långsmaalt.







Fasiken vilken lång skoldag! Så segt har det inte gått på länge. Har nästan varit förlamad av trötthet. Men dagen tog tillsist slut, lovely. Fast skulle behöva sova nu. Really. Lov om två fking days! Det behövs lika mycket som luft just nu. Mu. Puss

Memories like these.




Hönö knegen! HAHAHA. Sötnos.




Gick igenom en massa bilder. Har inte riktigt något att säga. Except for RUN FOREST RUUN! and: såg den mest iq befriade filmen nyss. Uunderbart.

Sommar, kiss my butt.















Våren kryper hit, åh, lovely! Like, lovely. Efter vår kommer sommar. Konstaterar det bara. I scream, you scream, everybody scream. Trött som soppa. Pus med ett SSSSS$

watch out.




Fredagens spelning med bandet var lyyckat. Mys med få människor och bra samspel. Heh. Sen igår jobbade jag & Philip som vanligt, dock blev det endats tre timmar, skönt! Sen åkte tha gang in till stan kollade affärer, tappade mari som verkade lite smått sjuk (sadface). Virrade runt på avenyn, blev jagade av knarkare och sen in på Espresso house. Värme, kaffe, kaka likamed GÖTT. Väldigt trevligt då vi satt i skinnfotöljerna och snackade tills det stängde. Efter lite energiladdning bar det hemmåt till annas place. Satt i en ring med ljus under hela kvällen (no lights) sen vandrade vi hem vid midnatt.

Idag har det varit farligt ute i trafiken! Då jag har irrat runt lös på ett fordon. Halleluja att jag och alla andra klarat oss. Pro pro. Puss

Bara lite sådär.





Nu ska vi se om jag och Linnea kommer ut på en liten spring tur! Har kondition likamed noll. Halleluja. Har en bunt franska verb som väntar också, bejs. Puss

+++ måste banne mig skaffa mintgrönt & nudefärgat nagellack nu.

We tried to.



haha, jevlans alperna-solbränna+ sår skorpor, GÖTT!

Tror bilderna togs i måndags, om ni undrar, möhö!

No provet gick bra ändå! Starkt vg. Pretty nöjd då det var ett såpass svårt prov. Imorse var det sista engelska nationella delen som gällde! Det gick väl alldeles normalt, vad det nu betyder. Skulle träna idag, men har mått ganska illa. Fy. Men får hoppas att det är bättre till imorgon! Lyssnar på [ingenting] och bara är. Puss

ananas på burk



knivar, gafflar, saxar, lite sådant där man vill ha hängande i sin klänning!


LIFE ISN'T FAAAAAIRE. LIKE, NOOOOO. NU ÄR DET DAGS ATT BYTA LITE! PEPPA.

polarbröd, poladroid, polarkaka





Kent svalor i massor, i denna lilla, blommiga happymeal låda som jag fick av mamma i julas. Klänning jag köpte för någon vecka sedan, öppen rygg, lite smått fantastiskt, men får aldrig en bra bild + jag står kobent, snyft. not fear. Men det är smällar man får ta. Livet ÄR hårt.

torrt. lie. wet.




Har sprungit runt i mina kostym byxor med tuuung häng, otroligt cool är jag. Ohja, mycket.

Igår satt jag som spikad vid plugg. Idag var det förbannade no provet. Tror det sket sig. Fan. Var lite små osäker på det mesta. Får se. Men nu får man se framåt, positvit ellen, positivt! He-he. Breath in, breath out (8)

jag är crazy gum, sadness.




Idag har jag varit i en plugg bubbla, panik! No prov och svenska redovisning imorgon. Borde ha börjat plugga på no:n tidigare, men så blir det ju aldrig förstås. Dumt. Min helg har varit så meninglös, har inte gjort något jag velat nästan. Förutom i fredags men det är ju inte riktigt helgen. Så trött. Vill ha lov. Nu. Tre långa eller korta veckor kvar till en veckas ledighet med ägg, ägg och lite mer ägg. Good day. I said good day!

spara tid till mig.




Har kärat ner mig lite i bilden.


Sitter här i mörkret medans the guests och carl kollar på någon film. Inte så peppt alltså. Bajs. Hade velat spendera min lördagskväll med vänner, men icke.
Kent igår var mycket trevlig! Bättre avslut får man leta efter! Hela lokalen fylldes med röda svalor med kents underbara texter skrivet på. Rött. Röd. Faboulos, fab.

Mitt lilla hjärta.





Min söta lilla Linnea fyllde sexton år igår! Detta firade vi med pizza, godis och energi på burk i ett stort ödsligt hus. Efter många många timmar skrämde alla upp sig själva + de andra så vi fick dra oss hemåt, haha. Ja, så blev det allt! En mycket mysig kväll people och hoppas du hade det braa Linnea! Älskar dig mysunge, heart.

Min nya gaderob, merci.







Hur underbara är inte dessa ting? Allt längst uppe är monki, förutom strumporna och här accessoarerna är från H&M och Topshop.

I'm gonna be broke. Så... någon som vill erbjuda sig att skänka bort lite kanske? Skulle inte alls vara till något besvär, promise! +++Lägg till denna underbara varelse om du har tid!

