Did I hear someone’s distant cry?

Bilder från inspomappen. Lyssnar på Bob Dylan och ska sätta igång med att söka information om chifferspråk. Ska hålla ett informativt tal imorgon på Svenskan om just Chifferspråket. Ska i alla fall imponera med mina chifferskills från sjöscoutstiden. Är ju pro på sådant nu, halleluja.
Igår firade jag Första Advent med först en långlång promenad med Linda och Jennifer och sedan adventfika på enliten julmarknad som befann sig i Mozartsalen nere i slottet. Lussebulle och glögg, mums. På kvällen blev det spontant söndagsmys i vardagsrummet till juligaste Love Actually. Fast vi fick avbryta då det skulle bli alldeles för sent. Hade också sista dagen som Responsible Student. När man får det hederliga uppdraget som Responsible Student hjälper man till nere i köket innan och efter maten i en vecka. Plus kollar studentköket och vardagsrummet så vi inte badar i skabb.
Nu kom Bob Hund på och jag blev lite överrumplad, har inte lyssnat på länge och hade en rejäl Bobsi period. Känns faktiskt riktigt fint att höra deras skånska röster i högtalarna igen. Byter inte. (gick nu från Dylan till Hund).
Nu blir det mellster, mellis, mellanmål. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0