amour, kärlek. svenska.







lyx frukost till hög nivå. när jag läste lite ur min bok om sommar dagar och solsken fick jag ett sådant rysligt sug efter varma dagar. Att kolla ut genom fönstret och finna allt ljust och grönt. Springa ut barbent och dricka saft med långa färgglada sugrör. Ha stora runda solglasögon och kunna springa till havet och slänga sig i för att kyla ner kroppen. Åh. Jag kan inte vänta.

randiga nätter.





jobb-datorn-otroligt god mat-ingenting

Just nu är det ingenting tror jag. Synd.

regn, snö, slask



badminton klcokan nollåttatrettio, hem till mari, för mycket kaffe&vingummin. Bussen till skolan, plugg, patetiska prov, hem---> TOOOAST. Mätt. No fish for me. Pressa in franska ord. Future

sweet pink.





Fuck, kaffe beroende. Typ.

drömmar i koppen.







lovely pics of Linda Alfegren.

Trevlig kväll igår! Men för mycket av det goda alltså, haha. Inget godis på ett tag nu. (säger vi, ja. Nej men kom igen, nu får det bli så)

Nu dök det upp ett galet gött kill bill soundtrack i mina öron! Och nu var det slut. restart.

Idag kom det en lastbil med två kajaker till vårat lillla hem. Inte något jag blir överlycklig av kanske, men det kan ju vara trevligt! Så om någon vill boka upp en liten kajak dejt så call me, grr. Puss

fredags vila.




Fy vad mycket det har varit denna veckan. Lite saker avklarat, likamed sköönt! Gick rätt bra på matte&fakekörkorts proven. Nu ska jag bara vila och tänka: INGENTING. Pussar

Igår: tre koppar kaffe, tre plåster, tre låtar





Igår var det spelning med bandet! Det gick bra bra. Och det var mys stämning, så som man vill ha det! Studsa runt med basen i strumpor. Min stora fina blodblåsa åkte av och jag var tvungen att ta till det rosa plektrumet! Yes, men det gick bra ändå. Hoppas mina finger toppar växer ut snart igen.

Tack alla söta som kom och kolla och taxi till mina heta bandmedlemar!

Vårt egna "Hål i väggen"



Min kära broder har snubblat in i vägen med huvudet före som då resulterat hålet i väggen, nu sitter det en tavla för. Mycket vackert.

Idag är det söndag. Fuck. Ja, ja. jag ska vila upp mig idag. Inte tänka på besvär. Tror jag- puss

Topshop baby.




Topshop, topshop, topshop, åh kära topshop. Kan ni vara lite trevliga och skicka hem dessa plagg till mig? Tack.

(Mari, höhö, here u got your mustasch t-shirt)

clouds




Drack hundra koppar te igår, tror inget var kvar -

Igår kväll repade jag mari&anna på ladan. Så mysigt! Behövde verkligen det. Medecin, botten upp!
Fen vad trött jag är nu. Knarkar The hills avsnitt efter avsnitt. Puss

Je t'aime



Nästan hela första skolveckan har gått! Har vid vissa tillfällen varit galen trött, men det är bara att komma in i rätt tempo igen! Nu har jag ialla fall varit duktig och lagat mat, snäckpasta, ädelostsås med broccoli. Mumma. Snart får det bli träning, måste bara smälta maten lite, glad snäll gubbe.

Igår var jag blommig



Gårdagens klädsel. Skabbade runt i hemmet för att njuta av sista lovdagen. Det var skönt!

Kors, kors. Minne från konfirmation.

När jag kom hem åt jag en massor och sov i soffan, började frysa och tänkte att det inte var så bra, så tränade pilates och sedan crosstrainer, så nu mår jag bra och fryser inte, fast jag sitter i t-shirt! Skönt :)

Första skoladgen idag, det gick bra. Det kommer nog att gå bra! Puss

Teblad, teblommor.




Bilder från Malin!

Igår var vi allt på Jazzhuset! Väldigt trevlig lokal. Sådär mys-sunkig på något sätt, perfa. Lagom mycket folk. För det mesta flickor med kort hår, hihi. Så vi med lågnt hår stack nästan ut mer där. När vi lyssnat klart på Skansros dansade vi och sjöng med till Makthaverskan. Dem var mycket bra! Efteråt drog vi oss hemmåt till maris varma hem för att dricka te, värma på kladdkaka och lyssna på bra musik. Thanks for the night girls!

Idag är jag randig.

Idag har jag duschat och kollat the hills, de första avsnitten! Har aldrig följt så när man inte har något bättre för sig kan det vara lite små kul att kolla på något helt meningslöst, som the hills.

