varm orangina, kalla armar.

Hej där! Nu sitter jag och dricker varm orangina i mina otroligt mjuka morgonrock. Håll i dig nu, har varit ute på en 2 timmars lång powerwalk idag. Jag, Jennifer, Clara och Linda gav oss ut i tro om att vi skulle ta 4 km rundan. Men så tänkte vi ta lite längre. Blev ganska så mycket längre om man säger så. Men ack så mycket fint vi har sett! Dem finaste husen, finaste skogarna och finaste fälten.
Har verkligen haft fullspeckat schema idag! Började 08:15 - fullt med lektioner, endast 5 minuters raster och sluta tjugo i fem. Sen ut på den promenixen fem. Hade dock musik sista lektionen. Åh, vad mysigt det var! Hade ju nästan tårar i ögonen när jag stod där med basen i handen. Typ. Heh. Var fyra i gruppen med goaste läraren också. Fast fler skulle tydligen vara där. Spelade först lite i band, sen satt vi alla med ackustiska gitarrer och sjöng. Skönt att koppla av lite efter denna dagen!
Hej!

Dokumenterat - påväg till Carrefour

Gos.
Påväg till Carrefour!
Alex!
Tog en liten tripp till Carrefour idag igen! Blev en fin liten promenad. Njut av bilderna bara,har väl inte så jätte mycket att skriva just nu. Ska krypa ner i sängen och dra ett flight of the conchords avsnitt. Godnatt!

Coca cerise

HEJ! Här är jag och min cherry coke, rätt så fierce tillsammans, inte sant?
Har nyss varit på.. zzzzzumba class, haha. Shit pommes vad jag skakade rumpa! Skinkorna dallrar ju nästan fortfarande! Svåra steg och liknade nästan mer salsa... men ändå kul! Sen fick vi kycklingspett och nu är jag schlut kapput. Blir nog til att chilla järnet i vardagsrummet med någon säsongs-dvd.
Puss!

Skrapar loss nattamat från skrivbordet.

Min fina.
Jag och Tovetuffs.
<3
Viktor och Josef!
Mattis mitt i posen.
Finaste Frodofrida.
Anna, en vacker morgon med sömnlösa ögon.
Jenny och Frida.
Jag och Mari i våra bästa dagar.
Har det så himlahimla bra här. Men man saknar så många människor där hemma ändå. Vill ha båda delarna samtidigt. Tur att höstlovet inte är för långt bort i alla fall. Då ska jag umgås tills jag spricker.

Ice tea, slott & dans

Köpte fina iste flaskor på stora Carrefour igår. Det var drama på slottet när inte taxin kom. Det är och blir ett mysterium. Bambambam. Om ni känner att ni måste veta om hela vår sjukt händelserika Carrefour-upplevelse, så kan ni klicka er in på Jennifers blogg, här. Detaljerat. Haha. Orkar inte.
Vid stora trappan ner till entrén.
Sen drog vi på oss lite fräscha kläder (mina kläder, ehh hehe) och vandrade ner till Waterloos centrum.
Satte oss på La pommes uteservering. Beställde in en liten drink och blev lyckliga i hjärtat va att man fick popcorn till.
Gröna tungor på köpet!
Sen blev det lite väl kallt utomhus, så vi vandrade vidare till gamla goa, och varma, touch down. Känns faktiskt redan som gamla goa, haha. Var inte där så länge. Ringde en taxi och åkte hem till slottet. Sen sov vi alla i min lilla säng. Trångt som tusan, men vi hade ju faktiskt bestämt att det var såhär vi skulle sova, då kan man ju inte bara gå och ändra planer.
Riktigt fin kväll. Nästan alla på slottet hade permis igår för att vara i Bryssel på kvällen. Men nah, körde vårt egna race. Hel rätt!
Klapp!

Dänsa

Igår tog vi en stor taxi in till Waterloo. (Älska taxi här, billigt!) Tror vi tryckte in hela slottet plus dem som går på vår skola på Touchdown! Var mycket mycket trevligt! Sen gick vi vidare till coctailbar där dem hade sand på golvet. Tropiskt, höhö.
Finaste. Plus snygg tischa Clara!
På touchdown! Full rulle.
Älska Claras förförande blick.
Hittade en till party-ellen. Wöh.
Sen började vi vandra hemt vid halv två tiden. Men då kom en taxi förbi (full med ssb:are) och plockade upp oss. Trodde mitt fejs ändrat form efter den åkturen. Galen chaufför plus helt full bil, ingen bra kombination!
Kom i alla fall hem i behåll. Sprang och kokade vatten och hade nattamat efterparty i mitt rum.
DJ Viggo.
Fin kväll!

