Paris

Yes. I lördags kom jag fram till Paris med tre väskor för att sedan åka vidare och bosätta mig i Chatou! Där ska jag bo ensam i en masionette-stuga i ett så himla fint område. Några hus bort bor familjen vars barn jag ska ta hand om på eftermiddagarna! Det har varit intensivt då jag har varit med familjen för det mesta och så här mycket franska har mitt lille huvud aldrig varit med om. Ser för det mesta lite smått efterbliven ut när de pratar med mig men man förstår lite mer för varje dag som tur är. De är i alla fall superbra och intressanta allihop. Idag gick jag upp relativt tidigt och tog tåget in till stan! Tio minuter från mig och jag poppade upp vid Triumfbågen. Sedan gick jag runt i flera timmar för att försöka förstå mig på hur allt ligger till. På bilden ovanför gömmer sig Louvren.
Stolar utspridda i Jarden de 
En solstrimma tog sig genom byggnaderna. 
Blå fläck på väg till Les Halles.
Alltså den mest fantastiska vägg!
En katt
Gick en massa och var helt slut efter ett tag. Då tog jag lille tåget tillbaka och lagade lunch i mitt kök. Är så pepp på all tid jag har för att utforska Paris på riktigt! 
 
Efter en stund hemma hämtade jag och tusen föräldrar barnen på skolan (alltså man köade in för att hämta kidzen!!). Sen när barnen kom utspringandes (tiotusen av dem på en gång) så kastade föräldrarna kakor och choklad på dem direkt. Visste ej vart jag var där i vimlet av snackz & kidz. Hittade som tur dem små och gick hem för att kasta snacks på dem där i stället. Åt middag med dem till tjugo i nio ikväll (!!). Väldigt tvärtom nu med tiderna. Ledigt på förmiddagarna och jobb fram till sent på kvällen. Ändå helt ok. 
 
Tack för mig

Liv & Siv

En bild som står för att "öppna ögonen", lol. När saker och ting rullar på utan friktion eller luftmotstånd kan det gå lika snabbt åt andra hållet. Då känner man whatti. Men när man flyttar till Paris om fem dagar hinner man som tur är inte sörja man bara gör. Ja FEM dagar. Har självklart inte tänkt något på flytten och kommer ej göra förrän jag kommit fram och vandrat runt i några dagar. 
Då kan man känna så här.
Och jag säger hey not too bad ey. 
 
Hör från parre

Tvåtusenfjorton

I tisdags var det dags för nyårfirande! Jag & tre babes samlades hos Frida för att laga god middag och förbereda oss inför kvällen. 
Effektiva i köket för att sedan mixtra ihop drinkar.
Ser ut som möggel men var supadupa goda! 
Festlig Fiona!
Mi barbiegirl
Checkade av drinkarna & efterätten
Frida har nu blivit min nya modell för min lille kamera tror jag bestämt
Salongsbild för att sedan skutta ut och möta upp en hel drös med fina vänner. Danzadanz & en massa kärleksförklaringar hit och dit. Så himla bra gäng. Ännu ett bra nyår och år förhoppningsvis.
 

Ishockeyspya

God jul & gott nytt år (obligatorikst att börja med i dessa tider)! Julen spenderades i Stockholm där jag fick min nya baby. En Fujifilm x20, som jag försöker lära känna bättre nu. Annars var det en fin, grön jul med släkt och göödie mat. Fick även spendera juldagen med fina Klara och hennes vänner med middag och helkväll på Berns. Försökte hålla takten med stockholmsbrudarna. Tyckte jag gjorde helt ok från mig med shaking hips och aperol. 
En liten bekymrad Leo på mattan. 
 
Fredag
Sen kom vi hem och jag skuttade snabbt till min bästebabe (bra ord från Anna) och bosatte mig där. 
c00l
Vi bjöd över Carl och Rai på en tradionell tacosmiddag. 
Frida kom! 
Tydlig konversation
Svisssch och Frida blev hipstah.
Inge bra fest utan knivfight, en massa fuldans och nyfunna accessoarer.
 
Lördag. Vi åkte på kusinträff i Borås och åt god mat som ej var julmat, mmMmm.
Lovisa har det.
Lille gosmorfar i intressant vinkel.
Vinglaset tog all fokus framför finparet. 
Så bra julgran.
Carl & Rai.
Sen var det dags för släktfotografering. Efter det for vi ut på nattliga äventyr i Borås.
 
Söndag. Jag & CC gjorde oss redo för besök av familjen + Rai för ett glas innan vi skulle vidare till Heaven 23 för mat och fyverkerier. Fruktansvärt gott och bra kväll. 
Såg lite ut så här från 23e våningen.
Avslutar med popping heads från Frida & Carl.
 
 
 

RSS 2.0