Mischa Barton

Mischa Barton är ju för söt på denna bild :) Glasögon, blommigklänning, jeansväst och gula skor<3

image1555

Dita von teese in paris?

Mr. Facehunter verkar ha hittat Dita von Teese i Paris. Fin hon är, så som snövit.

image1554

Jaha.

Hejsan hoppsan. Idag hade vi en annorlunda NO lektion ;) Vi hade inte våran vanliga (tråk) lärare. Utan Jack. Det var lite roligt. Hade 2 tim. rast i dag. Så stack hem till Linnea med anna. Vi kollade på Hata Göteborg. såg inte hela men den var ju lite rolig ;) Så jobbiga dialekter. Just nu vill jag bara försvinna in i en bok. det är så härligt. Jag behöver det.
Fotboll idag. Hoppas det blir lite varmare utomhus. Jobbigt när det är för kallt.

image1553


Diffrent Prices

image1552
Det är många som hängt med i Ray ban modet :) Ahh söta Kirsten är med på bilderna<3 :D

image1551
Ray ban brills är ju för snygga... och dyra x)
Ett par äkta Ray ban kostar 1 300 och uppåt (de till höger) De till vänster kostar 49:- haha! Fast lovar att de äkta är mkt snyggare!

Fint i grått och svart.

image1550
Älskar gummistövlarna! Har sprungit runt och kollat efter dom... och har alltid hittat ett par x) Men jag orkar inte lägga pengar på det. Synd.. Och älskar halsbandet! Har haft med det här på bloggen förut. Skulle verkligen behöva en kjol just nu. Jag tror jag har någon blommig och fin kjol någonstans här i hemmet. måste bara hitta den ;)

Bandet.

Har ju startat ett litet band i skolan :) Det går ganska bra. Ska spela Rooneys låt *When did your heart go missing?* Den är riktigt skön att spela. Vi måste bara få tag på Trumkompet. Själv spelar jag Bas :) Låten är så mysig. Lyssna på den!


Sommar snart?

image1548
image1549
Jag längtar till sommarn. hatar all blåst och regn. kan inte solen komma och säga hej snart?

Saker i tankarna bara...

image1547

Sockersött.

image1546
Önska bara att livet var som denna bild. *Sockersött*

What?

image1544
image1545

Bilderna talar väl för sig själva?

Hej.

image1543

































Kollar på Andra Avenyn nu. Och så tänker jag på den fina bilden som är överst :) Den ser god ut. Jag skulle helst vilja sitta och läsa i min trevliga bok.
Jag o en kompis snackade om våra fina framtider :) Jag ska sitta i en Rosa gammaldags lägenhet i Paris och skriva kärleksnoveller med en gammal skrivmaskin. Hon ska bo i London och vara Arkitekt/inrednings arkitekt. Visst låter det trevligt? :)

Frankrike&Spanien

Nu till sommarn ska familjen fara till Paris och Barcelona :) mkt mysigt. Så alla affärer i Paris, här kommer jag ;)
image1542

Ska besöka Moulin Rouge<3 Och det bästa, jag är helt överlycklig! Marie-Antoinette slottet! Fattar ni!? Nää de gör ni inte :) Men ändå. I love MA :O :P OCh ska ju kolla in konst och fina parker. Sen efter stadslivet i Paris ska vi fara vidare till Barcelona och sola. Det blir skönt. Pussar<3

Sautoir

image1541
Förlåt, men jag är förälskad i detta underbara halsband. Jag återkommer när jag har lugnat ner mig lite. Fast vet inte när det kommer bli. så jag återkommer ändå, fast jag inte lugnat mig. Puss.

Scarlett is a pretty girl.

Åh, kolla så söt scarlett Johansson är i dessa kläder (och i alla andra kläder). Och kolla extra mkt på hennes Prada skor! Lovely.

image1540


I love pretty cupcakes.

image1537
image1538
Är dom inte underbara?

En slips? ja tack.

image1533
Oh, så snyggt halsband. Skulle gärna vilja ha! Kostar $27.00 hos Parnaphelia.


Sura små flickor o söta får.

image1532
Nu sitter jag i gympa kläder. Skyndade mig till bussen så duschade aldrig i skolan. Ska ändå spela tennis idag så det gör inte så mkt. Skrev örut att jag skulle ha SO prov idag. men nähä, det blev flyttat till måndag. jag som öva så mkt igår. Men det är bara positivt. nu kan jag öva mer. Men det skulle vara skönt att inte behöva tänka på provet mer :S Ska ha en Italiensk tennis tränare på fredag som inte kan svenska x) haha, lyckat.

Ha d bra :)

My fair lady.