Smygtitt på kvällsaktiviteter.

Jennifers rum!
Viggo och Clara!
På vift ute i korridoren!
Clara bor här uppe på ett loft! Hon delar rum så nederdelen tillhör Nikita.
Har mest blivit hänga schlänga runt kvällar nu denna veckan! Vardagar liksom. Då hoppar vi runt till varandras rum och bara gosar.
Clara, jag och Viggo somnade nästan allihopa i min säng igår natt. Inom parantes, liten säng! Men dem kravlade sig upp tillslut och så fick jag hela sängen själv. Fast ändå fint med lite sällskap.
Får se om jag kan komma ur mysbubblan och tagga till lagom till kvällen. P.i.p

Shirin

Smått skev bild, men det är okej.
Hej där! Ligger i min säng och är helt död. Skönt med helg! Blev ingen sportsday idag, då det var oväder imorse. Men har haft gympa. Dem kastade upp oss i en högt uppsatt hinderbana, trodde jag skulle falla handlöst ner och dö. Som tur var kom jag ner tillslut, tack vare Clara, haha.
Blir nog rätt lugnt på slottet denna helg. Många som har tagit permision och ska sova borta. I alla fall på Lördag. Ikväll blir det utgång här i Waterloo! Blir nog riktigt trevligt. Borde ta en power nappis eller något. Slutade tio i ett idag, skönt! Så har rensat kakskåpet och kollat sista avsnittet av Skins, sista säsongen! Buhu. Vill ju ha mer. Ha det fint, puss

Tea & noodles night.

Igår kväll stannade vi som sagt inne. Samlades ett gäng i vårt lilla mysiga kök och åt kvällsmat, te och nudlar! Finfint!
Sen hoppade jag, Johannes och Alex vidare till mitt rum med mina mjuka mattor.
Idag har jag klarat av den jobbigaste dagen på schemat! Pust. Sen tog jag, Viggo, Clara och Jennifer en go springrunda och därefter lite tennis. Behövs lite träning, alldeles för mycket och bra mat här ju. Dem göder oss som tusan! Kanske smart att ha kvar idrott B i alla fall då..
Jag och Johannes ska nog ner och checka musikrummet som finns i slottet! Hoppas jag hittar en fin bas. Hehe, abstinens!
Hej!

Crystalish castle life.


Jennifer & Clara chillar på dillen i mitt rum.
Hejhå! Idag började jag dagen på Svenska B! Verkar vara en go lärare, toppentoppen! Därefter hade vi någon slags leadership kurs som vi ska ha var sjätte vecka. Tydligen så räcker det inte med höga betyg sa dem, nu fan ska vi fajtas om framtidens bossplejses. Eller eller.. Sen hade jag Företagsekonomi på engelska! Så se hur detta går. Kanske slutar med att jag blir världens business woman. Så akta er!
Älskar att vi får varma mackor/toasts vid sidan om lunchen, heaven! Sen finns det altid vindruvor och all kind of fruit. Rätt chillepille. Ska tvätta om en stund! Känns som en bra grej att kunna typ. Sjukt många på boardingen som är ute och partajar idag (och igår) hmm. Känner att det är lite gott att hålla i pengarna på vardagarna, plus jobbig skoldag imorgon! Fan va vi tvättmedlet ska sprudla och skumma! Kan ju bli hel cräjzy.
Cousecous.

Ma chambre!

Här borta finns det tre stora gaderober och handfatet i små rum.
Har ett litet handfat. Pimpade med fjärilar!
Så ser mitt rum ut här på slottet! Idag åkte mamma och pappa hem. Men hann som tur inte sörja för mycket då jag och ett gäng tog en promenad ner till Waterloo centrum till en fin söndags marknad. Köpte jordgubbar, tog taxi till skolan och la oss på gräsmattan och hade det gott i värmen!
Lånar en liten bild av Jennifer. Så här ser internatet ut. Bor i mitten på andra våningen!
(Jennifers bild igen) Hade det chillpådill på gräsmattan.
Imorgon börjar skolan! Hoppas mitt schema blir klart bara. Puss

Brysselkål.

