Rue haute

Körde på icetea och fransk tidning!
Igår hade vi en mycket värd studiedag! Nästintill 30 grader satt fint.Låg ute på balkongen och hade det bra. Andra valde att ligga nere på gräsmattan.
Nu sitter jag i en fin liten lägenhet i Bryssel med hela familjen samlad! Så himla bra. Har gått runt och kikat på fina gator, som jag aldrig sett förrut och ätit på en lokalresturang. Beställde in en massa olika smårätter, tapas, som det heter. Väldigt gott må jag säga.
Ska försöka reka lite till nästa helg då mina fina vänner kommer på besök. Har ju inte sprenderat så mycket tid i Bryssel än. Nu blir det kortspel och imorgon blir det mer att se!
Puss

What's going on?

a) Förstorade tänder? b) Melon-notes i glasburken? c) Åt jag en yoghurt precis?
Svar: Ja Svar: Ja Svar: Ja.
Hej där! Lyssnar på Håkans första album och blir lite smått sentimental. Och bam. Där loggade någon annan in på Viggos spotify. Nu är det fight!!! Så. På igen. No. Okej. Nu får jag springa och trampa på den skyldige! Kör lite itunes då..
Rejvade för länge med Viggo och Clara på Claras rum igår. Var ju segaste kolan idag. Men det var det värt!
Ska ut på en liten powerwalk snart. Kommer förhoppningsvis somna som en en sten (stock.. ?) ikväll. Pepp. Och pepp på vår studiedag på Torsdag. Får se vad vi ska göra. Kanske en liten cykel-picknick till La Hulpe? Kommer dö av värmeslag, men det kommer vara värt!
Puss

anchors.

Forever 21, complete outfit. (Förutom glajjorna)

Godkväll. Kör på massproducering av blogginlägg idag. Klappklapp. Men tänkte visa det jag införhandlade igår.
Åh, skulle utan svårigheter kunna somna sittandes här och nu. Måste spara det trötta till natten så att jag kan sova gott som tusan. Låter som en bättre idé än ännu en sömnlös natt.
Har abstinens efer bandets kafferep. Var ju det bästa med dem bästa. Funderar på att dra en musikkväll i musiksalen med lite piano, gitarr och bas-spelande. Känner att det kliar lite i fingrarna. Då är det dags!
Ha det bra mah dear childern.

Tjugofemte september, sommarväder all in.

Hela helgen har det varit så himla fint väder, över tjugo grader och sol. Tog vara på det genom att lägga oss på den stora gräsmattan bakom slottet och bara vara.
Vissa hade även picknick under det farliga trädet som det fall taggbollar från. Living on the edge!
Ska försöka få lite plugg done. Hej.

Bryssel och andra äventyr.

Igår tog jag, Gabbi, Clara och Kristin taxi in till Bryssel. Så himlahimla bra väder, plus att vi möttes av denna festliga syn vid centralen.
Gick till det fina stället där dem säljer fruktansvärt go frozenyoghurt glass med en massa olika goda toppings.
Fint i skyltfönstret hade dem också.
Nödja tjejer.
Det var full rulle på shoppinggatorna och något salgs uppträdande på Grand Place. Bra stämning helt enkelt!
Gick såklart in i Forever 21 fällan, again. Kunde inte låta bli, kände att jag blev lite komplett med dessa kläderna. Katching, in i min gaderob mina små barn.
'Träffade Anna och Klara som hade stor besök från Saltis. (Ja, dem bor där Solsidan spelas in och tydligen så är det exakt som det ser ut, love it)
Anna var också lite sugen på den goda glassen.
När vi var tillräckligt griniga och hungriga gick vi och åt på en liten Pizzeria på någon slags italiensk gata. Mums.
Sen skulle vi möta upp Daniel, en vän från högstadiet, som var på besök i Bryssel. Oj, det var svårt! Letade i hundra år. När vi tillslut fann varann var jag och tjejerna tvungna att åka hem. Så synd! Men träffades i alla fall en kort stund.
När vi kom hem var vi så himla slut. Ingen energi i våra kroppar inte.
Fick mat som vi åt i det lilla köket och sen poppade vi popcorn och satte på Burlesque-filmen med Christina Aguilera. Så himla skön lördagskväll. Dock la jag mig på tok försent. Jaja, ingen har väl dött av det tänkte jag.
Måste verkligen dra igång plugget nu. Åh, min familj kommer på Torsdagkväll! Can't wait. Plus att vi är lediga på den Torsdagen. Sen kommer mina finfina vänner om två veckor på min födelsedag. Längtar så att jag spricker lite.
Puss

Friday night (at the drive-in bingo).