Nu har jag hittat lite bilder från My fair lady. Fast inte på denna musikalens fair lady då. Musikalen ska nog vara typ som den filmen My fair lady med Audrey Hepburn<3  Musikalen jag ska gå på är det samma historia så som filmen fast modernt gjord.
Men kolla in dessa härliga bilder:

image1527

image1528

image1529
image1530
image1531
Jag tror inte musikalen jag ska på ska vara så här. Det tycker jag är synd för de här bilderna är för fina.



Sommar snart?

image1526
Jag vill ha sommar. Orkar inte med skolan mer! Har precis läst igenom alla SO sidorna. känner mig helt hjärntvättad för tillfället. Ska jag verkligen komma ihåg allt de där? Så jobbigt.
Jag och en kompis skulle ha mys kväll på fredag. men nähä! Då ska man ju på musikal. Det är ju jätte kul de också men hade sett fram imot våran mysiga kväll :( ska kolla på *My fair Lady*. Ska leta upp lite bilder på musikalen nu. Pussar.

Hej.

image1525

Hej alla glada, ledsna o trötta.
Själv är jag ganska trött. har SO-prov imorgon. orkar inte :S Men aja. Måste öva! Tänkte bara vila upp mig lite innan. Fick min FRIDA-tidning idag.. lite kul. ska nog lägga o läsa den lite ikväll lr något. Lyssnar på Rooneys låt Calling the world just nu.
De är väl 4 veckor till påsklov? Tror de... Det blir skönt. men längtar mest till sommarlovet då jag ska trippa runt i små klänningar och korta shorts på segelbåten.
Nu är det helt grått i Götet. Blir ju så trött av det. Hjärnan känns helt seg som en skumtomte. Det lät lite skumt :)

Ha en bra dag, pussar, ellen.

Fint.

Denna kjolen skulle jag gärna vilja ha i min gaderobe :) så söt!

image1523

image1524
Finns hos Bona drag Flair o kostar $200 :S



I like Prada.

image1522
Jag tycker detta var fint.

Fin, fina saker.

image1521
go-saker, en gul frukost, blå klänning o fint väder, leksaksbilar, ett blått hus, cycklar, en fin person och skor.
I like.

Lovely is the right word.


Jag bara älskar denna video<3

Scarlett är för söt.

Såg på TV i Zermatt o då va de filmfestivalen i Berlin på TV! :D ahh tänkte jaa då.
Såg bl.a Söta scarlett johansson

image1520

Castor.

En av de barnböckerna jag var mest förtjust i är Castor bakar. Och jag älskar bilderna i boken! så otroligt söta.
Och så när jag kom hem igår och skulle sova började jag drömma hemska madrömmar. så jag tände och satte mig med castor boken. sen sov jag  underbart.  JAg brukar ta fram barnböcker när jag har madrömmar. det hjälper. haha, ja är då lite barnslig. men vem har förbjudit det? :)

image1518
image1519

Den boken handlar om när castor ska baka en sockerkaka. så receptet på kakan står med i boken. När jag var liten bakade jag o mamma efter det receptet. Gulligt.

Alperna.

image1512
Matterhorn berget. det är de berget som är med på Toblerone paketen :)

image1513
Soligt var det.

image1514

image1515
Tina,                                          Aurora            &                                            Tomas

image1516
Toblerone berget.
image1517Däär är berget :)


Scarlett Johansson och Natalie Portman

image1511
Sweet.

Om...

Både mina föräldrar har galjjor.. och om jah också ska få det ska jag ha nörd glasögon :) mumisgt.

image1509

Hej.

image1508


Hej hej. Nu är jag hemma! Jag har nu denna vecka spenderat min tid i; Danmark, Tyskland, schweiz och italien.
Jag var i danmark o tyskland på vägen dit eftersom vi har bilat. Danmark när vi åkte stenaline och tyskland när vi sov över en natt. OCh så har vi ju åkt skidor i Schweiz o Italien :) Kul, kul.
Kom hem kl. 5.00 idag. Vi åkte från schweiz kl. 7:30 på morgonen o nådde sverige då kl. 5.00.
Vaknade typ nu. ah... skola imon.
Vi har haft det underbart :) Sol (inte ett endaste moln) varje dag! Och jätte bra snö. Fast hatade italiens toaletter! Fy va hemska de va. Ett endaste hål i marken! Fick typ panik. haha! Så jag gick på toa i schweiz där dom har lite vett.
Vi åkte med två andra familjer. Jag och min kära Aurora gick på spa i fredags :) Det fanns på hennes hotell. Och vi var helt ensamma med flera olika & roliga maskiner :D Vi tyckte det var kul med den turkiska ångbastun. OCh bubbelpoolen... o Massage duschen. Helt ensamma :) så gissa om vi hade kul. OCh det var jäkligt lyxigt där också :) stora ljus blåa pelare och stora mälningar. mysigt, mysigt.
Vi bodde bara lite jobbigt, Upp för typ tusen trappor! men fick ju lite motition ;)
Jag tänker nog lägga upp lite bilder på resan senare. orkar inte nu. Så då får du se Matterhorn berget :) de som är på toblerone paketet :D kul, kul..
Har levt på pommes frites, lasagn* och friterad mat. Fast lite mer om man säger så... ;)
Zermatt där vi bodde är värsta snobb stället ;D Man kunde inte köpa något för de va så dyrt! Typ en klocka för 2 miljoner såg vi. och en penna för 100 tusen :D haha..

