L'amour physique est sans issue,



Kärlekens fysik är blott ett resultat.

summer's gone,




Höst. Me love. Mysigt men plugg plugg plugg! Idag är jag helt bränd efter allt jag läst. Så många papper. Så många ord. Så oändligt många bokstäver.
När jag och elin trippade hemåt från bussen pratar vi ofta om sådant vi längtar efter så mycket. Nu har det slått om till julen. Åh vad trevlig julen är. allt bakande och alla mysiga mornar.
Om en vecka exakt, då är det min dag. Då har jag även N fucking O prov. Tur att det inte är dagen efter i alla fall.
Känner på min panna just nu, den har visst arbetat så hårt att det ryker lite. har hörlurar med inget ljud innuti. Bra tycker jag. Hjärndöd tycker du?
jag är inte blind fick jag reda på idag. Trevligt värre.
Tittar mig omkring. Håller på att bli galen. Det ligger plugg på min högra sida. Det ligger plugg på min vänstra sida. Det ligger en stor väska med plugg bakom min stol. This isn't life! Aaaight? jaja. nog om det nog om det nog om mitt liv.
Puss

broccolipaj.



ypperligt snygg,

idag var det so prov. Snart tennis. Philip stackarn är lite krasslig så det blir inga kalaspuffar där inte. Själv försöker jag förinta finnar. Pretty hard. Men de ska inte vinna. AAARGH!
Imorgon blir det syn test för att få ta eu körkort. yeeahj. Älsklings göran nu (heearts)
Min krigsskadade nagel börjar växa ut lite. Helt fel. Men nageklipparen ska hjälpa oss på rätt väg. Ruumpaaah. Hihihhi.
Puss

P.s

Svårt val här. när min födelsedag kommer vet jag inte om jag ska köpa dessa snyggingar. eller nöja mig med mina sjuksystrar som är ett par kängor, liknande doctors. Svårt. De är svarta. Så om det blir dr. så blir det mörkblåa. What do u think?

Mustach.




Tejp och jordgubbsfil! Var vänlig att sätta dig bekvämt och läs om du har den rätta viljan. För idag har jag haft misslyckade redovisningar och unplugg. Sådant plugg som någon borde ha gjort. Någon.. hrm. Men det ska göras nu! Läsa om Tripitkaka och Yasodhara. Sådant otroligt viktigt som ska hjälpa mig genom hela livet. Yeah really?
Kanske borde andas lite mer. Meditera?
Roomservice!
Det ligger högar med micropopcorn här. Jaha tänker man. Min hjärna är lite som marshmallows just nu. Jaha tänker du.
Min mammi fyller år idag. Gav henne biljetter till Coco before chanel. Mys. Borde gå upp och vara snäll. Men plugg. Plugg som hindrar en att göra sådant snällt. Bajs. Satanister verkar vara kanibaler efter vad jag läst från olika tidningsklipp. Flera klipp om satanister och djävulsdyrkare som cuttat ihjäl och sedan ätit upp folk. Mm, yummi. (spya)
Tror jag ska gå på toa nu. Lyfta på arslet verkar jobbigt. Men önska mig lycka till. Jag ska klara det! MUMSIGA PUSSAR.

päron, poire, pear


igår följde elin & david med mig hem. David köpte cola, så vi satt på balkongen en stund med sugrör och isfiskar. Sen hade vi fredagsmys vid film och idol. Linnea och Anna kom lite senare, då låg vi helt döda i soffan där uppe, sen flyttade vi ner och var helt döda i soffan där nere. Musik och rygg/hår massage. Mysig fredag!

sweeties!


efter fem timmar på tennis banan med barn i mängder är man rätt slut, men ska vila upp mig nu.

Puss

Singing lalala.





Hejsan! Idag har det varit en jäkligt skön dag. Vaknade upp vid åtta, åt frukost vid gossip girl, tog det lugnt. sen åkte jag och elinpiggelin till nti media för att kolla in skolan. Den var så liten och mysig. Där fanns foto- och filmstudio. och de snackade fika hela tiden. Haha. Ja, men den skolan verkar som en sådan skola man skulle känna sig trygg och hemma på. Ett alternativ, absolut!  Sen gick jag och elin och kikade Docs och jackor. Efter åkte vi till Haga och fikade. Mari och Anna joinade! Satt där en lång stund och pratade om allt möjligt.

Nu måste jag banne mig öva till matte provet imon! Puss

mjukakinder,





lite sådant här jag, anna, mari och elin drömmer om på lektionerna :)


gossip girl förgyller vardagen ibland. Då man kommer hem och är trött och inte kan tänka. Skönt att hoppa in i andra världar då.

om exakt två veckor fyller jag mina femton år! Då blir det docs (antagligen mörkblåa), jacka, moped saker mm. Mumisgt värre, kan inget annat än att längta.

idag kastade jag hela sjutton meter med diskus. Nya herkules? yeees! Bakade choklad muffins, åt i mängder och fick en del av solstrålarnas förklaring.