Finaste!
Sitter ensam i mitt nya rum i Waterloo, Bryssel nu. Känner mig typ ensamast i världen. Men det är okej. Mamma och pappa har åkt till sitt hotell som vi alla sov på igår. Just nu känns det omöjligt att klara sig från allt där hemma. Men jag hoppas att det är en övervinnlig känsla av något slag.
Slottet som jag bor på är i alla fall hur fint som helst! Lika så skolområdet. Så himla grönt och stort. Och mitt rum är väldigt, väldigt rymligt, plus runt 6 meter i tak! Ska till Bryssels centrum imorgon och köpa lite inredningsbajs. Så umgås med mammi och pappi (inte sandri) imorgon. Sen åker dem på söndag. Får se hur det går.
Har nytt nmr till mobilen nu. Eller ah, nytt mobiltjofräskort för Bryssel, men har kvar det Svenska med mitt gamla nmr då.
Puss.

om jag vore paparazzi och mari känd.

Mari i sina fina blåa shorts på Vasa allén!
Mari äter god sushi på magasinsgatan!
Mari på Le pain francais, vasa!
Mari som trubadur på magasinsgatan!

cheeseballz

Igår träffade jag dessa två goingar i stan! Satte oss på fröken Ohlsson nästan direkt.
Var tvungna att ta ett sista trottoarhäng i Haga! (Plus köpa skor)
Sushi!
Tjejerna stannade över och vi hade lyxfrukost imorse! Sen stack vi till stan. En stor kanna kaffe på Le pain francais. Sen anslöt sig Josef och Viktor. Trallade upp till Fridas lägenhet, åt wook, stekte bröd och grät på varann.

Okey, this is what we're gonna do now

I måndags kom bandet på besök. Mari bakade broccolipaj!
Efterätt såklart!
Ensam tjej!
Vill du vara med Anna?
Happy ending!
Satte oss på ett berg!
Luktade på varann.
Fin!
H för.. hem?
Hemskt trevlig dag! Puss på er.

Emmaboda 2011

Jag och Mari gosar.
Lite smått slitna, påväg till första och sista duschen! (början på den otroligt långa resan dit..)
Victor under fina lampgången!
Puss på dig kompis!
Kasper, skrillex (?) och Tove!
Det var lite av årets Emmaboda! Hoppas det kommer bra band nästa år, då är det inget tvek på att åka tillbaka! Var ju seriöst gosigaste festivalen.
Idag har det varit lite av en gråtfest. Åker imorgon, planet lyfter kvart i sju. Men ska träffa flera goingar innan det. Puss

Kårholmen.


I Onsdags tog jag mitt pick och pack för att åka ut till Kårholmen! Där hittade jag en fin, liten nybliven sjuttonåring!

Sofia och Tove!




Toves syster, Josefin och katten.

Dagen efter var det så himla fint väder, så det var bad på g!

Frida och en väldigt smickarande min av Tovetuffs.

Har sparat länge nu. Fint, inte sant?

Dagarna bara sipprar ur mina händer och snart är det dags för Bryssel. Hör av dig om du vill komma förbi på en kaffetår eller så. Hej

Emmabodarejv.

I söndags kom jag hem från årets Emmabodafestival. Och oj vad kul det har varit! Bra musik, bra människor och har rejvat av mig skorna nästan. Älska rejv. reeeeeeeejv.
Även fast det regnade mest hela tiden stördes vi inte av detta, det var party all the time. Har tagit lite kort på min engångskamera, som jag hoppas har klarat sig. Ska lämna in den efter jag har tagit 6 kort till. Men här har jag tre fjuttiga mobilkamerakort. Hurra! -nästan.


Lilla Lovis, så himla sprudlande och energigivande. Fast blev dock rätt besviken på ungefär hälften av låtarna.

Jakob & Tove, papa J N' tovedot

Frida när dem limmar ihop hennes rygg i sjukstugan efter ett skrämmande fall på brasse. Brassestolar alltså.. Men ojoj, vilket party vi hade här inne med alla glada läkare.

Har legat sjuk enda tills nu. Har fortfarande kvar lite, men nu förbjuder jag det. Vill inte.
Jag- Överens? Vänner? Skaka hand?
Ellens kropp - Deal. Skaka hand.

Skönt med vänner. Puss

RSS 2.0