I fredags blev vi hembjudna till Kristina för att peppa till kvällen. Var himla trevligt med miljöbyte.
Norskarna dansade som never before.
Moa, Gisela och Alex.
På hemvägen tog vi ungefär hundraelva kort. Så gott flummiga.
Fick vara med på kort den här gången. Hejhej.

Tuggumikonster på hög nivå.

Hej och hå dra på! Haha. Orkar inte. Är totally fast i Photo Booth nätet. Men jag får allt klappa mig själv på axeln och säga: det är okej. Då känns det bättre och jag kan ta fler kort, hurra!
Om sju minuter är det brunch, lycka på hög nivå.
Igår hade vi det riktigt trevligt. Först började vi kvällen hemma hos Kristina. Fatta lyckan av att få stiga in i en villa för en gångs skull. Var jätte längesen nu! Kramade alla möjliga rum och var glad.
Sen åkte vi vidare till Touch Down och där fortsatte kvällen fint. Trevligt att komma ut lite efter en hård vecka i skolan!
Efter brunchen blir det till att ta tåget in till Bryssel med tjejerna. Nä, nu måste jag göra iordning mig lite, fyra min kvar ju.
Halleluja.

New lips.

Tjena, skaffade nya läppar idag. Är dem inte rätt fräscha?
Har haft min chillidill-dag idag! Dvs håltimmorna flödade. MEN. Har matteprov imorgon. Första kapitlet. Jag och Viggo har studerat flitigt i köket. Får se om det lönar sig.
Annars skulle vi ha fotboll idag. Men det var jag och en tjej till som kom. Slutade med att vi tog en springrudna istället. Passade nästan bättre då jag fick mer tid över till matteplugg sen.
Har fastnat i en Jens Lekman bubbla, igen. Verkar komma lite då och. Så nu blir det enbart Jens för ett tag. Blir ju så lycklig i mitt lilla hjärta.
Har skrattat i omgångar till den hör bilden hela dagen. Hittade på Sofies blogg. Haha, dör.
Your arms around me, kära Jens. Hej.

Körsbär och fetaost.

Igår piffade och peppade vi alla upp oss lite extra. Sen satte vi iväg mot stan för Jennifers födelsemiddag!
Först hade vi planerat att gå till ett ställe vi checkat in tidigare. Men var lite klurigt att få ihop platser till tio pers. Men tillslut fick vi plats på ett litet mysigt ställe. Är mer menat som en slags salladsbar, pitabröd thing. Men det funkade alldeles utmärkt!
Clara & Viggo
Åt pitabröd med fetaost och annat gott i.
Lite så här kan man se ut om man fyller år, hurra!
Sen var det dags att gå vidare och möta upp annat folk. Samlingsplatsen: Touchdown.
Så här ser en liten del ut på Touchdown!
Vandrade sedan hem med Johanna. Tände ljus, satte på go musik och hade det allmänt trevligt på mitt rum. Sen blev vi så trötta båda två att båda slocknade i min säng.
Fin kväll, och gratulationer i massor till Jennifer.

Jennifer's B-day!

Idag fyller finaste Jennifer 17 år! Grattis grattis hjärtat.
Vi gick upp halv sju för att förbereda lite.

Clara taggad!
Igår tog jag, Clara och Kristin cyklarna till stan för att införhandla lite födelsedags grejer. Ljus, våfflor, favorit barsen och en massa annan choklad.
När chokladen var smält och alla samlade tog vi ledet upp för trapporna till Jennifers våning!
Tände ljusen och tågade sedan snabbt in!
En hög full med gott.
Sång för full hals! (Stackars grannar)
Nyvaket födelsedagsbarn!
I stan köpte vi även, fulla av fnitter, väskan Jennifer kollat in. Hon blev nog lagom nöjd.
Sen var det dags att gå ner och göra iordning sig för frukost!
Ikväll blir det restaurang och utgång. Grattis igen Jennifer! Update. Goaste dagen med bara en riktig lektion. Hurra!