Men orkar inte skriva mer nu. Pusshej.

Nu packas det.

Nu hållar jag på att packa i en stor gammal och svart väska med mörkt grönt siden inuti. Tjusigt. ;) Mkt att packa. Lite jobbigt men det är värt det :)

image1505
image1506
image1507
haha, onödigt att ta kort på sin ersväska. men tyckte den var lite fin.

Hej du människa.

Hejhej. Tredje dagen jag är hemma och är sjuk. hoppas jag kan gå imorgon. har NO prov då men det kommer nog inte gå så bra. Orkar inte öva så mkt :S Missade SO provet idag... -.- Men vissa saker får man ta som dom kommer.
Ska nog kommma på ett trevligt slut till en skit berättelse som man skriver i Svenskan. Får nog hitta på något kul, trevligt eller helt sjukt? ... Njaa.. Vill ju ta det liiite seriöst. Men jag skriver nog ner något som dyker upp i skallen på mig.. Ska också packa idag. åker till Zermatt imon ;) Då måste jag vara heeelt frisk! Ska åka stenaline till Tyskland och sen bil till Schweiz. Tycker bara det är kul att åka båten.. ganska mysigt ju! har typ bio och resturanger där :) ska åka med mina kära kusiner  och då min morbror och moster  ;) .

image1504
Önskar att jag flög iväg till ett godis land just nu.. mumsigt det skulle vara :)

Sjuk.

Idag har jag haft hög feber och varit illamående. Har influensa. Det är inte alls kul. kan knappt äta någonting. Idag har jag bara tryckt ner mig lite soppa och knäckebröd. JAg tog enbrus tablett förut så min feber gick ner lite. jag har bara legat i min säng hela dagen. Usch o fy o blä. Och jag som har två prov i skolan denna veckan. Och så ska jag ju åka till schweiz på Torsdag :S Jag hoppas jag är frisk då!

image1503

Heartnecklace<3

Jag vill ha detta underbara halsband! I love it. Får se om jag har någon möjlighet att lägga beslag på detta fina halsband. Måste ha det ;)

image1499
-Paraphernalia


Bag&Bone - Runaway

image1492image1494image1495image1496image1497image1493

Blått&Svart är fint.

Stockholm, Elle-galan

Här är några snyggingar ifrån elle-galan ;)
image1486
Favvoriten ! :D så snyggt.

image1488

image1489

image1490

image1491

image1498

Prickigkatt special

image1475

Har du någonsin vart inne i affären Prickigkatt som ligger i Göteborg? Jag själv som bor här i Götet har varit där fleeera ggr ;) Så fint och mysigt. Så om ddu någongång besöker Götet ska du gå till prickigkatt som ligger på: Magasingatan 19 Göteborg.

image1476
image1477
image1478
image1479image1480image1481image1482image1483image1484image1485

Själva inredningen i affären är smått underbar <3

Nu.

Sitter och har ganska tråkigt :S Var nyss på tråkiga backaplan o köpte skidhjälm, vantar o mössa. Har massa skol saker som jag måste öva på men orkar inte-.-
Det är ju helg! då ska man ju ha kul. Hade ju kul igår efter älskilngs alice var här. Vi kollade på film och drack oss fulla på läsk :D (Inte på sprit!) Och så åt vi massa massa godis så känner mig helt igenbommad i skallen. Såg bl.a juno :D den var ju jätte skön! Ska nog måla naglarna i någon rolig färg. har haft mina orange svarta naglar i flera veckor nu ;) Favvoliserar dom färgerna för mycket.. har ju massa andra färger. Men så blir det ibland.
Nu måste jag komma på något roligt att göra. Pusshej?○◘?

image1474
Denna outfit får komma fram igen :) I love it! både håret och kläderna<3

Rainbow

image1472

image1473

I like rainbows :) Så fina färger. Och så tänkte jag bara på hur mysigt och sött mitt område är. Jag bor ovanför backen på dern första bilden. Ser inte mitt hus. JAg älskar där jag bor. så härligt och smått underbart.

RSS 2.0