Matteärbajs. No time for us, yihaa!

Puss

Runt, runt





Idag har jag spelat bas, gått på bio. Det var jag, mina föräldrar och hundra pensionerer. Såg flickan som lekte med elden. Deprimerande film men mysiga tanter bakom en. Sen har det inte hänt så mycket. Nu blir det te och rostat bröd. Ciao ciao!

Håkan, håkan


Jag och Linnea

igår var det Håkan! Det var så underbart bra. Allt verkligen. Hela stämningen och håkan förstås :D

Satt här i fyra/fem timmar och gottade oss i solen med en bortdomnad rumpa.

Löfely,

elin söt!

Härligt värre!


Åh, hoppas pausen bara håller tills nästa år!

alla bilder har duktiga malin tagit! puss

här&nu



ellen von unwerth, love

Idag har jag legat med laptopen i soffan vid tv:en. Någon som kan gissa vem som har haft vilodag? MEEE. Åt pannkakor. Är mätt. Yeeah that's life. Måste plugga. Men gör jag det? neej. Skulle kanske behöva en el chock? Nej. Usch nej. Det är inte nyttigt det. Haha. vad snackar jag om igentligen? Slutar nu. Puss


jordgubbsfil och russin på burk,



Dimmiga drömmar och fluffigt, ostyrligt hår. Ännu en dag med papper och böcker som man vill kräkas på. Men det är ändå rätt okej. Ja. Okej. Pussar

Freedom,



Åh äntligen! nu är kursen klar. Är helt utmattad. Från klockan nio till fem. Prov och föreläsningar. Klarade mig som tur var :) Philip och jag pluggade ju så otroligt mycket. He-he... Började lite smått när klockan var ett. Smart (i) Sen däckade vi med strumporna på. Nu blir det äppelpaj. puss

fredag,


Since I moved here, all I do is mysa mys. Älskar reklamen!

I helgen blir det till att gå på tränar kurs. Ska ju vara tränare för mini- och mellan tennis nu i hösten och framåt.

Ha en mysig fredag, puss

snicksnack.



urfokus, men minen är väl i högsta klass? ;O

Philip och sin pose!

HAHAHA, så söta! Gick väl i femman? <3 (Philip&jag)

Igår kväll låg jag pch philip på altanen och kollade på stjärnorna. För varje minut som gick tycktes stjärnorna bli tydligare och komma närmare. Och plötsligt såg vi ett stärnfall, jätte nära! Och kanske efter en halvtimme, en till! Ojoj, det måste betyda lycka :) Fin dag igår iaf,

idag lärde jag mig att köra cross! Woho, äntligen. Längtar tills jag får en egen. Och sen har jag sprungit. Duktigt värre, puss

bilarna vi inte såg,




lööf the picture! av mari på anna (L)

Ja idag blev det till att plugga. Sedan tennis, rätt skön dag. Är lite smått trött, ska ringa philip och sen sova. Bra. Så säger vi. Puss

vad är det som känns?




Vad.
Det skaver.
Men vad.

Nej det är inte majs.



Igår mötte jag upp anna för en trevlig kvälls promenad.

Sötmos!


Idag tog jag en spruta, för livmoderhalscancer. Tycker allt att det är en bra idé :)

Alicesöten var med mig, sen kom vi hem hungriga. Åt kladdkaka och kollade mys film. Puss

promenad i kvälls solen,

create animated gif
(tack mari!)

Jag har ett gummiband runt huvudet. Fråga mig inte varför. Kommer inte ens ihåg. Snart ska jag möta upp anna för en kvälls promenad. Innan jag börjar mögla här inne. Akut!


Sebastian, femton år i staden.



Idag är det en speciell dag, för vår lilla sebastian fyller år! Grattis grattis

Här får du en rosa häst. Bara för att den påminner om dig (?)


Cupiscakeis. Hoppas du får en bra dag, puss



Blåbärsbulle.





Ny header. Vet inte riktigt.
Idag steg jag upp kvart i nio. På en lördag. Tränade små barn i fem timmar (tennis). Väldigt energi krävande! Ikväll packar vi ner kuddarna och sticker till sebastian.
Pussar

Nytt hår, nya planer


I torsdags drack jag många koppar te.

I tisdags (?) åt jag ananas på burk.



malin, mari och jag





Blanka känslor. Inga känslor. Ingen ork. Bara att må bra.

Idag åkte jag in till stan med Linnea och mari. Köpte en mysig tjocktröja och en kjol. Sen begav sig jag och Linnea för att se på bio. Såg Inglorious Bastards. Fy fan vad bra! Love it. Är helt slut. Puss


ingenting.



I'm shadows
oh, I'm shadows
just shadows in the alley

RSS 2.0