Säg goddag till mig och min croque monsieur.

Hej ellen hej croqis. (Toast som alltid finns på lunchen, perfekt) Fann en lucka mellan lunchen och franskan så trallade lite fint upp till mitt rum och åt min toast där. Meningen att jag skulle öva franska också. Fast, ja, vad gör jag nu är ju frågan.
Nu vill jag inte skriva mer. Hej

La Hulpe!

God kväll! Idag efter brunch och tvätt tog jag och Linda varsin cykel för att besöka parken La Hulpe! Tar ungefär en halvtimme att ta sig dit. Fast tog lite längre tid för oss då vi virrade runt lite innan vi hittade rätt!
Innan vi satte fart mot La Hulpe åkte vi och köpte picknick på Carrefour.
Det var så himla varmt. Både bra och dåligt. Fast mest bra såklart.
På La Hulpe kan man hitta ett slott, sjukt stora ytor med plana gräsmattor, sjöar, caféer och fina alléer att vandra runt i. Dem var mitt i ett bröllop där uppe på slottet. Tänka sig vad fint att gifta sig där!
Hittade en blåhäst. Och ett flertal färgglada hästar inne i ett litet hus.
Linda och sin cykel. Plus min väska och Jennifers cykel. (Happy family)
Kände att vi var tvungna att vara lite turistiga när vi väl var igång.
Slog oss ner efter lite velande (fanns ju så mycket plats)
Baguette med salami och brieost satt perfekt efter den långa cykelsträckan!
Innan vi åkte hem tig vi oss en glass för att vara säkra på att energin skulle räcka! Det gjorde den.
En så himla perfekt dagstur! Blir nog till att åka dit igen vid bra väder. Var så himla lugnt och fint.
Nu ska jag se till att göra i ordning mig och sen dra ut! Hej.

young blood

Lördag morgon. Tar det lugnt och ligger i sängen. Funderar på att tvätta innan brunchen.
Igår stannade jag och ett gäng hemma. Var i musiksalen i två timmar med Johannes. Skönt att spela av sig lite. Sen blev det nudlar till Trassel, så himla mysig film ju.
Idag har jag inga stora planer. En liten springtur skulle sitta fint.
Satte mig med alla videoklipp jag har på min fina videokamera igår. Men fasen, tror filerna är i fel format. Dör. Har inget program som gör om filerna. Kan ju inte ladda ner något. Får se hur jag gör.
Hej.

All the bad girls go to Brügge.

Bonsoir tout le monde! Idag har alla tvåor varit på klassresa till Brügge. Det är liten turistig stad två timmar bort från Waterloo vid kusten. Där kunde man hitta ungefär tio chokladbutiker på rad och en massa spetsbutiker. Som sagt, turstigt. Gick upp för 366 trappsteg, i ett kyrktorn, och dog av värme samt dränktes i svett på ett ungefär. Väl uppe såg man hela staden. Efter träningspasset och utsikten fick vi ett quiz och sen fri tid att spatsera runt i den lilla staden. Fick tio euro var att köpa lunch för! Lyx. (Plus matsäck) Sen avslutade vi utflykten med en båttur lik Göteborgs stolthet "paddan". Åkte runt i de små kanalerna. Himla mysigt!
Bussen hem kunde ju inte vara mer party. Helt slut men världens dunkadunka musik, samt högsta volymen, hej. Samt spotlightsen ändrades om till disco-ljus. Kunde ju inte bli bättre. Haha, orkar inte.
Så här såg det ut:
Nöjd Viggo.
Jennifer, Clara och Kristin peppade!
På båten! Klara (med K), Anna och Viggo!
Fina Kristin!
Alexandra!
Ja, det var lite Brügge det! Har sockerchock efter pannkakorna vi fick till middag nyss. Hej.
(Förklaring av val av rubrik, turistaffärernas t-shirt tryck är ju så festliga ibland)

sen sjöng jag lite falskt, jag lovar det är sant

1. så såg jag ut någon dag nu i veckan. Eller var det igår? Hmm. Ja i alla fall. Hejhej där står jag och hänger.
2. Ska försöka täcka väggen efter året! Har börjat lite, med både nytt och gammalt kladd.
3. Gissa föremålet.

