Beautiful Chloë Seviginy.



Vackert i Elle.

Har spelat tennis denna kväll vilket resulterade en stor, ond bula på smalbenet och blodiga fingrar. Puss

✞ Tonight's gonna be a good night ✞



Ikväll blir det till att grilla med härliga människor av alla kön! Haha. Några blandningar kanske...? Tycker bilden passar in till detta lilla glada och meningslösa inlägget. Muhu. Tror Mari meckar laxen till oss onormala barn. Gott! Fast mår lite illa nu. Sad face. Blått öga svarta tankar ett hus med fulla vänner. (Sjöng lite fel förrut) The right one: Blått öga svarta tankar, femtusen goda vänner.

Howdi howdi!

Aouch..



Idag har denna söta gubben hjälpt en mycket grinig ellen. Tack hjärtat (L) Skulle lära mig köra crossen, gick utmärkt i början. Körde runt som ett pro, hoho. Men sen gick det bara sämre och sämre. Antagligen blev det för mycket att tänka på. Det är bara att ta nya andetag. Men fy vad jobbigt det känns.


Haha. Ja, bajs känns det faktiskt.

Sunny days.



Annas bilder på moi, redigerade av mig, mu?


Dessa kikade jag efter, men icke icke. If you found them call me! (från gina tricot)

Idag har det varit sista delen i nationella matte! Det gick bra I think. Gott. Var inte så jätte pepp på det om man säger så. Sen blev det stan med mina små hunniebees Elin and David (on english). Höjde humöret! Nu har jag fått brev om att jag kan hämta mitt lilla eu moped kort. Oh hoj! Tänkte fånga Carl idag så vi kunde åka lite, vänja mig a bit. Men han hade smygit den smygbögen, glad snäll gubbe på det. Aouch! Måste smörja in mina små vänner! (my hands, mouho) Puss

Are you happy?



Great, great, great!

Fullt upp idag! Skola, direkt till gymmet och biffa sig med Alice, äta, handla 12 chipspåsar och 20 liter läsk/fruktsaft or something till middagen vi ska ha för våra kära föräldrar. Sitter här helt död. Kollat Gossip girl och tänker onödiga tankar! Mys rys. Myss ryss. (L)

Finding neverland, harder then you think bitch.







Beautiful movie! En film som berör, bra att ha i filmarkivet en regnig dag! Känner mig lite elak då jag skippade tennisen då de andra också gjorde det. Hade en liten diskussion med Linnéa. Hon var trött jag är ganska pigg. Men inget kul om ingen av mina små vänner är där! Så kan lika gärna springa runt här och inte göra någon nytta. Puss

Lucky number nineteen



OJOJOJ. Igår satt jag inne hela dagen, läste regel efter regel. Kunde inte sova, läste horoskop där det stod att denna dagen skulle vara min lyckodag. Lugnande. Åkte till vägverket vid halv ett. Väntade med folk som skulle ta körkort till bilar, lastbilar, husvagnar, yeah. Satt ensam och ung. Sen blev det dags att gå in till datorerna. 70 frågor, 50 min. Usch, jobbiga frågor man var osäker på. Kollade igenom. Tryckte på knappen och blundade. Gröna bokstäver som bilade Godkänd, freeeeeeeeeent. Galet gött! Fick ju ångest av tanken att göra om allt igen, fortsatt plugg åka dit pch vänta ännu en gång men fuck no! Snart kan jag åka crossen. Blev klaaad som choklad. Så som bilden, beautiful! En glad prick hej och hå. Tillochmed 23:an var på min sida när jag kom till hållplatsen, och då förstår man, lucky day hey hurrey! PUSS OCH KÄRLEK (L)

Owe Thörnqvist – Rumba I Engelska Parken Typ bäst.

roussin to everybodyyy.




Idag har det varit nationella i matte och beachvolleyboll! Gott. Båda gick väl "helt okej". Sisådär, men ändå sådant man kan ta ibland huh. Livet fortsätter (älskar man kan tolka att jag menar volleybollen också, haha. Kan försäkra om att jag kommer överleva det! Var lugna.) Nu har jag precis avslutat lite små plugg gällande mopedkursen. Provet är på måndag! Hoppas det går bra för då kan jag bli utsläppt på vägarna! Mouhou. Skönt att kunna ta sig runt lite överallt utan att det tar ett år. Hurra!
Idag är det även min två års dag som icke köttätare. Och kanske det är det jag gått och väntat på då jag ska försöka mig på kött livet igen. Frust. Önska mig lycka till people! Puss

suddigt är vår passion.



Haha, GRATTIS ELINPIGGELIN! Ha en finfin födelsedag gumman! (L)

Något att hänga i öronen.



Holy Cross!



