Gammal.

Idag vaknade jag upp innan brunchen, satte igång med att städa hela rummet, satte igång två tvättar, vädrade, bäddade, vek iordning allt i garderoben, åt brunch och hängde sedan tvätt. Känner hur rynkorna smyger sig fram i facet på mig. Stannade även inne igår och allt var lugnt och skönt. Åh, haha. måste kompensera detta till nästa helg, annars lär jag försvinna helt snart. Fast, ja, duktig är ju aldrig fel att vara. (Plus att det behövdes rejält)
Lovar, ska skriva mitt brev till dig idag! Saknar dig. Puss

Sunny day in Waterloo.

Denna fredag var det underbart väder och bara så himla passande med fredag! Och då passade vi på att ta en sväng till stan för lite småtittande i butiker och en bio-fika.
Finaste Klara!
Efter en stunds strosande slog vi oss ner på det "omtalade" (av folk från skolan) ekologiska caféet. Himla mysigt! Fick in en stor bricka med tekannor och kaffe i skålar. Allt var självklart ekologiskt! Pratade och läste menyerna, bestämde oss för att vi bara var tvungna att gå dit för att prova på en av alla de intressanta eko-maträtterna.
Nu vilar jag till Sex and the city och sen får vi se vad som kan tänkas hitta på! Ha en bra fredagskväll!

Sång och pasta basta

Igår var det en mycket speciell dag, det var Claras artonårdag! Det firade vi rejält - tidigt till sent.
Bakade godaste tårtan någonsin och slog in paket.
Clara fick vakna av vår "skönsång"
Haha, åh, så underbart morgontrötta.
Och vi högg in på tårtan!
Finaste kclarorna!
Senare mot kvällen gjorde vi oss fina och vandrade in till resturangen "Pasta, basta" och åt godaste cheeseburgaren.
Anna och Clara!
Klara, Anna, Clara och Gabbi på Pasta Basta!
Emma, Victoria och Kristin!
Mums!
Grattis igen Claris, supersuper bra kväll (och dag)

In Gothenburg we don't make a fuss about who you are.

Vet inte riktigt vilken fotografs bilder jag sparade en dag. Men fina är dem i alla fall.


Igår var det fredagkväll och vi stannade inne. Åt pizza och kollade en obehaglig skräckfilm. Sen satt vi ända in på de senaste timmarna och bara pratade i Victorias mysiga rum. Var en perfekt hemmakväll! Idag vaknade jag tidigt. Kollade Glee och påbörjade en bok vi läser i engelskan. Sen studsade jag ut i korridoren, hämta upp tjejerna och gick ner till brunchen. Nu sitter jag och sjunger med Jens och gör inte det jag ska göra. Borde göra iordning mig för snart ska vi vandra in till stan.
Ha en bra lördag!

Photobooty.

Från imorse, hängde en tung fjäder i örat, plus en liten spindel.
Från höstlovet!
Dagen innan jag åkte till Bryssel för första gången!
Har haft absolut segaste dagen idag, plus att det är kallt och elakt väder. Så när jag väl tagit mig genom hela dagen kröp jag ner i sängen och kollade serier. Sen hoppade Clara in och vi körde musikal i mitt rum. Jag spelade gitarr tills mina fingrar ramlade av och Clara improviserade sång som aldrig förr! Snacka om att lyfta humöret. Plus att mamma skickade mejl om att hon köpt Frida Kahlo bok och en fin ask till mig idag. Nu känns det hundra gånger bättre. Plus att familjen antagligen ska till Sardinien några dagar på påsklovet. Åh gud vad jag behöver det! Dock ett tag kvar.
Nu blir det plugg.

På upptäcktsfärd i Bryssel!

Igår åkte jag och Clara in till Bryssel för att hitta fina områden, secondhand, caféer och annat trevligt. När vi skulle av tåget hoppade vi av en station innan för att vi såg biljettsnubben komma närmre och närmre. Lika bra att hoppa av och ta en gratis ride tänkte vi. Vi möttes av slumslumslum men efter en stunds promenad kom vi in till Grand Place och kunde andas ut. Sen tog vi av mot motsatt håll från Shoppingatorna för att hitta andra intressanta platser.
Kikade lite vart vi skulle ta vägen.
Då hittade vi den här affären lite gömt på någon gata.
Både jag och Clara var helt exalterade! Hon för alla fina, gamla smycken som hängde överallt i affären och jag för den mexikanska konsten jag fann i hörnet! Fick syn på en massa små glas boxar, mexikanska diorama! Fastnade helt och hållet för en liten låda, då jag hittade Frida Kahlo i den också. Frågade herrn i kassan vad det var för något och han berättade att det var en slags Mexikansk konst som Frida Kahlo också hade hållt på med innan hon målade. Hade också att göra med deras dag "The day of the dead" som är en dag man hedarar de döda. Det är därför mycket av den mexikanska konsten har innhåller dödskallar.
Pga av min fascination till den här typen av mexikansk konst, älskar jag den.
Direkt efter fortsatte vi och hittade bästa secondhand-butiken! Ville köpa med mig allt.
Okej, hör och häpna! Bästa fyndet jag gjort under alla mina dagar, ett par Dr Martens, i min storlek, nästintill oanvända, den äldre modellen med stålhättor och metallsnöregrejer för 40 euro! Ett par sådana här kan kosta uppmot två tusen kronor. Alltså dör vad glad jag är!
<3
Var fina arrangemang omringat av konstmuseum.
Well hello.
Gillar Bryssel mer och mer.
Pjhuu vad snygg.
Sen strosade vi runt, fann trettioelva museum, fina resturanger, konstbutiker, antikaffärer (överallt verkligen) och bara njöt. Hittade en ysig sushi resturang, tjejen i kassan och vi hade lite problem att komunicera och det blev en dyr lunch. Fick gå för den här gången! Mycket gott var det i alla fall!
en så himlahimla bra dag helt enkelt!

