Darkness, coffee and pizza





Idag prov gick jag lite i mina kära leo skor, jag var väldigt smart då jag hade på mig dem när jag gjorde i ordning brickan som jag skulle ha med mig ner för trappan. Då tänkte jag: om jag brytar benen nu så är det nog inte mening att jag ska ha klackskor. Jaha? Jag klarade det. Balanserandes på de tunna, höga klackarna och en bricka full med mat, steg för steg blev en utmaning. haha, låter som jag klättrat upp (ner?) för Mount Everest. Om det är någon som är fräck så är det jag. (?)
Det har blivit kaffe, pizza och gossip girl. Sen fick jag reda på att jag egentligen skulle åkt till Mari då det är där alla är med No filmen. Aha. Får väl åka nu. Jag som sitter så skönt. Bajsrajs. HECK HECK HECK, Puss. Omg vilken powerfull nysning jag gjorde precis. AMEN.

Sol, regn, kallt, varmt, allt.





ÄNTLIGEN så var leopardskorna köpte! Det blev även linnet som jag tittade på i tisdags. På den är det en enhörning avbildad som någon har tappat bort, stackarn. Hittade stentuffa solglasögon, yes yes!

Jag och Alice har gottat oss på stan idag, åt lite och drog oss sedan till bion för att se SATC 2. Ojojoj, vilken påkostad film alltså! Helt sjukt. Om ni vill se glamour och pengar, watch this! Otroligt härlig film. Blev absolut inte besviken!

Nu var det klippt!


Känner mig lite.. hey mama? Nej men det behövdes ett rejält klipp då det inte gjorts på nio månader, ehhh hehe. Det var lika skönt som alltid att hoppa upp i massage stolen och samtidigt få håret tvättat och huvudmassage, cred till min frisörsalong! Fick extra lockar då hon glamma till det med locktången, fint. Fast på bilden hade dem börjat försvinna där fram.
Var och hämtade ut satc2 biljetter och klämmade på leopard heelsen på weekday, åh, kanske borde slå till snart? Fast känns så onödigt när det snart är sommar och att jag ska köpa andra balskor. hmm.. Nä, nu gör jag allt annat än att skriva på so uppsattsen. Så hejhå nu ska jag göra det också.

Kaffet är slut. Omfg. Nu får du pissa i koppen :(

Paraden är inställt gubben.





Kolla! Fashion Toast har härmat mig med bakgrundsbilden till mobilen, hähä!

Ganska underbara bilder. Typ. Ibland. Yes. Ego.

Imorgon blir det geogarfi prov plus klippning! Har kollat lugg frisyrer och korpsvart hår alldeles för länge, börjar nästan tro att jag har det. Mys. Men om det blir av blir det till hösten! Nu blir det fräsch sommar frill. Och jag gillar det. Eller?
Kaffe (L) Puss på olle?

Olle, 5 år

Vad är det värsta du vet?

Att dö. Det gör jag när jag gör det, och jag har inte dött en enda gång ännu.

Vad är kärlek?
Att man är kär i någon. Man kan bli blind. Man kan bli blind av kärlek. Då kan man inte se den som man är kär i. Man gifter sig när man vill det.

suddigt är vår passion.



Tunika från New Yorker i Budapest. Fedt cool är jag. Idag blir det grillning med gäänget, Danieldani fyller år den lilla gubben, grattis till dig!

Och idag var det sista jobbdagen, så jäkla skönt! Inga tidiga mornar på lördagar nu icke. Puss

A-kändisar som tusan!


HAHAHA. Alice som.. ehh. Glömt namnet men en komisarie iaf och Linnea den den sexiga assistenten till vår otroligt proffsiga svenska film, löf.

Hett (L)

Min heta man, jag och anna hade fått väldigt smickrande rynkor och kläder, best hest

Elinsnygg som gayfotograf!

Hade inte så mkt bilder, hittade dessa då folk hade tagit kort lite här och var, mys.

Blir spännande och se hur denna film kommer att sluta... Ohyeah! Puss och klapp klapp

En knapp i papp.





Nu sitter tavlorna på väggen, härligt! Idag använde jag min tröja från Budapests H&M och halsbandet från svenska H&M, lovely! Bilden gör den inte riktigt rättvis då man inte ser så bra, plinga på om ni tycker det är det viktigaste av världens bekymmer.

