upp, upp, ner
Idag har jag alpackaull på mig, festligt! Slutade även vid klockan tio, ännu festligare. Så har lagat en god lunch och degat framför o.c. Vert (<-- grönt på franska och värt på bebissvensk)
Idag ska jag nog träffa Mattis en fling och kolla in när gosekillarna spelar. Kan bli bra! Men inte lika bra som att jag skulle vara med, eller?!? Höhö, snackar med mig själv. Hej då Ellen!

bacon i din skalleförstör lite mer, se till att ordna upp det. Misslyckas. Misslyckas. Misslyckas. Lyckas?

Har ofantligt många grejer i skolan imorgon. Men orkar inte riktigt tänka till så mycket. Så antingen har jag tur eller så går det åt skogen. Hörde jag en skål?
Funderar på att börja laga mat. Handla och blanda ihop varorna till något ätbart. Ganska så bra nu när mamma är bortrest i Singapore. Vink till mammsi där borta!
Ska langa kinesiska meningar nu. De är som en äcklig smet. hej.

Yatchy och aromer.Bild ett och bild tre är extremt olika. Tro inget annat.

Funderar på att skära av mitt öra. HEJ!
Första dan i skolan efter lovet. Kom dit vid kvart i tio. Fick reda på att de två första lektionerna var inställda så vi skuttadet ill Café Berlin för en kopp kaffe. Sen vidare till matsalen för äcklig mat och sen till det såkallade "klubb egil". Nästan så att man känner sig kol. Inte cool. Kol. Men bara nästan. Tro inget annat.
Pussar

The last supper.Igår efter repet kom dessa sköna varelser till Torslanda för en alldeles utsökt middag hos moi! Super trevligt var det allt.
-

Finilini tortellini!

Frida & uggeliuggen!

Vi lagade det vi är bäst på! pommes frites, halleluja. Sen blev det glutenfri kladdkaka till efterätt som var positivt överraskande god.
Tack för goaste kvällen, puss

Buppidupp

Idag är det ingen vanlig dag för det är faktiskt Mattis stora dag! Arton år har han att lägga i burken nu! Detta har vi bara hunnit fira på morgonen. Alltid lika fint att vakna upp med den lille mannen vid sin sida.
Älskar dig gubben.
Är helt slut, ska plugga lite chineeeese nu, bajhaj

Ett litet hallå.
Ville typ säga hej typ. HEJ. Jag är super slut i kroppen, har tränat (!!!!!!!) Hur ambitiöst liksom? Tio av tio. Nae. Men kanske en sexa i alla fall.
I fredags repade vi i fredskåren äntligen! Och då blev låten Psykologiska besvär till. Finfint! Sen åkte jag med goa & snabba Lila bussen till Masthugget för att klättra upp för berg (trappuppgången), leka katt och dinosaur + komma hem lite för sent för att jobba på lördagsmorgonen kanske. Men jag klarade mig igenom dem timmarna för att sedan åka till Mattis och hälsa på mor- & farföräldrarna och en galen pudel. Nästan som ett litet kafferep i ära till det kommande födelsedagsbarnet. Sen när dem farde hem firade vi Mattis lite till med ostbricka, bubbel och tecknad film. Hurra för härlig helg!

Hejsvejs.

Vink vink

Hej där! Idag kom jag hem lite senare då min kinesiskaklass varit på filmfestivalen och beskådat en lång plus -sam kinesisk film. Det var fint filmat och de fångade olika miljöer väldigt bra men man får se till att inte ha för mycket spring i benen!
Nu har jag sett det sista avsnittet på första säsongen av O.C. Och jag lyxade t.o.m till det med över saltade popcorn. Ganska festligt på en Onsdag kan man tycka. Just nu sitter jag mest och lyssnar på min intressanta ljudbok. Ja, jag har nyss övergått från att lyssna på musik i min iPod till att lyssna på böcker och en fransk man som pratar om vin. Ganska intressant. Man vill ju inte beställa fel när man är där, 'aight?

Hejsvejs

RSS 2.0