Kahlo, vous faites quoi avec moi?




I torsdags lyckades jag ta mig hem. Resan med en taxi, två tåg, en buss, ett flygplan och en bil gjorde mig dönervös. Lyckligtvis gick allt så smidigt som det skulle kunna gå. Taxin kom i tid, jag lyckades köpa rätt biljett, behövde inte vänta någonstans förutom på flygplatsen och fick bra plats på planet. Planet var knökat men ändå satt ingen bredvid mig. Ska man ta det positivt eller negativt? Äsch, jag gillade det i alla fall (Sån himla svennebanan).
Tänka sig vad konstigt det var att ännu en gång rulla igenom lilla Torslanda. Såg ut som när jag lämnade  (dock ny rondell, spännande).
I torsdags åkte jag till stan för att krama om alla saknade! Åh. Fint att se alla igen. Kramade Josef lite extra hårt då han skulle flyga iväg till Egypten där på kvällen. Dålig tajming.
Vandrade till Haga, satte oss på Husaren. Sen kom Fredrik med en broshyr om Frida Kahlos utställning på Göteborgs konstmuseum. Åh. Lycka! En av dem mest inpirerande personerna, hennes konst, i Göteborg. Skuttade dit och njöt lite av konstverken. Även Diegos, Fridas mans, konstverk var med.
På kvällen åkte jag till Tove med Jenny, åt nachotallrik, kollade film och myste järnet.
På lördagen bjöd jag till med kafferep med bandet. Bakade tigerkaka kokade kaffe och dukade med finporslin. Lite senare kom Tove och då var det dags för att börja arbeta på Halloween-utstyrseln. Russian communists var på G. Första gången med lösögonfranser. Fy vad jobbigt. Men vi fick till det tillslut! Sen åt vi god middag med mamma och pappas gäster och därefter utnyttjade vi Carls körkort, skjuts ända till Majorna. Snällaste brodern.
Blev en super trevlig Halloween-fest! Woopwoop.

Idag har jag gjort alldeles lagom mycket, alltså ingenting. Och så tänker jag fortsätta.

Hej och tack för att jag fick skriva alla dessa grymt intressande detaljer om mitt liv.

Oboykalas och kafferep.

Idag har det varit en lång dag ink. matteprov och besök hos kommunen. Japp, imorse åkte vi ett gäng i vår SSB minibuss för att ordna belgiska id-kort.
Jag slutade så sent som tjugo i fem (musik), hade oboykalas på mellis och sen när jag skulle gå upp patrullerade två houseparents in med en massa kakor som niorna bakat. Så rusade upp och tjoade kaka kaka kaka och fick med mig ett gäng galna flickor. Rusade ner och drog med oss ett kakfat upp. Tack ni fina nior. Det behövdes.
Har en stor essay på ryggen. Ska göra klart när jag kommer hem. Får se hur sugen man är på plugg då egentligen.
Lite nervös för hemresan också. Måste åka taxi, två tåg, buss och flyg ensam. Håller tummarna för att jag inte tappar bort mig och får stressanfall.
Nu hoppas jag min packning är completed. Önska mig lycka till! Så ses vi i Göteborg. Puss

Korståg mot matsalen.

Första bilden är tagen i en skog vi brukar gå igenom när vi ska till affären. Där brukar det alltid vara folk av manligt kön med sina cyklar. Där hoppar dem runt på banan som finns där. Ibland satsar dem lite extra mycket på ett extra högt hopp när en skara flickor passerar.
Bilden på moi är från igår. Körde på en lite annan look. Rätt trevligt tyckte jag. Sist men inte minst en redigerad bild från bästa Napoleon Dynamite filmen.
Har inte rört mig på hela dagen. Kanske man borde ta tag i sitt liv snart. Knns lite smått jobbigt då jag har en massa plugg lastat på ryggen. Matteprov och en engelska uppsats. Ser verkligen fram emot. Men måste säga att jag längtar ett snäpp mer tills Torsdag då jag far hem till Göteborg! Åh. Ska bli så bra.
Nu blir det spännande att se vad man kan åstadkomma av den tid som finns kvar av dagen. Puss

Trodde jag mist dig Jens, åh, där var du.

Fredag - behöver jag beskriva hur skönt?
Jag, Clara och Gabbi har varit på Carrefour och bunkrat upp lite. Köpte dinosaurie-kakor. Stora, formade som dinosaurier. Kan ju inte bli mycket mer episkt. Plus att man fick en gratis sticker i. Wow.
Peppar kvällen som tusan! Först blir det pizza till middag är på slottet sen ska vi till Astrid (alla tjejer) och sen ska vi kolla in Svenska Dj:n Johan Widel och dansa. Super kul!
Nu blir det musik och till att måla naglarna. Ha en fin kväll! (Vädret är även på topp, ska bli 17 grader!!!)

Godkväll medmänniskor.

Idag var både jag och Michael Cera pretty swag. Swagging like never before. Himla trevligt ändå.
Exakt en vecka och jag sitter hemma i Göteborg! Helgalet vad tiden går fort. Svishisvish.
Idag har jag: gått och pumpat musklerna på body work, haft intressante diskussioner i matsalen, funnit caféet i skolan, ätit soppa gånger två, druckit kaffe gånger två, haft meningslös lektion gånger fyra. Nu funderar jag på om jag ska välja det rätta: läsa en jobbig djungelbok novell på grymt jobbig och gammal engelska eller kolla ett serieavsnitt och njuta av livet.
Spännande. Hej.

ångesten avlägsnas med breakbots hårsvall.



