You've been hanging with the unloved kids.




Hej! Idag har det varit "Trästocksfestivalen" på skolan. Skulle spelat med bandet men som alltid blir det missförstånd. Spelade i alla fall med musikens (ämnet) band och det gick bra bra.

Detta tycker jag är lite intressant; en iransk böneledare har nu gått ut med att det är kvinnors urringnar som skapar jordbävningar. Vilken klipsk man tycker jag!
Enligt iranska medier sa han att många kvinnor som inte klär sig anständigt leder unga män vilse, fördärvar deras kyskhet och sprider otrohet i samhället, vilket orsakar jordbävningar.
En kvinna i USA reagerade då med att ha en, som de kallat för, "Boobquake" för att motbevisa hans påstående. Så en rad kvinnor hade en dag satt på sina urringade kläder för att visa honom. Men samma dag som "The boobquake day" var det faktiskt ett skalv i Taiwan men enligt experter var det inte kraftigare är förra månadens skalv.

Härligt härligt.


<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bxDlC7YV5is&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bxDlC7YV5is&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>


Omg. So freaking good! Cred till killen. Voff!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0