I can breath.
fffound, bilder man blir en gnutta gladare av.

Denna morgon kan jag andas genom näsan, otroligt! Har väntat på detta i en vecka snart. Har bara lite problem med halsen, sen är jag nog fit for fighting! Vill inte tänka på allt som väntar.
Allt man hör är dripp dropp all the time. Snön blir till vatten. Tecken på något bättre som väntar kanske.
Jag är så himla rastlös! Save me. Tecken på att man tillfrisknat i alla fall. Åh, halleluja! Say hello to the world again.

JAG VILL HA MAT!
Haha, härliga minnen från detta fina cafét med enbart skum i min chailatte och barnens räk chokladkakor.


Jag kan inte äta ett skit! Försökte mig på en liten morot förrut, kände inte smaken och spydde nästan och, höhö. Inga fler detaljer! Jag mår så dåligt :( Slem i hela halsen, snurrig, huvudvärk, helt täppt i hela huvudet, halsont som tusan och en massa mera. Nej fy, snart får det vara nog! Har någon sorts influensa. Tror febern gått ner lite. Men märks inte så mycket då jag fortfarande har ont i lederna och sådant trevligt. Jaja, nu vet ni i alla fall att jag inte är död! Livstecken to everybody!

Val d'isère&sjukdomarKärleksparet, Johannes & Aurora


Nålsögat! Har aldrig varit medvetande av detta hål förrän denna semestern. Här har tydligen James Bond åkt igenom på en av alla hans filmer. Rätt fräckt!

På en tjusig resturang där man kunde se kor genom stora fönster. Weird, men det var fräänt. Satt i en stor ring mitt i resturangen, v.i.p bitches. No..

Alla var super mätta men vi klarade oss ut tidigt i backen som vanligt ändå, med ett glatt humör!

Utsikt från Hjalmarssons stora fönster. Rätt maffiga hus! Och såklart karuseller. Undra hur många karuseller dem har i Frankrike. Finns absolut överallt!
Haha, don't ask! Carlen och jagen på planet med sura bilar. Gott.

Sista kvällen i utlandet. Här är vi i schweiz och dricker cola i baren.Wow. Jag är sjuker sjuker sjuker! 39 graders feber, ont i alla lederna, för varm ena minuten, för kall andra. Och halsen är uppsvullen, fy. Är rätt säker på att jag fick med mig lite baciller från Aurora! Hähä. Synd. Undra hur jag ska orka plugga till so provet nu. Fågelskit. Puss

Home.

Igår kom jag hem från alperna! Det har varit mycket trevligt där uppe i molnen. Jaa, åkte faktiskt igenom ett par moln. Pretty nice. Hade för det mesta bra väder, förutom sista dagen då vi ändå inte kunde åka så länge. Det var mulet, så man såg verkligen ingenting! Allt var vitt, haha. Men vi klarade oss! Våran lägenhet var liten och blå men om vi gick två trappor upp så kunde man krasha våra kusiners lägenhet som var mycket tjusig! Tur det. Sista dagen åkte vi vidare till Schewiz där vi bodde på ett glamour hotell! Ojojoj, det var fint. Ville ta med mig sängen hem, men lite jobbigt. Drack cola i "Marco Polo" baren och dampade med carlen i vårt egna rum. Sen vaknade vi av ett wake up call och åt croissanter vid klockan fem på morgonen! Sen blev det flyg till Sthlm och bil till hemmet i göteborg. Wow, vilket snöoväder vi välkomnades av! För många minus och högar av snö!
När jag vilat lite mötte jag upp Philip boy och vi virrade runt i snön tills vi nådde min dörr. Haha, fan va kul vi hade. No comments. Han drog sig runt 3 tiden och gick hem i ovädret, stackarn. jaja, och nu är jag nog sjuk igen. Fuck.. Tjock i halsen, huvudvärk och kallsvettig. Bajs på det. Puss

rusa upp för backen gubben!

imorgon börjar resan till de franska alperna! Bil till sthlm från gbg, sova hos the schläkts, flygplan to france och tillsist buss. Phjuu. Har lagt in en massa musik on the iPod, så ska nog överleva ska du se.
Nationella idag, två&en halv timme. Usch. Men var rätt soft, fikade och filosoferade.
Halsen dunkar, fjortis dunk in my throat.
Funderar över om veckan i skidbacken är något att njuta över. Det får det allt vara, annars rymmer jag till thai nissarna med anna. Punkt sluut. Gött att veta. Pusshejski(ski=skidåkning, wow.)

