). Som tur är hann jag fira henne på lovet med både boobiecake & kalas. Jag & Frida träffades första dagen på gymnasiet när vi började i samma klass. Kommer ihåg att hon gick runt och släpade på en stor väska för att sedan vandra vidare till Orust. Vi blev snabbt lilla gänget där i klassen och har varit med om en massa bra/lite sämre händelser tillsammans. Festival, hemmafester, lägenhetshäng och en massa annat bra. Är himla glad att jag har en vän som Frida - för Frida är en av de roligaste och sjukaste vänner jag har. Ser framemot att snart kunna ses mermer än vad vi kunnat göra detta året. Hoppas du har en grym helg i Stockholm finaste. Puss, älskar dig. (Och hoppas du förlåter mig för bilden, tycker den är hemskt festlig ändå)
Flygande katter endast vid festliga tillfällen!
Och pussande fisar såklart! Update: Clara upptäcker de pussande fisarna - bästa jag skrivit.
Sist men inte minst, ett av de bästa Emmaboda minnena. Oslagbart!

Torreborre.

Utiskt med ny, småkonstig inställning.
Spikade äntligen upp mina tavlor jag köpte för längesen.
Läste mycket under lovet. Det enda positiva med de långa bussresorna.
Var sjuk och var som en liten ihopsjunken svamp - så gjorde en minifotobok, alltså haha, vem är jag?
Grekland 2005 mmmhmmm, micket användbart
Det renoveras för fullt på nedervåningen. Fick äran att vakna till fridfullt ljud av hammare och annat trevligt.
Ny, suddig tapet!
Lite från påsklovet. Snart har en vecka gått i Bryssel, helg sitter inte fel woopwoop.

Påsklov.

Ja, jag lever gott folk, jag lever! Jag har inte kunnat blogga då lilla MacBooken fick stanna i Bryssel när jag åkte hem på lov till Göteborg. Men kameran följde med, så nu ska jag köra en bildbomb.
Den första Onsdagen av lovet mötte jag upp mina två Bryssel birdies och tog med dem till ett av mina favorit caféer - Zenit.
Fina.
Bra vårväder!
Kände mig lite lonely ensam på min sida, så kallade dit Josef. Viggo & Clara hoppade iväg och vi satt kvar en stund.
Sen åkte jag vidare till fina Frida och mös lite.
Och sen kom Tovisen!
Demontove!
I fredags åkte jag och Mari till Göteborgs museet för att kolla in uttällningen med Warhol & Bacon. Var lite av en besvikelse. Men vi tittade på en massa annat fint som en fotoutställning och sen alla klassiska målningar.
åhå, gillar.
Efter kulturell påfyllning fortsatte jag till Jenny där Tove & Dani redan befann sig. Vi bakade en boob-cake till Frida som skulle ha födeledagsfirande på kvällen.
När kakan var redo för färd åkte vi till Frida och sjöng lite vackert.
Vi pyntade!
Frida & Lina!
'Tove & Dani!
Nipple
Super girly, ehheh
Alla borde alltid ha sådana här festliga ögonbryn!
Och alltid ha sådana här fina vänner!
<3!
Frida hade bakasta godaste kakorna, mumsimumsi på tanden.
Det var lite av det jag gjorde på lovet! Annars har jag hunnit bli sjuk, fira Elin och en massa annat trevligt. Pow.

RSS 2.0