ArtÅn & intellÄktuell

 
 
För en och en halv sedan fyllde jag år och fick så fina saker som klocka, bra böcker och fine skålen. Fick även en grymt bra väska (väntat så långe yejhej mina books får plats nu). 
 
Var förresten är helgrymt fin födelsedag! Både dagen innan, kvällen innan, efter tolv och framåt tills jag blivit firad i sådär en och en halv dag. Lika bra att passa på! Har väldigt fina vänner. Hej. 

Kommentarer
Postat av: Philippa

Hej! Jag har nu läst några bloggar om livet på scandinavian school of Brussels och jag klickade av slumpen in på din blogg. Jag själv funderar på att söka ett stipendie dit. Det enda jag tvekar på är att stiendiet är för två år och det känns som en fruktansvärt lång tid! Vad tycker du? Är det värt att åka för två år? :)

Svar: Hej Philippa! Det är svårt att svara på då det är stor skillnad från person till person och det beror en del på om du ska börja första eller andra året! Jag åkte andra året och stannade ett år, vilket de flesta gör. Därför kan det vara lite smått jobbigt när många av ens kompisar flyttar hem och man själv stannar. Men det är ju olika såklart!
Det kan tyckas vara en lång tid nu, men oj vad tiden går snabbt. Det kommer att bli ditt nya hem och du kommer få en stor, ny familj bestående av vänner och houseparents. Ett år tog slut så fort, jag tycker definitivt inte att två år är för lång tid!

Jag tycker absolut att du ska ta chansen och söka stipendiet! Det går alltid att ordna om du inte känner att det passar dig.

Det är en fantastisk upplevelse. Hoppas du kommer fram till ett beslut du är nöjd med!
Ellen

2012-10-20 @ 15:58:37
Postat av: Philippa

Om jag åker så skulle jag börja på ettan på IB-linjen. Nu klarna det lite grann och jag har ännu en tag kvar att fundera i och med att ansökingstiden är i mars! :) Tack för svaret!

2012-10-26 @ 19:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0