Heath Ledger är död !

image1384
Talangfulla och älskade Brokeback Mountain- stjärnan Heath Ledger har igår hittats död i sin lägenhet på Manhattan - naken och medvetslös. Bredvid honom fann man en burk sömnmedel. Den unga skådisen blev tragiskt nog endast 28 år gammal. En talesman för New York-polisen har sagt att det kan röra sig om en överdos, men inget har ännu bekräftats.

Heath Ledger hade enligt uppgift beställt massage, men när massösen anlände till Heaths lägenhet så öppnade han inte. Efter en stund gick hon och en städerska in i lägenheten och hittade stjärnan medvetslös. När de inte fick liv i honom ringde de efter ambulans.

Heathcliff Andrew Ledger föddes den 4 april 1979 och växte upp i Perth, Australien. Hans föräldrar skilde sig när han var 10 år gammal. Som student blev han aktiv inom teatern och började med TV. Första Hollywood- filmen blev den romantiska komedin "10 Things I Hate About You" (1999). Senare var han även med i hjältesagor som "A Knights Tale" (2001) och "Casanova" (2005). Men de flesta minns nog honom främst för hans helt otroliga insats i storfilmen "Brokeback Mountain" (2005) för vilken han Oscar nominerades.

Heath Ledger träffade Michelle Williams under inspelningen av "Brokeback Mountain" varefter de inledde ett stormigt förhållande. De har tillsammans dottern Matilda Rose som föddes 28 oktober 2005. Paret separerade dock under 2007. Bästisen Jake Gyllenhaal är gudfar till dottern Matilda.

Detta är en sorgens dag i filmvärlden. Heath Ledger är redan en legend.

Text Från Posh24.se

Kommentarer
Postat av: Mel

Fan va synd! Rip..

2008-01-23 @ 20:35:44
URL: http://metrobloggen.se/mangokisses

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0