Breakfast bby!Jag är sugen på frukost nu, hmm? Idag började min dag med att jag blev väckt av Linnea. Tog en macka och stack in till stan med flickorna. Träffade Rasmus som rest från sthlm till gbg över nyår. Visade runt och drack varm choklad på haga cafét. Sen bar det hem till mig där vi spelade gitarr och sjöng. Trevlig dag!

Lyssnar på någon skogshuggar låt, dunno why? :( Men fin är den allt! Nu blev det reklam. Bajs.
Vad ska jag göra nu? Kolla på någon mysig film kanske. Puss

Kväll som i kväll.ingen blixt= ful färg, med blixt= ful färg, ingen kamera= fin färg :)

Idag har jag mött David i Mario cart/mario super smash bros. Spännande! Sen efter ett tag tog vi en promenad och mötte upp Linnea. hade mys som alltid. Puss

+++snart nyår! Yippie.

Skinny loverokända, fovorit bilder

Flickan på tågstationen log mot döden. Döden log mot flickan.

Ett litet hoppigt inlägg.
Hopp ur fokus!

Idag har jag varit med mamma och kikat på möbler. Satte mig i den stora massagestolen (ser ut som någon slags tortyr stol, or something) gött med knåd! Puss

Julkläpps.


Thank you mummie!


Langa posen! För du har nu en rosa mobil, woow.

Randiga ränder.


Köpt idag på zara. De vita ränderna är lite spets-dimmiga, fin! For lång för Linnea, den tröjan Linnea köpte var för kort för mig.


Puss

Kära mellandagsrean.Kanske man kan fiska med sig hem någon av dessa snyggingar?

Idag åkte jag bil heela långa dagen. Sen blev det pizza och elly. Vi skakade rumpan och sjöng oss hesa till sing star. Galet bra är vi!

Julaftonen i stockholm var mysig och lite kaotisk. Men vad är en julafton utan kaos? Hehe. (en lugn och skön jul?)
Fick bla en fin mobil som jag har bekantat mig med väl dessa dagarna. Puss

Vinterdimma.

Nu är det lov. Vart har alla julkänslor försvunnit? Skulle gärna behövt dem nu. Next körkorts lektioner (för mopedklass 2). Imorgon far jag upp till stockholm med familjen. Flera timmar i bilen. Pretty nice sometimes.

Puss.

Pourqoi moi

I don't know me
You don't know me
I don't know you

Regnmoln.
Varför kan jag inte lägga på en hyffsad eyliner? Det slutar alltid med kladd och svarta pappersbitar. Jag är nog inte född med gåvan. Lite övning kanske.


Idioter.

Skulle du älskat mig om jag hade mustasch?


Idag öppnade jag paketet som hängde på nummer tjugo. För idag är det den tjugonde december. Där fann jag en massa färgglada pappersbitar som sedan skulle komma att bli dessa små och stora lådor. Fin, fina!Lite så här gick det till. Puss

Nu är det jul i vårt hus!

snart kommer det gäster! Vi ska ha lilla julafton, som är vår lilla tradition med julklappsleken och julbord. Trevligt, trevligt.
Igår var jag med familj minus brodern i Borås på besök. Mysigt att träffa släkten. Nu måste jag hämta handkrämen! Akut. Puss

Dress up!


Fick med mig denna söta klänningen från bikbok igår. Svart, surprise!


Känner mig tung i huvudet. Allt trycker ner en.

Candytrain!


Tuff tuff! Tåget är klart. Kolvagnen där bak är dekorerad och bomullen har laggts på. Fint! :) Förra året gjorde vi eiffel tornet. Pilligt men vi lyckades då med!
Do you wanna go for a ride?

snöflingor.
In i snöstormen. Ut ur snöstormen.

sjuminus&tyskarHaha, älskar bilderna på annasöt!

Vi lär oss tyska för fullt nu på elevensval! Räkna och kommunicera lite lätt. Efter några timmar i skolan åkte jag och Linnea ut på julklapps kik för full rulle! Hittade lite presenter och en fluffig, tunn och elektrisk (elastisk, hih) klänning dagen till ära. Brr, kallt som tusan!

Puss


You don't need to understand me.
Le temps passe trop vite, mais encore trop lent. L'amour dans Le silence des nuits froides et je regarde.

Julbak!
Jesus vad mycket man kan baka! (julmusiken är på där uppe, hjälp)

Imorgon är det sista riktiga skoldagen. Sen är det elevensval resten av tiden. Är det bara jag som tycker det brukar vara otroligt segt? Yeah. Men bättre än vanliga lektioner.

Tolfte.Haha, fy fan vad kul kväll det var igår! Love you girls. (Girlie voice, thanks)

Scary but... no :)

Roock N rollOtroligt intelligenta blickar!

Elins mörbultade knä får avsluta inlägget!

+++
Jag har köpt nordens fränaste jeansskjorta! Beyond Retro (no more une br virgin, yihaa)

En till skjorta, lööf

idag har jag och mari dampat runt på stan. Rejält. Sen helt döda rullat in på café vanilj. På fyllnad av energi och ut och härja igen. Fick skjuts hem (thank u dad) rullade hela håret runt runt i maris runda borste. Fastnade, som berget. Fick ligga ner resten av bild turen+ en kvart till medans mari försökte vinna tillbaks borsten från mitt hår. Hon klarade det!
Hittade päls tofflor som gick till knäna (årets julklapp?) även matchande väska och ryskamössan, tjusigt värre! Thanks for the day hunnie!

Torsdagutanhjärna.
Man blir aldrig för gammal!Inga mer prov nu innan julen, det behövdes! Huvudet känns tungt och man börjar lessna litel. Men hej hopp för lov.
Någon mer än jag som har paket kalender? Haha. Det är mys.

. . . .
Tänk vad mycket annat man kan göra istället för att plugga so.

rond one.


Pimp your pennställ!


No provet är avklarat, hej hopp! Skönt. Men plugget återstår. So prov på torsdag. Härligt! Seay hello to my little frieand!

Julklappar! Det måste önskas och köpas! Tiden går ju snabbt som satan! Snart julafton ju. Bra eller dåligt?

dimmiga dagar.


luftslottet som sprängdes med föräldrarna. Nu; afrikana, puss

Underground.
Idag var det ljust! Härligt med lite omväxkling. Man blir betydligt piggare då. Yes, yes. Idag har jag läst lite no och jobbat med Hkk. Sen har jag varit ganska borta. Ska nog hjälpa till med lussebullsbaket snart. Jag som är så hightec på det nu efter min och maris sensation (?) :) puss&kli. Har nu tagit svinis sprutan! No bieffekts yet.

RSS 2.0