En kopp te.



Tror bilderna är ifrån fredags.

Börjar klockan ett idag, enda lektionen är gympa. Hur skönt?! Sä hääär skönt.
Igår köpte jag, Tove och Frida kladdkaka och naturgodis för att sen rulla ända till Jonsered i Partille till lilla sjukungen Ffiona. Hon började nästan snyfta av lycka. Stackarn har inte varit i skolan på en vecka! Så vi satte oss till rättai deras vardagsrum och myste till hundra. Jätte fint!
När jag kom hem blev det pilates med ny pumpad boll och ny yogamatta! Walla yaaah. Taggar fredag till tusen nu!
Puss

balls





Jag har en ny skjortaf rån H&M som tydligen har häng där i några månader, kanske två/tre då jag provade den första gången utan att ta med den hem. Tyckte det var hemskt synd, så när Tove visade att den fanns lvar så spruttade vi dit och langade cashen! Och Tove provade en totally wunderbar klänning som hennes mamma tydligen fick med sig hem idag. Så nu kan vi vara snyggast i staaaaan. Eller?
Idag har jag jobbat i tre timmar, tränat pilates och... ehh snart promenad med Elly, jag är överambitiös denna vackra lördag! hoppas på en trevlig kväll senare också.
Igår repade vi för fullt!! Gick jätta bra! Peppad inför spelningen nästa vecka. Be there!
Hej. Hjärta.

landomless




Well, inte precis några bilder som matchar varandra men det behöver inte alltid vara så bra faktiskt. Åt en avokade nyss, därav tatueringbilden och så hade jag yoga lektion i skolan. Enda lektionen, hur skönt?
Det var verkligen awsm att träna yoga idag. Riktigt jobbigt också!

Måste göra franskan nu, bambambambaam. Hälsar till alla er små fåglar där ute.

bratislava hava lava.


Orust!


Gaah. Snyggt














Pigga på lite bad i det varma vattnet!



GRRRRRRR


Oooops, det var lite halt!

Galna ceyeeeeeeer!


Dags för klaaadischokoladis!

..och rosa te såklart!



Förra veckans besök på Orust med flickorna var riktigt mysigt! Nu börjar vi på en ny vecka och kör järnet! Lov om bara några veckor. Känns ganska overkligt. Började vi inte gymnasiet för typ.. tre veckor sen? heh.

Puss

Quand elle était enfant, elle était très seule



This is how tove's rooooooolling!

Jag har så många pics från orust så jag mår lite illa. Men jag mår lite illa också för att jag tror jag har blivit lite smått matförgiftad av pariserbullen jag åt. Krämen hade surnat. Fifaan. Hoppas jag klarar mig ur det här hyffsat, heh.
Idag efter skolan åkte jag, Tove och Jenny för att mätta deras magar på burgerking, sittandes bredvid goa alkolister, sen gick vi vidare till café kringlan i haga, där jag åt goooaste middagen. Morots&ingefära soppa, sallad med chèvre ost och tomater, grovt hemmabakat bröd, färska ananasbitar och apelsinklyftor plus kaffe. Hur gott när det är tusen minus ute?! Sen blev det teater med klassen! Det var en teater baserad på Strindbergs verk om karl den tolfte. Ganska trevligt, ganska segt. Tänkte lägga in bilder från orreborre sen. Puss

dillchillchirrechips





fan vad jag skulle döda för en påse dillchips nu. Elleeehr?

Hej där! Har haft en mycket trevlig helg. I fredags avslutades skoldagen med ett besök på medicinhistoriska museumet, där vi fick se på många olika slags gottigheter (spydde lite). Sen blev det flera timmars rep med galsen i vår vackra replokal. Rastade oss till maxi för energi införhandling. Sen kom Mattis och hälsade på i vår lilla musikalstuga. Tyckte han såg lite gullig ut, så han fick helt enkelt följa med mig hem.
På Lördagen blev det lite secondhand shopping, natchotallrikar och pussar.
På kvällen var det kakbjudning hos systrarna mattsson. Så jag tog med mig min broder. Nästan i alla fall. Det var fullt hus, långbord, mac inspelningar, skratt, tjuv film, saft och müsli.
Kan lika gärna gå igenom dagens sysslor också. Bara för att jag har inget annat vettigt att säga så jag babblar på som att jag var en 40-year-old-virgin.
Ja, i alla fall, vaknade upp i maris utdragna säng, (hade sovit som en stock) och knåpade ihop ett till rep med en man kort. Men det gick finfint ändå. Mina fingertoppar bultar gott. Imorgon är det ledigt. Det tackar vi för. Åh. Ciao

Mon douleur pour toi




OBOOOOY gör allt så mycket charmigare.

Hej. Idag har jag haft en lång skoldag. Nu sitter jag utslagen efter en goood middag med bh:n uppknäppt under tio plagg med knappar och skit. Orkar inte. Saknar matteus och lyssnar på fransk hets musik. Idag hade jag kinesiska prov. Det gick bra om jag inte har missförståt allt jag någonsin lärt mig i den här kursen. [Nu byttes det till engelsk hets musik med samma band.]

Måste koka ihop en novell nu. Bajsslicedinpieces. Hjaerta.

sangvinisk situation.


HEJ TJEJER! Tagga spelning 27:nde november och 3:dje december nu då.

Så nu måste vi tagga till med rep!

annars...

döpte bilden till "marihotarbandet". Fast det är ju jag, mohaha.


No:n var frivillig imorse så jag stannade hemma och jobbade. Sen kändes det ovärt att åka in bara för idrotten så jag stannar hemma helt och hållet. Hur skönt?! Har jobbat med svenskan och no:n en del så har varit ganska effektiv faktiskt. Puss

Broken bones





Idag får vi se hur dagen artar sig. Tänk egentligen hur mycket som kan ändra ens liv på bara en dag. På några timmar. På en timme. På några minuter. På en minut. Pe några sekunder. På en sekund. Fast om jag ska vara ärlig tror jag inte att det är någon så stor livsförändring idag. Eller så kan jag ju alltid gå och knarka, skaffa en tatuering över hela ansiktet, färga håret rosa eller något.. men tror jag nöjer mig med att lyssna på bra musik, krama goa männsikor och ha allmänt trevligt. Sounds good.

Tack för er uppmärksamhet om den livsviktiga informationen ovanför. Puss

Predict a riot.




JUMP BITCH JUUUUUMP!

Lite av varje.


Nu vare klippt!
depp hepp hepp ett snepp pepp!

koooorv. Åkte och fika med Anna på amhult torg trappa. Mycket trevligt!


bus på villakulla toaletten.

Högen fannsi Fridas lägenhet i förrgår. Lovely bitches.

Hej och hejdå.

en natt, en dansbana





Snutten.

<3

I måndags kväll/natt mötte jag upp Mattis med en stor kassa med filt, kaffe, koppar, ljuslyktor, chokladciggarer och sådant trevligt. Så traskade vi till en dansbana som finns i en skog nära mig.
La ut filten på den upphöjda scenen och myste till ackustisk musik som strömmade ut ur våra hyffsat bra mobilhögtalare. Underbart mysigt. Mattis är ganska underbart mysig faktiskt. Puss

RSS 2.0