Kroatien next!

Nu har hel familjen ätit en redig frukost, ska checka om alla grejer är med och sen om en stund fara till flygplatsen! Längtar tills vi får segelbåten, åh. Kommer sakna alla enormt, men vi ses ju! Puss

En dag utan solsken, som min broder sade.


Bilder från en dag vi hade picknick på grytorna med folket! Dansade hela natten med katten i hatten.

Om ni säger att ni har sett det lyckliga i livet så har ni aldrig sett den här: +++ eller den här 666

Idag har jag... EHHHHH ehhhh. Kollat två avsnitt true blood (tredje säsongen, iiie) och kollat på The Boat That Rocked (thanks mari!) mycket bra film!
Alla jobbar ju så jag känner mig som en hemmafru som inte har något att göra. Härligt! Och i morse var jag i stan med mamma min mamma. Köpte shorts från Zara och en vit blus från Vila. So not my style, men fin fin var den!
Kroatien närmar sig och jag har inte packat. Klapp klapp till mig.
Jag har även bakat pizza och smörjt mina dr. martens. jag var sko doktor åt mina doktorer, muums.  PUSSUSSUSSUSSUSSSUSS


Hang me in your christmastree


How lovely?


Tredje säsongen säger jag bara.


See u in Arvika!

Igår hade vi det trevligt med saw 2 på natten och pojkbesök och St. Trinian's och en massa socker. Timmarna bara rinner förbi men orkar inte ta tag i dem. Hur fan blev kolckan halv två nu liksom? Känns som jag steg upp nyss.
Jag har lust att resa bort till någon. På torsdag blir det Kroatien. Ojpojp! How nice? Det kommer göra en stor nytta tror jag. Kanske kan pigga upp mig lite då. Kyssar

Okej.


Jag som aldrig kommer ihåg sångtexter, ieee.

Snart är det kunglig vigsel! Någon mer än jag som ska bänka mig framför tv:en? Det är ju faktiskt lite svensk historia. Och jag sitter här i pjymas, busigt dåligt. Usch vad lat jag är! Men jag tror man får vara det nu i början på sommarlovet! Hejhejhejhejhej.

Avslutning + bal









I klassrummet!

Tårta och sista måltiden i matsalen!

Sadface!

Solen i ögonen, gött! Bal på G.



När bussarna kommit och hämtat oss förde dem oss till långedrag vid hamnen, det var mycket fint! Dansade konstant i flera timmar och oj vad kul det var! Lånad, förstorad = suddig bild

Dansa dansa! Lånad bild från fb.

Lånad bild från fb.
Bandet spelade på avslutningen, me and my red bass, olala

Puss

Hejhej sommar!




Två bilder från skolavslutningen! Tänkte lägga upp fler och bilder från balen! ..men ska åka till ikea med mamma nu. Har även invigt vår nya, röda plattång som pappa snällt beställde hem. Nu kan du få tillbaks din plattång Alice! Tack så mycket för lånet :)
Balen var otroligt rolig! Hoppade konstant i flera timmar. Vaderna värker fortfarande nu två/tre dagar efter!

Igår hade vi ultimate shopping day, men alla blev rätt trötta fort, men det blev en bikiniöverdel från H&M (kroatien nästa vecka!), en t-shirt från MQ (ganska onödigt köp, ehh) och jeans från cheap monday, Pussbuss

blommiga dagar



Bilder från min och maris lilla fotoshoot förra sommaren men ny redigerat.

Jaha ni.. sommarlovet kom med storm och jag känner mig hjärndöd. Hur ska man kunna lämna sina underbara tjejer nu efter så många år? Fast vi får njuta av sommarlovet innan vi dyker in i några deprissioner. Imorgon blir det bal och avslutning! Ska spela med bandet och då åker man tydligen på att vara där två timmar tidigare (!?) Fyfy. Men det får man ta som en kvinna, starka och positiva!
Längtar tills balen då vi ska dansa som aldrig förr in på nattens ljuva timmar. Tagga dansgolvet med Annas vackra turkdanser! Nu ska jag vila järnet! Puss

chill refill



Idag har jag på mig nya byxor i haremstil, gött, och batman tröjan från Londons Topshop. Lyssnar på go musik och ja.. njuter lite av livet kanske. Vid sex blir det till att åka till Matilda som har middag. Muucket trevligt sånt där. Puss

Fen vad fin rubrik jag hittade på dagen till ära. Vojnevojne!