Har varit på Body work pass nu med inriktning styrka! Det tog hårt på musklerna alltså. Fick tränat benen, magen, ryggen, axlarna och speciellt armarna! Vilken hurtbulle jag gått och blivit alltså! Har även nu börjat i fotboll. Fick ihop ett gott tjejgäng och fått tränare och allt. Så nu tränar vi varje tisdag eftermiddag. Super!
Imorgon ska vi iväg på skolutflykt till den Belgiska staden Brygge. Ska tydligen vara fint. Såinga lektioner, hurra!
Nu ska jag få fart i plugget lite. Puss

I was moving through the silence without motion, waiting for you

-

mighty you.

Var lite franskalärare för alex. Fast, ja. Hur mycket jag hjälpte behöver vi inte prata om.
Idag har det varit världens slappdag. Har ju inte presterat någonting. Förutom lite historia plugg. Menmen, det är okej på söndagar! Imorgon ska vi tydligen ha "dödarträning" på gympan. Så kallat after summer session. Får se om jag överlever. Hård gympa här! Lite skillnad från Schillerskas om man säger så.
Har köpt franska Weekend tidingen. Ska se om jag förstår lite. Fina papper, det har dem ju i alla fall. Hurra för fina papper!
Bonsoir!

Sps-söndag.

Igår direkt efter brunchen tog jag, Clara, Jennifer och Kristin tåget till Bryssels innerstad. Vi gick först till Grand Place då Clara inte hunnit se det än! Där var det full rulle med öl-festival mitt i! En massa tält för varje (de flesta i alla fall) sorts öl. Det var hela 32 grader igår!
Öltält uppradade längs hela Grand place!
Clara och Jennifer!
En liten marknad!
Här hittade vi en väldigt rosa godisaffär med speglar överallt och rosa lampor.
Och sen var det förstås Forever 21! Jesuz. Vet inte hur länge vi var där inne. Så himla stor och glammig butik! Här var bara i gången nästan. Sen breddade det ut sig till världens sko och acessoar avdelning med finaste inredningen! Dem ska besöka mig i Oktober, hit ska vi! Köpte två halsband.
Efter forever 21 var vi tvungna att sätta oss ner och äta. Åt toasted pitabröd! Perfekt fylla-på-med-energi-mat. Sen gick viut på den stora shoppinggatan igen. Finns jätte många bra affärer som vi inte har i Sverige. Som New Look & Pimkie! På Pimkie köpte jag en mörkröd skinnväska. Saknade verkligen en mindre väska att ha med mig ut och på stan t.ex.
När vi var helt mörbultade med onda fötter och för trötta att fortsätta tog vi tåget hem. Oj vad det gick sakta. Och sjukligt varmt var det också. Det rann om oss. Gled nästan av sätena.
Tig taxin hem och åt. Efter middagen tog jag och Jennifer cyklarna och drog ner till Carrefour och en annan affär (bara för att prova utbudet liksom). Köpte med oss Ben & Jerry's till oss och på beställning från Kristin! Och lite annat. Lite.. hehe.
Så det blev film och så mysigt det kan bli. Helt out of nowhere kom det åska och spöregn. Men blev bara mysigare! Har aldrig varit med om så här mycket åska på så kort tid i mitt liv. Alltså, det åskar hela tiden! Bowpow så är den där igen.
Jätte bra dag! Nu är det sps-söndag! Städa, plugga, skypa!

Om det inte var skydd på att ladda ned oskyldiga filer som gif-program hade detta varit ett roligare inlägg..

Ja, jag blev fascinerad av mina gråa-läppar. Så festliga ju!
..för då hade bilderna rört på sig. Speciellt min mun. Äter ju nästan upp te-påsen.
Ja, här satt jag och tog det lugnt på kvällen. Gick och kokade lite hallon & nypon te och kollade ett avsnitt flight of the conchords. Då mådde man!
Ska ner och äta middag om fem minuter. Sen ska det fixas och ordnas lite och när vi är klara med det blir det utgång! Hurra för fredag! Och blev lite glad i hjäratat av att tänka på att vi får brunch imorgon också. Eh heheh. Fint. Nu rör det sig i korridoren här!
He en fin fredags kväll!

RSS 2.0