Nya örhängen som införhandlades igår efter att ha invigit glassbaren i solen med flickorna! Mys. Har suttit och lyssnat på våra goa låtar en stund via surroundljudet! Galet gött.
Solen, åh solen! Man blir på gott humör direkt när man drar upp persiennen! Puss

Today is a good day.



Wow. Big picture, pow! Köpte denna vackra bok i veckan. Är lite fascinerad! Har haft en liten bild uppsatt på min vägg i något år på den här boken. Mums.

Idag har jag:

-Sprungit 6km i den otroliga värmen. Blev överlycklig varje gång det kom en liten vind. Wow, det var jobbigt!
-Jag har sedan rensat mina tre stora gaderober. Eller den första i alla fall, hehe, men det var just den som det var kris i.
-Spelade bas klockan halv tre. Slappade (slapping, slå med tummen på strängarna) som en galning som vanligt.
-Åt som en gris då jag var hungrig som en.
Fakta om grisen: Världens renaste djur. Om den rullar sig i lera gör den det för att när leran torkar ramlar den av och drar med sig bakterier. Deras orgasm varar i 30 min (tack för informationen om det anna, mycket hjälpsam), den är söt. Tänk vad du kan ha lärt dig nu.
Jag ska nog plugga lite om skyltar nu. Puss

fred varannan vecka.





Igår spenderade jag och the banggang i studion i sex freaking hours. Det var toppen. De var väldigt hjälpfulla och tjoffsade inte bara ihop det. Ska fin slipa låtarna igen. Det blev fyra inspelade låtar som jag har på skivaaa nu. Galet gött. Stolt över det lilla bandet. Fudge yeeeah. Fred varannan vecka är namnet nu. Personligt och bra, höhö. Nej men det var mycket trevligt! Var lite trött bara, hade inte sovit tillräckligt kvällen innan som spenderades hemma hos anna. MYSPOW!
Idag har jag tränat barn och duschat av mig skabbet. Puss

Do you fudge with me?



What the fudge?

You do coke and you kill people, wonderful Tony!

Your son of a B


Dagarna rusar förbi.


Ojhojhoj, vilka snyggingar. Påskmys i lördags med middag och brasa!



Where's fluffy!

Ny kavaj, utmärkt till våren.

Har packat ihop hela mitt rum! Jevlarna vad mycket skit man har! Många påsar skräp blev det.

Hittade en liten, liten låda där jag gömt min lilla skatt som liten, lovely!

mörk vägg. Dåligt väder.

Puss och ingenting


Hat, hatt, han





Denna morgonen blev det till att förglägga mina väggar mintgröna från isblå. Det blev mycket tjusigt! Måste måla ett lager till sen men det behöver man inte tänka på nu. Måste köpa möbler och sådant krimskrams.

+++glass&gossip girl, reelaxing.

Får man lov?



Blitt lite mycket bilder på monkis kläder känner jag, STARKT. Hehe. Men men, det gör ju inte så mycket :) Jevlarns, nu har klockan sprungit förbi som tusan ju! Vaknade ju nyss.. känns det som i alla fall. Får se vad som händer ikväll. Puss

Kalasbra!


Igår kväll när jag trodde att jag skulle sitta ensam kom det två små filurer hem till mig. Innan dem stacki n sina fat heads fixade jag och ordnade till hela mitt golv till en enda stor feeest. En massa ljus, kuddar, påskmust, lantchips, flaggor, skor, sugrör, persilja, musik och meer. Tänkte att när vi ändå skulle gör något borde vi göra något vettigt, som att FIRA DOCSEEEEEN. De fyllde ju för tusan 50 år igår! Happy b-day to you darling. Min andra hälft. Mitt ligg. 
Det blev i alla fall mycket lyckat. Pussen


Mys till hundra.

Anna&Elins otroligt fräna ljus i mitten där, haha! (fick det på min... 13års dag kanske? mjao)

Söta anna!

och Linnea snygg!

TRAGICMAGIC




Lite mysiga b-bilder. we like. Puss

Pusta ut.


Kommer inte riktigt ihåg vems bilden är men finfin i alla fall!



LOOOOOOOOOV fucking LOOOOOOOOOV. Gott. Började nästan oroa mig för mig själv då jag nu de sista dagarna glömde så mycket, som en massa ord, tappade bort mig osv. Måste bero på stress! Nu ska jag vila en smula. Fast ska plugga på körkorts grejer till mopeden. Var och hade min sista körlektion idag. Farde runt i farlig trafik idag. Scary. Men klarade det bra.
Idag har det bart av till stan med alice! Hittade en lång, marinblå kavaj, tjusigt! Trosor i konstigt material och ett fräsigt halsband. Very good gummisnodd! Alice införhandlade vita converse (mycket tvek, men eftersom att alla lite mer udda färger skulle komma in i juli blev det det snygga klassiska! Sen blev det ju en vår jacka. Mycket snygg. Puss!

RSS 2.0