Japp, mycket att göra! Inlämningar och prov, hopp tjohej. Puss

Varning för turist bilder, +++love it



Nu har klassen varit på resa i Budapest! En riktigt fin stad. Sådär små trevlig med mycket att välja på, oh yes! Har tagit en del bilder så det är bara att njuuta.


Flög med ett väldigt rosa plan runt ett tiden på fredagen. Exhalterade barn, jean

Budapeeeest!

Så här glada blev vi, hähä.

Bussen till hotellet!

Hotell rummet såg lite ut som ett barnhem med fina färger som missmatchades, lövely. Alice langar posen!

Samlades oftast i fyrkanten vi hade utomhus mitt i hotellet.

Gick ut samma kväll som vi kom dit. Här ser vi Donau, europas näst längsta flod, uhh.

stadens hjärta, eller vad det nu var (?)

Smex!

Lovely, fast har lite mardrömmar om mannen där, nooo. Mu

Pose from hoes. David: Broes before hoes if the hoes got no clothes, lööf (L)

Haha, wtf ? Såg bussen på land, sen i Donau. Något man skulle vilja prova?

The tourists någonstans uppe på Budda sidan. (Budda, pest. Buddapest)

Mari ute i buskarna, härligt!

HAHAHAHAHA. Bilden säger allt.

Lyckliga brudar!

smygfotade skor.

Pundar älgar är vi allihopa, allihopa, allihopa!

Jack tyckte jag skulle ha en turist bild till föräldrarna, cooling är jag.

Ouff!

Barn i trappen!

Första kommunisthatten köpt!

Jyrken visar hur pilarna ska tas!

Haha, William, fan va steek.

Hamburgarkungarna. Dock inte gott alls.

Kommunist javisst. Nej lite hemskt, men promise, vi är inte kommunister :)

Sena nätter på hotellrummen.

Det regnade en del, men varmt var det i alla fall!

Var på ett av de största shoppingcentret i Europa, yes yes. Hittade en del. In fact, spenderade nästan alla mina pengar, "snäll glad gubbe"
Bilden är från pausen på ett café med tårta och glass.

Hem igen! Fan va lång tid det tog att ladda in alla bilder. Det gör att jag inte orkar skriva så mycket. Mycket lyckad resa! Peace out

En sval sommar prutt.



Hej hopp i sjön, nu bytte jag jumpsuiten till den svarta svala. SS. Svarta svala. Den högst upp är en grå mönstrad mjukis med knappar och drag rep i midjan.



Härliga halsband check!

Halsbanden, playsuitesen och linnet är från H&M. Köpt lite här och var under den senaste tiden.


Denna gråa skapalse köptes igår! Härligt värre. Har på mig nu, plus skinn diademet med rosett som inte syns på bilden till mitt mörka hår.

Gott, goare, goast med ledigt! Och imorgon far klassen till Ungern. Som Linnea sa igår: Låt hela världen veta att du är bäst och ungern! (inte precis så men det var det samtalet handlade om. Huhu)

Har laggt in en maaaaaassa musik på iPoden nu. Gott! PEACE OUT!

You've been hanging with the unloved kids.




Hej! Idag har det varit "Trästocksfestivalen" på skolan. Skulle spelat med bandet men som alltid blir det missförstånd. Spelade i alla fall med musikens (ämnet) band och det gick bra bra.

Detta tycker jag är lite intressant; en iransk böneledare har nu gått ut med att det är kvinnors urringnar som skapar jordbävningar. Vilken klipsk man tycker jag!
Enligt iranska medier sa han att många kvinnor som inte klär sig anständigt leder unga män vilse, fördärvar deras kyskhet och sprider otrohet i samhället, vilket orsakar jordbävningar.
En kvinna i USA reagerade då med att ha en, som de kallat för, "Boobquake" för att motbevisa hans påstående. Så en rad kvinnor hade en dag satt på sina urringade kläder för att visa honom. Men samma dag som "The boobquake day" var det faktiskt ett skalv i Taiwan men enligt experter var det inte kraftigare är förra månadens skalv.

Härligt härligt.


<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bxDlC7YV5is&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bxDlC7YV5is&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>


Omg. So freaking good! Cred till killen. Voff!

Holy notedoodles.