Dagen då champagnen ersätter regndropparna i molnen.



Grattis Aurora till studenten! Hoppas det blev en dag du aldrig glömmer hjärtat.




Haha, bäst.

Fin bild, morfar och Aurora.

Woo. Det regnade en del champagn från flaket!


Roompan av flaket!

Såklart man tar med sig bulleeeeeeen!

And off they go!

Hem och kalasa hos Hjalmarsson!





Grattis igen! Nu ska jag springa och samla ihop mina grejer för att åka till gymmet!

promprompromprom







Jaha? Om en vecka är det bal, "fest", för niorna. Då ska man klä upp sig, ska ha på mig klänningen bilderna visar. Den köpte jag inte för balen men den blir ju bra dit också. När ska jag ha den annars? Humm. Provade också att sätta upp håret lite. Carl tyckte jag såg ut som en kines så jag krossade hans kulor. Annars? Jaa. Jag är ganska less på klänningen om jag ska vara ärlig. Men what eveeeeeeeeer. HOPPHOPP

Life is short, enjoy your coffee.




NUUUUU... ska jag prova det där receptet som är där uppe på bilden, det ska jag göra bara för att jag ska se på Valetine's day och för att jag slutat tidigare, ohyeas! KYSSES.

år och år av år.




Andy and edie! Mådde lite konstigt efter att ha sett filmen hos mari, stackars edie! Sad face

Nu har snart hela helgen dratt förbi! Fast har ju nästan hela söndagen nu. Gott. I fredags var vi tio carzy kids på klipporna och dansade våra asses av oss. Mycket trevligt tyckte vi! Elin och hennes kusin kom förbi en stund. Igår filmade jag, mari och Linnea klart Svenska filmen. Halleluja! Sen hade jag och Mari en väldigt underlig kväll. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Haha. Nu valde jag visst att skratta. Kan vara för att jag föreställde mig en liten kortfilm med en massa små klipp från alla konstiga händelser från våran kväll. Jaja, that's life. På kvällen åkte vi till mig och kollade på Alice i underlandet (den nya) i min lilla stuga på min tomt. Vi låg nog för skönt då jag somnade hela tiden. Var otroligt trött. Sådär trött att man inte riktigt vet om man sover eller inte. Såg iaf på slutet som jag missade igår nu till frukosten. En finurlig film!
Om en vecka är det sommarlov! Hur sjukt!? Får se till att ha ett riktigt bra lov nu. Men först ska jag bara slappa och vara allmänt otrevlig. Nej? Men slappa, stentufft!

PEACE AND PEASES!

Lite torsdags vänliga bilder.


Nästan min t-shirt, fast detta är Luella och min är från Topshop, hejhopp.


Hur underbart? Jah jah. Avis på anna som far till Turkiet på lördag! Själv får man vänta tills 24 juni då jag far till Kroatien, olalala. Usch mitt huvud dunkar och mamma måste såklart tjata om balen nu. Lalalala. Hör inte. Orkar inte tänka. Orienteringen tog all min ork för idag. Sprang runt som jävlar i den där freking skogen! Uschusch. Tur att det är över, sköntskönt. Men nu när jag ätit missade jag bussen till Maris spelning eller jao, orkar inte ta bussen ensam nu. Ehhhhhhh. Men vet att det är brabrabra! Nu ska jag ut och sätta mig, dör annars. Love peace allt.

Totally.



Gamla bilder jag hittade på hårddisken. -Har kollat igenom lite bilder från förra året, uhhhp. Mår nästan lite illa, blandade känslor, huhu.
Gosh, det är Juni! O m g. Härligt. Halleluja. Praise the lord. Snart sommarlov. Snart ingen skola, snart ingen Trulsegårdsskolan, foreveeeeeeeer. Lite sad men det överväger till YPPIE KI-AI MOTHERFUDGER (L)
Ikväll blir det till att se Kick-ass med thimsen. +++

Cats vs. rats



HAHAHAHA. Vette fan. Älskar dessa flygande katter, så otroligt mysiga!

Kaffet är slut och snart även Gossip girl:et. Alla är lite förvirrade och olyckliga i det glammiga Manhatten, cutta sig med pengarna.

Idag har det blivit filmat med girlsen till Svenska filmen, coola är vi. Igår var vi ännu coolare, låg vid havet och bildade fina ringar. Puss

RSS 2.0