kinda alone.
Jag kunde simma nu efter ett mer en ett halvårsuppehåll från hav&sjöar (som inkluderar simmning för min del). En trevlig överraskning. Livrädadde Anna och någon orange snubbe som jag hittade på botten (nej, inte anna men den oranga saken). Dagens hjälte -en påse med ellen (käk).
Imorgon är det andra nationella provet på G! JAAAAAAAAA. Nej. Wow, jag är trött i huvudet. Har införhandlat skidbyxor och någon mössa med en sådan bulle på huvudet, alltid velat ha.. hmm.. nej. men den var fräsig!

LE ALPES på Lördag! Härligt hörredu! Då blir det sol, skidåkning i pudersnö (förhoppningsvis till de båda förstnämnda sakerna), god mat och lite franska i liften kanske? Höhö. Får säga -Je suis suédoise. Gjorde det för två år sedan till någon snäll dam när vi var där. Good to know! Nu har jag inget mer att skriva. Bajs.

söndag, dimanche, sunday, sunny day? no, cloudy day. Yes.
fffound

Hej alla normala&onormala människor! Idag har jag funnit mig själv lite sjuk. Kanske. Halsen säger mig detta i alla fall. Men jag ska bli frisk efter några dunderkurer som innebär te i massor, honung, c-vitamin kanark och chinafors. Yeah bby.
Igår träffade jag någon fransk snubbe. Det var intressant kan man väl säga. Haha. Jo men trevligt. Har aldrig tagit en promenad under eriksberg skylten, så det var ju något nytt! Sen blev det melodifetivalen och toast med mamma. Vilket som var väldigt uppskattat efter kvällens äventyr i minus grader.
Idag ska jag nog rulla mig till första bas lektionen. Yiha. Pussar!

en helt (o)vanlig torsdag.


I torsdags var jag ensam kvar i mitt stora hus. Så Linnea skulle sova över, men sen fick vi en till liten söting på kroken, annaaa! Och om vi hade det mysigt :) Bakade, lagade mat, rullade i snön, låg i snön och kollade på den stora stjärnhimelen. Mycket, mycket trevligt!
När vi var trötta la vi oss och kollade på film, sen upp till den stora sängen och.. soov som prinsessor.
På morgonen blev det en turit trpp till 23:an (ofc vi har film på det). Tack för att ni höll mig levande denna torsdags kväll!


tacofamiljgruppbild!

söten sölar!

Pyjamas daax!

nagellack för fulla muggar! (det som är utanför går bort på natten, hih)skrivaskriva


noo sneakpeak! haha, söt(L)

Det var allt från oss, vi är bäst, inse det, puss.

clothing.
comforting sounds. Nu ska jag byta om till kockhatten och laga maaaaaaat till mon mère som kommer hem snart. GAAH. Måste lägga på ett kol!

överkoffienerad.har (hade) inte druckit kaffe på två (kanske..) fking dagar men nu blev det kaffe som tusan! wow. Mitt lyckoknark kanske. +the hills? Meh. No. Inse det ellen. Nej.

+++TAAAAGGA ULTIMATE PULKA ÅKNING SNART! Årets första, kanske på två år. Fen va kul!


harry, my friend.


starshine,beroenden, ritualer, dåliga&bra. That's life bby! Le ordinateur hela dagarna. Inte bra!

Nationella next week! Tror det kommer gå bra! Bara man inte får huvudvärk eller något annat tråkigt. Konstigt att veckorna ser likadana ut! Helg (som inkluderar jobb, och dega), sen går vardagarna som ett shema både på och utanför skolan. Kanske man ska hitta på ngt lite trevligt? Bryta det robot liknande jag har över mig! Undra om man klarar det ? Heh. Callecarlbanan snackade om att gräva upp en isvak tillsammans när jag var påväg till datorn. Kanske man ska satsa på något mer bekvämare? ;)

Puss

amen frääs.

gårdagens klädsel, minus glitter skärp, hih.

RSS 2.0