UGG!

Ju suis rien.

 

 

 

 

Goddag! Idag har jag varit i skolan, haft misslyckat rep då inget funkade (instrumenten, förstärkare) så det var blaj. Imorgon är det Engelska nationella! tagga. Hoppas det kommer gå bra, hehe, yeah.

ÅH, TAGGA ARVIKA TILL SOMMARN! Galet gött. Många bra band i år! Man får ju hoppas på att det svenska vädret inte sviker oss bara. Hemhem. Puss

 

 

 

 

 


fjorton grader celsius, ett tag.


Anna-söts bilder på oss.

Jag tror vi är väldigt duktiga på att posera. Naturbegåvningar rent ut av. Hehe. Idag har jag haft en riktigt go dag! Vaknade upp av solskenet i soffan hemma hos Anna, kollade mtv och åt rester, Niklas dukade upp frukost så vi åt lite till sen sprang vi ut, la oss i stolarna framför huset och lyssnade på riktigt tung musik, ehjhej. Sen blev det till att skutta till bussen för att spela bas. Hem och äta lax och ut för att promenara på isen med elly, mys.

Lite sådär trevligt på något sätt.





Nu har jag jobbat, ätit hamburgare utan kött, duschat och provat nya kläder som införhandlades igår! Det blev en lång, grå cardigan, en svart, ur-go cardigan, vit&fräsig bh och en väldigt onödig klänning som jag bär nu. Den är persiko rosa, öppen rygg, rosett där fram och lite sådär ljuvlig. Får se om jag ska ha kvar den. Känns lite dumt men ändå inte.

Ikväll blir det nog melodifestival mys med folk. Lovely. Puss

Lite såndant, sådär.





Pebbels forgive me, the trees forgive me, so why can't you forgive me?

imorgon far jag till det efterlängtande "stan", halleluja. Måste uppdatera mig lite nu. Puss

jag har vart vilsen Lisa.




Låten är mitt ectasy! GAAAAALET. Matte.. just det ja.. right.. yeah..


à saignant, s'il vous plaît

 


gillar bilden, eheh.

Färgerna jag vill ha på naglarna i vååååår&sommar!

Usch, måndagar! Så seg man kan vara. Veckorna går så segt men ändå så far tiden förbi utan att jag gör ett skit. Härligt härligt, eller kanske inte. Måste trycka in franska meningar i huvudet nu. Ciao ciao mes enfants!

Sköna snubbar!


Haha, bajs på skuggan men bilden är ju bäst!

Jag&Mari kom hem till huset med mitt godis och Maris müslitoppar, gott! Förfest i baren...nästan.

Mys med glasögon barnen!

Sen trillade det normala barnet efter det normala in! Elin-stolt-svensk-<3

Monster som monster!

Alice flashar med "the smile"!

and so did Timothy!

haha, gillar bilden!

Eric, alltid lika posetiv!

Kul kväll, trevligt med lite ljud i huset! Hehe, ohja. Vid halv två satt halva gänget kvar och halvsov, då var det dags att ta sitt pick och pack för att gå. Onthe road again, nananana, on the road again.

LÖÖÖRDAG, I'm on fire!





Jag har jobbat i fem timmar och nu är jag hyperaktiv. Kan bero på frattattaattaan vi åt, eller vad det heter, hähä. Mamma köpte en vegis bok för några veckor sen så det är sådana nyttiga och svåra-namn rätter! We like. Sen kaffe.. hehe. Nu sitter jag handikappat på stolen och ger lite instruktioner till emma som lagar carls hår med svart färg. Majs. Ikväll blir det nog mys kväll. GÖTT. Puss

förstörelse.



move biatch.



aprikosen är kvar.

Idag hade jag kalla kriget prov och sen direkt efter nationella svenska, muntligt. Det var enkelt, plus tror det gick bra. När jag kom hem var jag helt slut och då låg ju Desperate Housewives som räddaren i nöden! Halleluja. Sorry att jag inte orkade repa. Det var ju detta med tröttheten + att jag gick hem den långa vägen från bussen och isf skulle jag vara tvungen att gå den vägen igen med basen och sen bussen ensam. Då var det mer lockande att stanna i värmen. Fick lite tränat också! Pilates och crosstraining blev det. Uppfriskande! Det blev min lilla stund för mig själv idag antar jag. Puss

Oh, it comforts me.





Ikväll blev det "lill-lördag", som onsdag är, då vi åt risotto och lax med fin porslinet, mumma, men mycket mätt. Bra, I guess! Har pluggat en del till provet som är imorgon. Men det behövs någon timme till. Blev bara så trött i huvudet! Skulle så mycket hellre vilja koppla av och kolla Desperate Housewives då jag har ett nytt avsnitt liggandes! Men då har jag kvar det till ett annant tillfälle, bra det!

Allt känns lite meningslöst nu i mörkret. Det enda jag ser framför mig är prov efter prov. Inget att längta till. Jag hoppas då att det ska ändras snart. Ska på Kent konserten snart ju! Det blir nog mycket trevligt. Nu när jag hittat något att längta till kan jag nog säga adjö. Så... Adjö!

RSS 2.0