Snart ska jag bli hämtad för att sedan gå på den tredje mopedkursen. Känns inte som jag lärt mig något, hur fanken ska jag klara testet då? Hoppas jag gör det så att all tid inte varit för jävels. Därför ska jag klara testet. That's the way it's. Lyssnar på någon låt jag inte känner igen. Den är i alla fall fin.

Ikväll ska familjen och jag åka till Borås för lite kalas, 17&50 år ska firas! Puss


maktpower.




Ibland hittar jag sådana här bilder i min kamera. Då har oftast anna varit i farten, haha. Linnea på bilden, nackproblem? Hihi, söta är ni.

Nya byxor igen. Köpte dem igår innan operan. Trivs bra i dem. Perfekta till våren! (Röda, vita, låga converse!) Japp, det blir bra.
Usch, jag har ingen ork att lässa på körkortsboken, ta tag i tennis papper, komma till skolan på måndag. Därför ska jag gå ut nu. Man blir oftast piggare då. So bring it on!

Ett litet morgon inlägg




Sova med flätor=lockigt hår.

Det är så kallt att jag tappar kostymbyxorna. Om jag tar på mig riktigt varmt kan jag nog gå ut och gå. Hm? Sitter här och pussar på min favorit fågel i hela världen. Han är söt.

sonat.





Denna dagen har varit super! Åkte in till stan där mamma köpta boyfriend jeans och tights to moi. Sen åkte vi och minglade lite (hih) på operan och såg sedan mozarts trollflöjten. Den var lovely! Så mäktiga röster. Man blir imponerad till hundra! Efteråt åkte vi upp på avenyn för att äta en god trerätters på familjen. Maten var mums! Älskade inredningen. Satt där i några timmar och är nu hemma med både magen och öronen mätta. Puss

Wolfgang Amadeus Mozart.





Idag ska jag på opera. Trollflöjten, Mozarts sista opera innan han stängde ögonlocken för gott. Efter operan ska jag, mina föräldrar och två andra äta på resturang i vårt fina Göteborg. Det ska bli mycket trevligt.
Fick en förfrågan från mari vilket gällde makthaverskan som ska spela på Jazzhuset på lördag. Och så ska det bli! Lyssnar på dem nu och är nöjd över mitt beslut, yej. Ska bli kul att se!
Eftersom jag förklarat de två första bilderna kan jag lika gärna nämna den sista. Love it! Tatueringarna är är så jävla snygga. Och ringarna. Yes! That's the way it is.

Ha en bra dag! Puss

Dvärgar under bord.


Igår blev jag två tröjor och ett par kostymbyxor rikare. Trevligt tyckte gaderoben!


Igår hade jag väldans trevligt! Åkte in till stan tidigt med fyra andra små varelser. Ögonlocken var tunga men jag klarade det! Gick runt ett tag på de, nästan tomma gatorna. Tog sedan spårvagnen till cafét villekulla. Där var det mycket mysigt! Betalde 30 riksdaler för en chailatte som bestod av en sak. Skum. Så vi gömde de andras choklad kakor som smakade räka under skummet. Lämnade sedan en lapp fastklistrad på koppen och sa förlåt för besväret. Skyllde lite på dvärgen under bordet och sedan drog vi vidare till mari för att bara koppla av och äta godiset som vi införskaffat. Puss

Från i Lördags.





Picnick on the floor.

Vi målade herr. fransmann

Enhörning.

Linnéas familj var besök och vi höll oss till våra egna små saker. Spelade lite pingis, filmade in en sailor film, ritade, tog många foton och hade det allmänt trevligt. Pussar

look forward!



Började dagen med ett pass tennis. Hurtigt som fen. Skönt att vila lite nu. Ikväll blir det middag med Linnéa och hennes familj! Trevligt.

Puss

Nyår, utropstecken


Vi började kvällen med att tjejerna drog hit med smink, plattångar, klänningar, strumpbyxor osv.
Kära Mari hade sin fina hjärtklänning till röda läppar, jätte fint!

Fixa, fixa, fixa



Mari dekorerade fint.


Lagade trerätters!

Sweetie!

mätta :)


Fick god choklad av rasmus! thänks.


Söta Linnea i sen wunderbara klänning!

Firade in det nya året på balkongen med pommac och utsikt över fyverkerierna som speglades i havet, fint!


Efter tolvslaget blev det sing star och en massa snack i köket.

Nyårs kyssar! Tack alla för en jätte bra kväll/natt!

RSS 2.0