Source: weheartit

Jag och mina små skogsmullar överlevde vandringen! Det var riktigt trevligt, ibland jobbigt men det är sådant man får ta. Vi låg 6 st i ett litet tält, fick panik ibland. Krossade anna då jag rullade ut ur tältet vid tre, trodde vi skulle upp, var mest förvirrad. På kvällen satt vi runt lägerelden och grillade och snackadem, mos.
Fatta vad man uppskattar sitt hus nu. Duschen, toan, sängen, ALLT! Min rygg är inte i det bästa skicket kanske, eller jo nu har den mjuknat or something like that (?).
På fredag sticker klassen till Budapest! Hur trevligt liksom? Ska ha det bäst. Puss

Åt helvete med himlen



Löf


Okej. Fan vilken misslyckade eftermiddag. Efter att ha jobbat i 5h skulle jag åka hem med crossen och det hade börjat regna. När jag skulle svänga i den skarpa kurvan upp till min backe åkte jag lite längre ut då man inte ser ett skit pga av en fudging häck så man ser inte om det kommer någon bil. Sen så tappade crossen väggreppet totalt. Detta har resulterat flera timmar på mitt badrumsgolv pga att blod och sår inte är min största passion. Hoppas inte jag skadade mig någon annanstans än i knät. Vet inte om jag slog i huvudet. Känner mig ganska snurrig och mår lite illa men tror att det är chock blablablabla. FUCK.

HEJDÅ.

money will tear us apart again


Äääääälskar dessa fina skor. Visst, vinglar som ett alko barn, but who cares. Fick nästan inte av mig de svarta, but who cares.

Idag fick jag köpt den svarta jumpsuiten som jag la upp en bild på några inlägg ner, en grå jumpsuit med knappar, ett fräsht linne till solbruna armar, ett läder diadem med rosett och cover power. Yihaa, someone har shoppat loss. Spotify har typ ändrats, bara att vänja sig. Mjaou? Voff?

amen frääs. (gammal rubrik och jag gillar det)






my favourite book.


Special beställda tavlor, check!

Ganska mörka bilder. Mys på det. No.


Snart har jag bosatt mig helt i mitt mintgröna rum. Bara upp med resten av tavlorna, överkast och någon matta. Oh yes. Jag trivs bra här inne. Känns bra med förändringar. Bara att sova på en annan plats i rummet gör lite.

Och yes. NO nationella gick hemskt dåligt. Men allt löser sig. Min nya mening (med livet, höhö). LÖÖÖÖÖÖÖÖF IT! (L)

Klara natthimmel, rök och luft.




Ibland kan man blil ite gladare av oväntade händelser. Som att tekniken var inställd idag just när vi skulle släpa oss motvilligt ner till lektionen, istället blev det till att sola och tugga tuggummi sen var det trevlig mat och nu fick jag höra detta av Timothy: Hans lillebrors kompis gick in till han nyss och gav honom en tjuga och Timmy frågade ju självklart varför, och han sa "om du lovar att hon Ellen kommer". Haha! Då frågade timmy why whyyyy. Och han sa "För hon är bäst". Jag är bäst. Mu på er alla. Ska krama ungen nästa gång jag ser han. Och kanske sno timmys tjuga. Puss

Mås..fiskmås




Hej! Idag har jag varit jättebäst och åkt moped som ett pro. Hä hä. Kanske, kanske inte, who knows? Skulle egentligen biffat mig på gymmet med alice nu men det blev lite problem så tänkte nog utföra lite pilates instead, inte kul att gymma ensam. Inte idag i alla fall :)

Ska man vara duktig och plugga eller ska man vara livsnjutare och chilla? Kanske både och. Puss

Ey? Hej!


Mm, it smells like summer. Underbara playsuits, tänkte faktiskt införskaffa någon/några av dem på bilden, heh.

Nej nu måste jag upp och hoppa, Ciao ciao!

Nu brinner hela skogen!



The hair!


Åh, SOVMORGON LJUVA SOVMORGON! Idag var det inget jobb då det är första maj. Halleluja!

Igår hade vi det trevligt på stan, fikade på espresso house, gick ut i regnet med sjalarna runt huvudena och vandrade längs avenyn för att checka in Chalmers cortégen. De måste haft rätt kul när de byggt dessa skapelser. Muhu. Sen blev det till att köpa godis och åka hem till mig för att värma upp oss till film och mys.

Idag ska jag hänga upp tavlor, lära känna min fina cross, majs. Puss

RSS 2.0