Baby, I'm yours

Ville ju bara skryta lite med min julkalender i bakgrunden sådär lite sneaky.
Två små underliga bilder från när jag var hemma. Idag hade jag fetaste franskaprovet på 2 och en halv timme plus Engelska essay. Dock slutade jag tidigt och gick ut på en lång promenad i solen med min ljudbok i lurarna. Nu har jag duschat och sen ska vi trippa ut i Waterloo ett stort gäng. Sen, sova ut! För skönt. Ha en trevlig fredagskväll!

Fredagens lilla pepp låt! 

Too ugly to prostitute

God morgon! Igår var det första skoldagen på sista terminen här i Bryssel. Och det känns som att tiden kommer rinna som sand genom fingrarna, seriöst, det är inte många veckor mellan alla lov vi har. Sen en massa lediga dagar. Måste ligga i så att jag hinner göra allt jag vill innan det är för sent. Nej, men finns ju faktiskt mycket tid kvar. Igår kollade vi på tåg till Paris, åh. Längtar galet mycket!
Bästa som hänt skolan - en massa lyxändringar i köket. Designen har ändrats hel till lite nykreativ stil vi har fått juicemaskin, äppeljuicemaskin, kaffemaskin (ink. cappuchino, kaffe latte, varm chocklad m.m), en massa smoothiemaskiner (serverades smoothies på lunchen igår!) och lite sådant. Hur underbart? Gör ju faktikskt en del då vi äter alla våra mål där nere.
Nu ska jag förbereda mig för min längsta dag i veckan. Pussar

Back to Brussels

15 Oktober, Waterloo

Nu är det dags igen - i morgon far jag tillbaka till Bryssel och skolan. Är verkligen inte alls peppad just nu, men tror det blir super när jag väl kommit dit och kommit in i det igen.
Lovet har varit så himla skönt och bra. Har fikat en massor, gått på bio, vart på temafester, födelsedagskalas, släktkalas, varit i Stockholm för att fira jul, läst en massa i mina nya böcker, vart med dem finaste och bara vilat upp mig.
Planet lyfter runt halv tolv i morgon, får skjuts av min kära broder. Kommer fram runt ett/halv två. Kommer sakna alla här hemma något förbaskat.
Pussar

Lost my place in the field.

Igår hade jag finbesök av Mari och Anna (Sedan av Elin, förlåt Elin för mina skämt om dina goa odör, du luktade jätte gott) Fikade, lärde ut lekar och hade det bara bra.
Bästa människorna.
Efter bästa kafferepet gjorde jag mig i ordning för Nillas 18-års kalas! Grattis igen Nilla och tack för kalaset, var himla kul!
Det var meningen att vi skule sova hos Frida, men vi missade vagnen med fem minuter och det var verkligen sista. Glömde att det var en vanlig vardag. Väntade på BK och fick sedan skjuts hem till Tove av hennes syster som var i närheten. Åt en massa pommes och somnade för sent.
Kissemissen.
Finaste.
Fick lyxigaste frukosten av Toves snälla papa T och åkte sedan hem när det började mörkna och dagen försvann som alla andra.
Ska se om jag kan släpa mig bort till Frida. Ha en trevlig Fredagskväll.

Popoffer

I Måndags (gissar jag på) hoppade jag iväg med kameran till stan. Kollade en massa jackor och skor på myrorna och njöt av vädret innan jag begav mig till Haga för att träffa fina Josef.
Fick lite känslan av att jag var med i en film (hade mycket bra soundrack of my life till) och fick ett litet lyckorus av något slag.
Sen mötte jag Josef och vi satte oss ner på Cafeva i Haga, som kan vara ett av de mysigate caféerna! Vi stannade i hela fyra timmar. Hade en del att prata om antar jag! Efter tre timmar dök även Emelie upp och sen Viktor. Vi diskuterade nostalgiska ämnen så som BD och popoffer (okej, la in ordet popoffer nu bara för att ha en anledning att använda det, efter att ha stött på ordet igår). En mycketmycket trevlig dag.
Senare mötte jag upp Tove som följde med mig hem. Senare på kvällen bestämde vi oss för att ta ha en picknick på Dansbanan i skogen med popcorn, passande musik och ljuslyktor. Där satt vi i några timmar och pratade om sådant man måste prata om ibland. Spottade ut vår ångest (bokstavligt talat) och gick sedan hem i natten när vi började frysa.
<3
HAHA. Dör. Skulle få med vår ångest på bild och ja, det funkade antar jag.
Det var en bra Måndag.

RSS 2.0