Om man har pluggångest - koppla då denna videon med rubriken.
Idag är det Tisdag och jag har håltimme. Snart har jag min tretimmarhåltimme som jag ska plugga järnet på. Ingen lust alls, men vad gör man inte för ett litet (stort?) företagsekonomiprov? Kursen är slut i novemeber och jag räknar ner. Så himlahimla skönt. Då ska jag njuta av min nya fritid på dessa timmar och lägga en och en annan tanke på de som har B-kursen också.
Kommer hem om en vecka och två dagar nu! Känns himla konstigt. Har varit här i mer än två månader nu och jag har verkligen bott in mig. Längsta perioden jag kommer vara här i sträck. Sedär, sedär.
Ska man planera höstlovet lite bättre kanske? Fast vill inte ha planer, blir nästan lite stressad. Vill hinna med så mycket. Känns inte som om jag kommer kunna sitta still. Alltid vara på språng. Får se hur mycket tid jag kan spendera hemma. Fast är pepp på språng!! Kommer vara helt slut efter lovet. Hurra!
Hej.

Helgen som varit.

Vi har haft förvånandsvärt fint väder här i Bryssel åter igen! Lite småkyligt med strålande sol. Perfekt för promenader och uteserveringar!
Anna, Klara och Kristin påväg till Carrefour i fredags!
Påvägen hem satte stannade jag, Anna och Klara för att njuta lite av solen på La pommes uteservering. Himla trevligt.
När vi kommit hem stack jag och Alexandra ner till tennisplanen. Man måste ju passa på när vädret tillåter!
Igår lyxade jag, Clara, Gabbi och Kristin till det med ett restaurangbesök! Fick en svensk servetris sådär lite fint. Var konstigt att prata svenska ute sådär. Tack istället för merci osv.
Bilden ovan är på mig och Viggo innan jag och tjejerna gick. Han luktade svett, så han fick stanna hemma. Nej, men han stannade i alla fall hemma.
När vi kom tillbaka bunkrade vi upp i Gabbis crib med 8 mile och myste järnet.
Idag har vi hunnit med en långpromenad, sen - ingenting. Är så himla lat. Känner mig nästan lite sjuk. Söndagsseg helt enkelt.
Ha en trevlig dag!

Finbesök

Hej! Har varit tyst en stund här på min lilla blogg. Har mest varit stress och plugg den senaste veckan. Men förra helgen, då hände det mycket! Då kom åtta fina vänner och hälsade på. Åh, vad fint det va at träffa alla igen!
På fredagen kom Mari, Tove och Frida till slottet för att kolla in hur jag levde mitt liv här i Waterloo. Sen gick/sprang vi till Centralen för att ta tåget till hotellet inne i Bryssel. Där väntade dem andra!
Hotellet var mer som en stor oinredd lägenhet. Perfekt tyckte vi!
Emelie!
Tove!
En morgon hade vi frukostpicknick på golvet.
När man lämnar Josef och Viktor ensamma med en kamera kan man förvänta sig en full rulle med vackar bilder!
Lite så här kunde det se ut också!
Tog inte med kameran ut, men det var en helg fylld med mys, restaurangbesök, dans och kärlek. Perfekt! Så himlahimla bra födelsedagspresent. Nu är det bara två veckor tills jag ser dem igen! Can't wait. Snart ska vi gå till Carrefour och handla lite, sen blir det tennis och sen myskväll. Behövs efter hektiskt vecka. Är faktiskt riktigt fint väder igen! Hurra.
Pussar

17 år, svart och svår.

God morgon!

Idag väcktes jag av ett tåg med fina vänner med ljus, tårta, paket och en vacker stämma. Hur fint är inte det att vakna till på en skala? Sen huggde vi alla in på den goda chokladtårtan Jennifer och Linda fått till så bra!
Idag slutar jag tio i ett. Det är helg. Mina vänner från Sverige är i Bryssel. Jag fyller år. En toppen dag helt enkelt! Ska se om jag får hit fattiglapparna bara.
Firar dagen med en av många av mina favorit bilder på Patti. Nu ska jag skypa med mammi och göra iordning mig lite! Puss

Fruktoman utan barn.

När familjen var på besök förra helgen fick jag några tidiga födelsedagspresenter. Och åh, äntligen har jag en iPod igen. Plus att denna nya, lilla fina varelsen är så himla smart och smidig. Just love it! Plus att det ser så snyggt ut. Nu fick Veronica Maggios albumsomslag pryda bilden då den matchar så bra. Super bra present!
För någon vecka sen eller två målade jag en massa olika ankare. Hade säkert en massa plugg. Då gör man sådant onödigt.
Åh. Nu är mina vänner påväg. Peppar morgondagen som attan. Dock inte att fylla år, alltid trevligt, men saknar känslan man hade när man var liten. Då kunde man knappt vänta. Nu är det, just fine, gott att fylla år lite. Lägga till ett litet ental i sina år är inte fel. Fast känns ju som att jag varit sjutton hela året. Suck.. att fylla år sent alltså. Ingen stor hit. Men nu ska vi inte vara såna! Hurrahurra för att det ska bli en fin födelsedag!
Puss

Square d'argenteuil i dimma.

Hösten kom som en chock i det soliga Bryssel. (Dock är bilderna från en dimmig morgon då det fortfarande var sommarväder). Nu är det sådär lite småruskigt. Men jaja, nästan bara mysigt.
Imorgon åker mina kära vänner hit! Håller tummarna för att allt går i sin rätta väg och att dem kommer fram hela. Sen kommer dem till mig och slottet på Fredagen, då min födelsedag äger rum. Känns finfint! Åh. Lämgtar.
Nu måste jag göra svenska. Känns som jag har tusen svenska uppgifter. Svenska B och C samtidigt kan vara lite jobbigt ibland.
Pussar.

RSS 2.0